Face var mı ? Ya da farklı bir sosyal hesabı ? Direkt ekleyin. Oradan muhabbet kurması kolay olur.
soru çalışmadığım yerden geldibekle biraz daha hoşlanıyorsa illaki bir hamle yapar
kahve içmeye kantine yada sigara içmeye dışarı falan çıkmıyor mu hiç. tek yakaladı mı tesadüf havası verip yaklaş biraz. panik yapmadan havadan sudan muhabbet etmeye çalış.. bi küçük sohbet başlat gerisi de o adım atmak istiyorsa gelir.YokSadece linkedin hesabı var, ekledim ama işte. Bir de google+ var,o da bir işe yarayan birşey değil.
anlaması hiç de imkansız değil, anlamıştır bakışından mutlaka ve hoşuna gitmiştir. aralarda karşılaşma imkanınız falan yok mu? bir küçük sohbet başlatsanız onda da olumlu bişeyler varsa ilerleyebilir
YokSadece linkedin hesabı var, ekledim ama işte. Bir de google+ var,o da bir işe yarayan birşey değil.
üniversitede öyle pek öğretmen öğrenci ilişkisi olmaz genelde. sınıf mevcudu çok düşükse bilemedim ama bizim sınıf 160 kişi idi bırak öğretmen öğrenci ilişkisini sınıftakilerle bile doğru düzgün ilişkim yoktu, 30-40 kişinin adını ancak biliyordumOlay öğretmen -öğrenci ilişkisi olunca duraksadım bilemedim yani,
Nebilim klasik bir iki soru sorun tek kaldığınız vakit
Belki açılır
üniversitede öyle pek öğretmen öğrenci ilişkisi olmaz genelde. sınıf mevcudu çok düşükse bilemedim ama bizim sınıf 160 kişi idi bırak öğretmen öğrenci ilişkisini sınıftakilerle bile doğru düzgün ilişkim yoktu, 30-40 kişinin adını ancak biliyordum
hmmmm bu tanışma konuları benim ilgi alanıma giriyorbence öyle liseli ergenler gibi naz tuz cilve etme olgun insanlarsınz. onu görünce sıcak bir gülümseme yanına gidip birşey sorduğunda işte keyfimde yok bu ara hiçbişey yapamıyorum falan de kendini biyere davet ettirmeyi sağla. burdan şimdi tam anlatamıyorum uygulamalı olarak göstermem lazım ben üniversitedeyken hocanın birine sokunuyordum konuşurken ayyy çok haklısınz falan fistan sonra gözlerinin içine al beni al beni diye bakınca adamcağız da etkilendi herhalde ekleşmiştik öyle konustk sonra sıkıldım kaçtım gerçi o ayrı yani diyeceğim şu ki böyle üniv ortamlarındaki hocalar biraz bu konuda girişken olmaz iş sende bitiyor canım. kolay gelsinnn şimdiden
kesinlikle öyle erkekler kırk saat düşünmez acele etme aşkından olmuyorsanHamle yapabilir değil mi? Yani hoşlansaydı benden ders arlarında laf atardı diye düşünüyorum. Clique nerede çalışıyorsun vb. Direkt benimle konuşmaya çalıştığı olmadı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?