- 30 Kasım 2010
- 9.604
- 19.274
- 448
- Konu Sahibi Kelebeketkisiiii
Yapma...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyi akşamlar kızlar.Yeni üye oldum bu konu için önceden takip ediyordum lütfen yardımcı olun çok kısa anlatmaya çalışcam.Her fikir çok önemli ne yapcağımı şaştım.. Üniversite 1.sınıf öğrencisiyim 2 ye geçicem.Liseden sınıf arkadaşım olan bir çocuktan hoşlanıyorum 2 yıldır da görüşmüyoruz üniversiteye geçince ayrıldık doğal olarak ama aynı sehirdeyiz halen.Şimdi kızlar benle bu çocuk 6-7 ay falan sevgili gibiydik adını koymamaştık ama seviyorduk birbirimizi çok güzel içimi kıpır kıpır eden bir süreçti.Benim yüzümden adı bile konmayan ilişki bitti.Benim yüzümden ama kesinlikle aldatma falan değildi çok çocukça bir sebepten dolayı benim bir anlık patavatsızlığıma gelip de söylediğim bir şey yüzünden deliye döndü olay şuydu.Onun biri hakkındaki düşüncelerini o kisiyle tartışırken ağzımdan kaçırdım.(hoşlandığım çocuk o kişiyi sevmiyordu bende o kişiyle tartışırken hoşlandığım çocukta senden nefret ediyor falan dedim o da bunu söylediğimi öğrendi sinirlenme sebebi de hoşlandığım çocuğun o kişiye gerçek yüzünü pek belli etmemesiydi.Neymiş ben fesatmışım.) O günden sonra yüz yüze bile gelmedik desem yeridir ama hep bana karşı içinde bir ukte kaldığından da adım gibi eminim hani derler ya gözler herşeyi anlatır.Bana karşı duyguları olduğunu hissediyorum.Onca seneye rağmen etrafımda bir sürü insan olmasına rağmen ben onu unutmuş değilim.Yarım kalan ilişkiyi tamamlamak kendime bir şans yaratmak istiyorum.Ve uzun zamandır görüşmediğim ve onunla kavgalı ayrıldığımız için kendi adıma ona mesaj atmaya hayatta cesaret edemem ve ters teperse gururum yerle bir olur yıkılırım yani.Hayatım boyunca her olayda suçu kendimde aradım kızlar.Suçluyum çünkü o sinirliyken hic özür dileyip alttan almadım.Sizce fake hesap açıp yani başka bir isimle açacağım ama fotoğraf falan koymayacağım sadece adım falan farklı olacak.İste böyle bir hesap açıp ona yazsam mı yazsam da ne yazsam kızlar lütfen yardım edin ya ne olur onu hala seviyorum ve zamanında yüreğinde yer edindiğimden de eminim sevgilisi yok bu arada ilişkisi yok yazıyor hesabında.Bir yandan da cok kırgınım küçücük bir olayı büyüttüğü için(2-3 yıldır hiç görüşmedik bin de bir yol da falan görüyorum hemen kaçırıyoruz bakışlarımızı) Ne yazsam şimdi buna ya ya da fake hesap fikri çok mu enteresan.Bilmiyorum kızlar sadece keşke demek istemiyorum unutamadım gitti
. GÜNCELLEME: Haklısınız kızlar sanırım çıldırmış durumdayım vazgeçtim yapmicam beni kendime getirdiniz çok teşekkür ederim herkese...
Zaten fake hesap açarsan iyice oyun peşinde oldugunu senin gizli iş çevirmeye çok fazla meyilli oldugunu düşünecek aöa ufkunu geniş tut arkadaş olarak bile bu kadar yıl arayıp sormadığına göre o altı aya bel baglama derim..İyi akşamlar kızlar.Yeni üye oldum bu konu için önceden takip ediyordum lütfen yardımcı olun çok kısa anlatmaya çalışcam.Her fikir çok önemli ne yapcağımı şaştım.. Üniversite 1.sınıf öğrencisiyim 2 ye geçicem.Liseden sınıf arkadaşım olan bir çocuktan hoşlanıyorum 2 yıldır da görüşmüyoruz üniversiteye geçince ayrıldık doğal olarak ama aynı sehirdeyiz halen.Şimdi kızlar benle bu çocuk 6-7 ay falan sevgili gibiydik adını koymamaştık ama seviyorduk birbirimizi çok güzel içimi kıpır kıpır eden bir süreçti.Benim yüzümden adı bile konmayan ilişki bitti.Benim yüzümden ama kesinlikle aldatma falan değildi çok çocukça bir sebepten dolayı benim bir anlık patavatsızlığıma gelip de söylediğim bir şey yüzünden deliye döndü olay şuydu.Onun biri hakkındaki düşüncelerini o kisiyle tartışırken ağzımdan kaçırdım.(hoşlandığım çocuk o kişiyi sevmiyordu bende o kişiyle tartışırken hoşlandığım çocukta senden nefret ediyor falan dedim o da bunu söylediğimi öğrendi sinirlenme sebebi de hoşlandığım çocuğun o kişiye gerçek yüzünü pek belli etmemesiydi.Neymiş ben fesatmışım.) O günden sonra yüz yüze bile gelmedik desem yeridir ama hep bana karşı içinde bir ukte kaldığından da adım gibi eminim hani derler ya gözler herşeyi anlatır.Bana karşı duyguları olduğunu hissediyorum.Onca seneye rağmen etrafımda bir sürü insan olmasına rağmen ben onu unutmuş değilim.Yarım kalan ilişkiyi tamamlamak kendime bir şans yaratmak istiyorum.Ve uzun zamandır görüşmediğim ve onunla kavgalı ayrıldığımız için kendi adıma ona mesaj atmaya hayatta cesaret edemem ve ters teperse gururum yerle bir olur yıkılırım yani.Hayatım boyunca her olayda suçu kendimde aradım kızlar.Suçluyum çünkü o sinirliyken hic özür dileyip alttan almadım.Sizce fake hesap açıp yani başka bir isimle açacağım ama fotoğraf falan koymayacağım sadece adım falan farklı olacak.İste böyle bir hesap açıp ona yazsam mı yazsam da ne yazsam kızlar lütfen yardım edin ya ne olur onu hala seviyorum ve zamanında yüreğinde yer edindiğimden de eminim sevgilisi yok bu arada ilişkisi yok yazıyor hesabında.Bir yandan da cok kırgınım küçücük bir olayı büyüttüğü için(2-3 yıldır hiç görüşmedik bin de bir yol da falan görüyorum hemen kaçırıyoruz bakışlarımızı) Ne yazsam şimdi buna ya ya da fake hesap fikri çok mu enteresan.Bilmiyorum kızlar sadece keşke demek istemiyorum unutamadım gitti
. GÜNCELLEME: Haklısınız kızlar sanırım çıldırmış durumdayım vazgeçtim yapmicam beni kendime getirdiniz çok teşekkür ederim herkese...
Evet çok haklısın derdim ve güvenmezdim işte artık ne yapacağımı şaşırdım ve sizlerden de yardım almak istedim sağol fikrin için haklısın yapmaktan vazgeçtimBence en basta sorumlu bir yetiskin olarak arkadasinizidan ozur dilemeniz lazim, yuz yuze.
Eger arkadasliginiz bir sekilde tamir olursa belki bir umut dogabilir.
Ama fake hesapla baslatacaginiz her sey ( zaten size olan guveninizi yerle bir etmissiniz), sonsuza kadar size kapilari kapatmasina neden olur.
Kendinizi onun yerine koyun: size birisi boyle davranir, ozur dilemeyip arkadasligi mahveder sonra da yalanci hesaptan sevgili olmaya kalkisirsa igrenmez miydiniz? Ne cirkin bir davranis, ne sorumsuz ve guvenilmez insan demez miydiniz? Uzak durmaz miydiniz.
Evet isteseydi kendisi bir şekilde bana ulaşırdı ki ben bunu hiç düşünemedim kafamda bitirmeye çalışcam sağol görüş için.Zaten fake hesap açarsan iyice oyun peşinde oldugunu senin gizli iş çevirmeye çok fazla meyilli oldugunu düşünecek aöa ufkunu geniş tut arkadaş olarak bile bu kadar yıl arayıp sormadığına göre o altı aya bel baglama derim..
Sanırım şuan da yaptığım kendini kandırmaktan başka bir şey değil.Aklımı kaçırdım herhalde kızlar ama yapmayacağım vazgeçtim.Allahtan önce sizlere sordum yoksa yapardım ve rezil olurdum.Seviyorsan konus :)
Bence konus cunkuu bu yarim kalmislik duygusunu ilerde de hissedebilirsin gibi geliyo. Ama normal bi arkadasmis gibi konus. Ekle uzun bir aradan sonra merhaba nasilsin neler yapiyosun dee kibarligina kibarlikla cevap verirse ne ala yoksaaa o is yas kendinir kandirma.
Bence kendi hesabından onu ekle.
Kabul ederse de yazarsın "teşekkür ederim, eklememin sebebi geçmişte kimsenin bana kırgın kalmaması. Yıllar önceki o olayda hatam vardı ama o zaman gerekeni yapmamıştım, o gün için kusura bakma (veya özür dilerim) bunu söylediğime göre artık içim rahat :)"
Bunu yazıp bırakırsın.
Ha isteğini kabul etmezse en azından o kadar sarsılmazsın. Ben olsam böyle yapardım içimde acaba bırakmazdım. Sonuçta hakaretlerle bitirilen bir arkadaşlığınız olmamış ki yani ulaşman abes değil neticede asılmayacaksın :)
Yapacaksan da kendi hesabından yap bunu. Hakkında hayırlısı. :)[/QUOTEAmin çok teşekkür her :))