Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bir de olay ın çok güzel bir mendili var bir yüzü makyaj temizliyor diğer yüzü peeling yapıyor galiba...çok ilgimi çekmişti o da kampanyada mıydı neydi:)
ya kızlar türkiyenin her yerinde varmı ? almak istiyorum fakat nerede satıldğını biimiyorum...yok mu bilen acaba ?:çok üzgünüm:
çok sağolun kızlar....dediğiniz yerlere bakıcam..izmitte maalesef her ürünü her yerde bulamıyorum...bu ürünleri de ilk defa duyduğum için satış noktalarını tahmin edemedim..teşekkürederim...canım carrefourlarda , boynerlerde var ayrıca olayturkiyenin sayfasına girdiğinde orda da bulabilirsin sana en yakın yeri :)
Ben yeni kullanmaya başladım ve çok memnunum ayrıca hediye veriyorlar mesela ben ışıltı veren nemlendirici yüz kremi aldım yanında gece kremi verdiler bide temizleme mendillerinden aldım onunda yanında kozmetik çantası verdiler gerçekten güzel ürünleri tabi cildine en uygun olanı al uzman kıslara danış onlar yönlendiriyorlar.
sen anlamamaya devam et kuzum..keyfimizden sormuyoruz elbet vardır bir sebebi...açıklama yapmıyacağım daha fazla çünkü anladım ki sorun senden kaynaklanıyor.bir krem nerede olabilir sizce kozmetikçilerde büyük marketlerde kolaylıkla bulunur.yani böyle soruları anlamıyorum kusura bakmayın arkadaşlar...
arkadaşlar benim cildim çok sinir ya svilcenin tam biri kuruyo diğeri çıkıyo mutlaka bi tane büyükçe bi sivilce oluyo çok yağlı da değil karma bi cildim var hatta bazı bölgeleri çok kuru yinede kurtulamıyorum yüztemizleme jeli kullandım akneler için olanından hiçbir etkisini göremedim kuruyuncada lekesi kalıyo nemlendirici kullanamıyorum bu yüzden daha fena olur diye(