olay complete care daily UV fluid gündüz nemlendirici losyon, bir de özeline mesaj attım
Ben bunu kullanıyorum, güzel bir nemlendirici ayrıca SPF 20, güneşe karşı da koruyor.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
olay complete care daily UV fluid gündüz nemlendirici losyon, bir de özeline mesaj attım
bi olay kullanmadığım kalmıştı en kısa sürede alıcam bnde yüz temizleme jelini fln
aslında clinique kullanıyorum bi yıldır ama kurutmaya başladı zaten ürün değişkliği yapmak şart bi süre sonra tepki vermiyor ürün saçmalamaya başlıyor :sm_confused:
bnmde sorunum bi kaç sayfa önce yazmış bazı arklar t bölgem sadece yağlı çene tarafımda sivilceler çıkıyor kocamn oluyorlar kuruyup yara oluyolar sonrada anlamdım gitti cildi kurutmamak için günde bi kez yıkıyorum bu sefer vıcık vıcık yağlanıo iki kez yıkayıncada kuruyor nemlendirici sürüyorum oda pek fayda etmiyor bütün iyi markalrı denedim bnde çoğu yarım yarım duruyor olay deniyim bide... bnm gibi sorunu olupda olayla mutlu olan arkadşlar var mı çıldırıcam yoksa tek tük çıkıyor sivilcelrim ama oda mutlaka yara oluyor temizleme jeliylede cildi yara olan bi ben varımdır heralde :çok üzgünüm::dance:
Rejenerist aldım. Kuzenim tavsiye etti göreceğiz