olay total effects

asliguner

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2011
1
0
36
Kocaeli
merhaba :) ilk kez konu açıyorum acemiyim :17 bir konuda yardımınıza ihtiyacım var.cilt bakımı için total effects yüz yıkama jeli,gece-gündüz kremi ve serumu kullandım.ama ilk kez kullandım bu markayı.daha önce avon falan denemiştim.olaydan memnun kaldım denilebilir.bundan sonrakinde toniğide alıp devam etmeyi düşünüyorum.yaşım 33 :(.kırışıklık sorunum yok aslında ama hem yaş hemde kilo vermem nedeniyle yüzümde sarkmalar olduğunu hissediyorum.bu üründen memnun olan varmı.neleri kullanmalıyım bilemedim.kozmetik mağazalarında bu ürünün satışını yapan iki uzmanla görüştüm.bu ürün uygun dediler ama bilemedim onların işi tabi bu.hangi ürünleri almalıyım.hangi sıralamada kullanmalıyım.birde total efects serisimidir bana uygun olan.fkirlerinizi rica ediyorum.birde şu yüzdeki sarkmalar için bir yöntemi olan varmı :3:

şimdiden teşekkürler

konu eski ama yüzünde sarkma olan birinin yapacağı şey yüz yogası tarzında hareketler olmalı diye düşünüyorum. Ya da doğrudan lifting etkisi olan bir krem. Ben de 40 yaşındayım. olay total effects leke kremini ilk kez aldım, bir kaç aydır kullanıyorum. Açıkçası vaat ettiği özellikleri ben göremedim. Yüzümde güneş lekeleri var. Henüz hiç bir etkisi yok. Tek güzel olan yanı, çok az da sürseniz etmesi ve çok güzel emilmesi. Sürdükten sonra yüzünüz nemleniyor ancak, hiç yağlanma ya da parlama etkisi yok. Bu yönden çok olumlu. Başka da bir özelliği yok ne yazık ki. Ha bir de fiyatı boyuna ve kullanımına göre uygun sayılır (gerçi ben indrimden almıştım.)

Kırışıklıklar için yüzü iyi nemlendirmek ve ilerlemesinin önlemek dışında bi şey yapılabileceğine inanmıyorum.

Back
X