Evet ya surekli bir konu çıkartıp ailenin huzurunu bozan biri zaten. Ben de nasibimi almis oldumBabası bir zahmet prenseslik yapmasın. Gitmeyin tabii ki. Ne kadar narin egoları var insanların ya her olayda çiğnenmiş hissediyorlar.
Hayir normalde plani evlilik teklifini onceden etmekti bunu babasina haber verince kavga cikiyorYani babası sizi beğenmezse adam şutlayacak. Ay böyle bi adama nasıl güvenirsin
Babası bir zahmet prenseslik yapmasın. Gitmeyin tabii ki. Ne kadar narin egoları var insanların ya her olayda çiğnenmiş hissediyorlar.
Cidden bu kadar buyuk bir problem mi bu? Ben sanirim goremedimOoooo sevgilini 4 ayaklı masa gibi düşün ama 3 ayağı yok
Ooooo sevgilini 4 ayaklı masa gibi düşün ama 3 ayağı yok
Muhtemelen görüşeceksiniz.Kizlar selam, dun bir konu acmistim evlilik teklifi ihtimali ve babamin sevgilimle henuz tanismamasiyla alakali. Orda erkek arkadasimin baska sehirde yasayan babasinin yanina tanismaya gidecegimizi soylemistim. Cogunluk bu konuya takildi, neden babasinin ayagina gidiyorsun dendi ve ben de size hak verdim. Sevgilime bu konuyu actim. Megersem babasina yakin zamanda yuzuk takma dusuncesi oldugunu soylemis ve kiyamet kopmus. Daha ben tanismadan evlilik teklifi edersen beni cignemis olursun demis. Genel olarak da alingan bir insan zaten. Simdi ben ne yapacagimi bilemiyorum. Kalkip ayagina gitsem bir turlu, inat etsem onlarin arasi bozulacak. Nasil davranmam gerek
Evet babası onay vermediği anda seninle evlenme ihtimali yokCidden bu kadar buyuk bir problem mi bu? Ben sanirim goremedim
+1Kendi babanla tanistirmadan onun babasiyla tanismak icin tee baska sehri gitmen basta babana ve ailene ayip once sen annen baban hepiniz bir arada bi tanisin .sonra bu kinuyu babana ac .biraz biyuklerden yol yordam akil al.daha senin babanla tanismmais onun babasi icin sehir degistiriyorsun ne munasebet !
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?