Olaylar Olaylar

oyle gönul eglemeye devam edecekti, hatta evlilik hayalleri falanda kurardiniz birlikte sonra yine yakalanirdi
Tamamda amac neydi
Sevgilisi zaten anlattigina gore rahat bi kiz herseyi yasamislar tatillere falan gitmisler hediyeler almis
Ama benden hic bi beklentisi yokken neden surekli konusmayi sürdürdü kafasina estikce falanda degil devamli konustuk o yuzden de hic suphe uyandirmamisti bende baska biri olacagina dair

Der mi sence
Sonucta ozel konusmalarimizi bile sevgilisine gonderdim
Siz bu şahısla birlikte olmak istiyorsunuz.Der siz bu şekilde yaklaşırsaniz bir kaç haftaya hiç merak etmeyin.yanindaki kadının biraz onuru varsa zaten ayrılır. Bahsettiğiniz kişi de siz beklediginiz için size gelir ceptesiniz nasılsa.Birkac ay sonra da 'aldatıldım olaylar olaylar' diye konu açmayın lütfen

Kizla o ayni sehirde surekli birlikteler. Hatta kiz onun evinde kalirken bile benimle görüntülü konusuyordu. Benimle mesajlasiyordu bana evde misafir var diyodu cocuk megersem kiz bunda kaliyormus.
Ben bu isin icinden cikamadim

Bence bu isin icinden cikabilecek kisi daha anasinin karnindan dogmamistir umutsuz. Acaba bu cocugun amaci neydi mamtikli soru sen burdan yuru bence. Diger konuya kadar bu seni biraz oyalar gibi.

Tamamda amac neydi
Sevgilisi zaten anlattigina gore rahat bi kiz herseyi yasamislar tatillere falan gitmisler hediyeler almis
Ama benden hic bi beklentisi yokken neden surekli konusmayi sürdürdü kafasina estikce falanda degil devamli konustuk o yuzden de hic suphe uyandirmamisti bende baska biri olacagina dair
bir amaç yok adam sadakat denen bir sey yok, sozce amaci olan bir adam olsa hayatinda biri varken baskasi ile gorusebilir mi.
degişiklik olsun diye yazmış iste sizede

Bence bu isin icinden cikabilecek kisi daha anasinin karnindan dogmamistir umutsuz. Acaba bu cocugun amaci neydi mamtikli soru sen burdan yuru bence. Diger konuya kadar bu seni biraz oyalar gibi.
Ya iste amacini cozemiyorum
Ayni sehirde olsak kullanmak istedi diyecem ama o da yok

Dimi
Belkide kizin tek tesellisi nasil olsa gorusmediler birsey yasamadilar kafasindadir kesin
Halbuki kizla mutlu olsa neden aldatsin
Bu tipler mutlu olamaz çünkü adam aç.
Screenshot_2022-10-07-01-17-21-67.webp

Kafami karistiran durum benimle ilgili dusuncesi neydi ykalanmasaydi

Neyi merak ediyorsunuz hiç anlamadim? Yakalanmasa ondan ayrilip sadece sizinle devam edip ustune evlenir miydi acaba diye mi dusunuyorsunuz? 😬

Adam yuzunuzu bile gormemiş senedir, size yazdi diye "kopamadik" olarak değerlendirmişsiniz ama kopamamak değil cani sıkılmış belli ki "bir umutsuz vardi bir yoklayayim" demiş siz de hazir bekliyormuşsunuz olay bu. Neye bu derece kafaniz karişti. Yakalanmasa sıkılana ladar devam ederdi işte.

Back
X