- Konu Sahibi Nebaktincanim
-
Var olmaz olur mu işte bahsettiğim gibi hep çıkar ilişkisi. Artık birine çıkalım demek bile içimden gelmiyor.Çalisiyor musunuz iş arkadasiniz falan yok mu beraber disari çikip bi kahve içseniz belki iyi gelebilir size..
ya o işin esprisiKudurmuş mu?
Yasin kucuk sanirim 30 lu yaslara yaklastiginda keske hep o cemberin disinda kalsaymisim diyeceksin oldugun yerin kiymetini cok zaman sonra anlayacaksinSu an sende kendimi gordum.
Bir cember var ve ben disari itilmis gibi hissediyorum.
Sinsirella geliyor diye size mi diyorlar anlamadımBen de varım ben de, işyerindeki herkes sinsirella geliyor yeni taşındım zaten buraya iş arkadaşlarından başka kimse de Yok etrafımda
Yok bana demiyorlar ben kendileri için öyle düşünüyorumSinsirella geliyor diye size mi diyorlar anlamadım
Ha aman diyim :)Yok bana demiyorlar ben kendileri için öyle düşünüyorum
Aslında etrafında hiç kimse olmaması değil de, etrafinda hep kötü insanlar olmasi yalnız hissettirir insana.Basliga bakip kudurmus bu demeyin. Aradigim sey erkek degilkoca da degil
Çevremdeki menfaat ilişkileri beni şu psikolojideyken çok yormaya başladı.
Ya yarasına tuz basıyor insanlar yada klasik yuzune gulup arkasından konuşuyor.
Bu topiğjn altında benim gibi yalnızlik çeken bayanlar dertlesse konussa nasi olur.
Mesleğini adını yaşını boyunu saçını vs bilmeden yapılan muhabbetler daha objektif daha gerçek olduğunu düşünüyorum
Bu arada mesaj atip konusuna derdine ortak olmak istediğim kullanıcılarin neredeyse hepsi cevap bile atmadi
Sanirim sadece ben boyle yalnız hissediyorum
haydi bakalım pamuk eller klavyey
Belki de dediğin gibi gerçekten çok kötü insanlar var o kötülük içerisinde iyi olmaya çalışıp karşılık alamayınca çok uzuluyo yoruluyorumAslında etrafında hiç kimse olmaması değil de, etrafinda hep kötü insanlar olmasi yalnız hissettirir insana.
Insanın eşi sırtından vurunca belki belki tutunacak bu dost bi dal arıyor çok yalnız hissediyorum kendkmi . Arkadaş dediğim herkes çıkarı boyutundaiyiHayatta bazen öyle anlar geliyor ki etrafınızda kimse sizi anlamıyor .
Arkadaşlarınız aileniz bile sanırım öyle bir dönemdesiniz.
Hangi şehirde yaşıyorsunuz? Küçük yerin insanları daha sıcak ve samimi olur o yüzden soruyorum.Basliga bakip kudurmus bu demeyin. Aradigim sey erkek degilkoca da degil
Çevremdeki menfaat ilişkileri beni şu psikolojideyken çok yormaya başladı.
Ya yarasına tuz basıyor insanlar yada klasik yuzune gulup arkasından konuşuyor.
Bu topiğjn altında benim gibi yalnızlik çeken bayanlar dertlesse konussa nasi olur.
Mesleğini adını yaşını boyunu saçını vs bilmeden yapılan muhabbetler daha objektif daha gerçek olduğunu düşünüyorum
Bu arada mesaj atip konusuna derdine ortak olmak istediğim kullanıcılarin neredeyse hepsi cevap bile atmadi
Sanirim sadece ben boyle yalnız hissediyorum
haydi bakalım pamuk eller klavyey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?