canım çok üzerine düşmüşsün keşke hiç aramasaydın
sen bu kadar üzerine düştükçe kendini bişey zannediyo
sakın bi daha arama.bırak o seni merak etsin.
face de de napıyo diye merak etme
hatta gez toz:) o senin check in lerini takip etsin
Bence de ölmüş,üzerine bi Fatiha oku ve kıymetli hayatını bu tür boş adamlara üzülüp ağlayarak geçirme..
belli ki başkasını bulmuş
boşver
seni istemeyeni sen hiç isteme
söylediklerini çok iyi anlayabiliyorum..sunu bilmelisinki bu hayatta senden,ailenden ve gururundan daha önemli hiçbirşey olamaz..inan bana insanlar ölüm acısını bile unutuyolar kabul ediyorum tabiki bişeylerin üstüenden gelmek çok zor ama önemli olan istemek sen istedikten sonra öyle bi unutursunki..hiç kimse vazgecilmez değildir bu hayatta..ayrıca attığın mesaj içinde asla pişman olma sen yapmak istediğini yaptın..kimse için üzme o tatlı canını :))
faceden de sildim zaten ya . niye bu duruma geldik bilmiyorum. beni takip etcegini de sanmam seven insan merak eder bakar eder dimi bunda öyle bişey yok . teşekkürler yine de
Değil sevdiğin herhangi bir insan bile mesajıma cevap yazmasa sinir olur kendimi değersiz hissederim ne acımasız insanlar var başlarına gelsin inş...[
o kadar kötü bişey ki tahmin edemezsiniz. eden bulur diyicek hiç bişeyim yok ona
Artık sessiz kal ve asla ulaşma.
En fazla 2 ay sonra dönüp bu yazdıklarına bak, şimdiki duygularından eser kalmayacak farkına varacaksın gerçeklerin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?