• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

öldü benim için artık

ahso

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2013
362
65
68
Kocaeli
kızlar çok doldum bişeyler yazmak istiyorum o yüzden.bilenler eski konularımdan bilir eski sevgilimin beni hala aradıgını sordugunu hala umut verdigini ama beraber olmaya gelince yanaşmadıgını. her hafta en az bi kere arayan adamın 1 aydır sesi çıkmadı hiç gerçekten çok merek ettim. nerelerdesin ya sesin solugun çıkmıyo dedim faceden.

cevap yazmadı orda oyun oynuyo görüldü yazıyo ama cevap vermiyo hala çıldırdım. ya bi sorun mu var niye konuş muyosun falan dedim . yok adam online, okuyo yazdıklarımı ama cevap vermiyo.insan yerine koyup cevap vermedi bana mübarek gecede beni öyle aglattı ki. dedim sen salak mısın kzım ya hemen faceden siliyosun ona deli gibi aşık olsan da öldü kabul ediyosun artık onu.ona hiç bi zaman kızamadıgım için upuzun duygularımı anlatan bi mesaj attım seni çok sevmiştim her şeye razıydım yeter ki sen olsaydın hiç bişeyim olmasaydı dedim ama sen bize bi şans bile vermedin kimse seni bu kadar sevmicek bunu bil ama sen yine de mutlu ol falan filan bir sürü şey yazdım.

içimde kalcagına yazdım sitem ettim bi yandan da . bunu da okudu buna bile cevap yazmadı aramadı beni , taş olsa erirdi ya. bi zamanlar can dedigi bana nasıl yapar bunları ya hala yediremiyorum kendime. ve tüm bu adiliklerine ragmen atamıyorum kalbimden onu..

söylediklerini çok iyi anlayabiliyorum..sunu bilmelisinki bu hayatta senden,ailenden ve gururundan daha önemli hiçbirşey olamaz..inan bana insanlar ölüm acısını bile unutuyolar kabul ediyorum tabiki bişeylerin üstüenden gelmek çok zor ama önemli olan istemek sen istedikten sonra öyle bi unutursunki..hiç kimse vazgecilmez değildir bu hayatta..ayrıca attığın mesaj içinde asla pişman olma sen yapmak istediğini yaptın..kimse için üzme o tatlı canını :))

belli ki başkasını bulmuş
boşver
seni istemeyeni sen hiç isteme

Bence de ölmüş,üzerine bi Fatiha oku ve kıymetli hayatını bu tür boş adamlara üzülüp ağlayarak geçirme..

canım çok üzerine düşmüşsün keşke hiç aramasaydın
sen bu kadar üzerine düştükçe kendini bişey zannediyo
sakın bi daha arama.bırak o seni merak etsin.
face de de napıyo diye merak etme
hatta gez toz:) o senin check in lerini takip etsin ;)

canım çok üzerine düşmüşsün keşke hiç aramasaydın
sen bu kadar üzerine düştükçe kendini bişey zannediyo
sakın bi daha arama.bırak o seni merak etsin.
face de de napıyo diye merak etme
hatta gez toz:) o senin check in lerini takip etsin ;)

faceden de sildim zaten ya . niye bu duruma geldik bilmiyorum. beni takip etcegini de sanmam seven insan merak eder bakar eder dimi bunda öyle bişey yok . teşekkürler yine de:50:

Bence de ölmüş,üzerine bi Fatiha oku ve kıymetli hayatını bu tür boş adamlara üzülüp ağlayarak geçirme..

bu adamdan ben niye hala nefret edemiyorum ya dışardan anlattıklarıma bakıldıgında boş bi insan oldugunu görüyosunuz siz de bi benim şu kör gözlerim görmüyo:14:

söylediklerini çok iyi anlayabiliyorum..sunu bilmelisinki bu hayatta senden,ailenden ve gururundan daha önemli hiçbirşey olamaz..inan bana insanlar ölüm acısını bile unutuyolar kabul ediyorum tabiki bişeylerin üstüenden gelmek çok zor ama önemli olan istemek sen istedikten sonra öyle bi unutursunki..hiç kimse vazgecilmez değildir bu hayatta..ayrıca attığın mesaj içinde asla pişman olma sen yapmak istediğini yaptın..kimse için üzme o tatlı canını :))

beni anlayabildigin için sevindim canım. üzülmemek elde degil inan ki şu an o bana vazgeçilmez geliyo ama degil tabiki aşıcagıma inanıyorum.. teşekkürler

Değil sevdiğin herhangi bir insan bile mesajıma cevap yazmasa sinir olur kendimi değersiz hissederim ne acımasız insanlar var başlarına gelsin inş...

Artık sessiz kal ve asla ulaşma.
En fazla 2 ay sonra dönüp bu yazdıklarına bak, şimdiki duygularından eser kalmayacak farkına varacaksın gerçeklerin :34:

Değil sevdiğin herhangi bir insan bile mesajıma cevap yazmasa sinir olur kendimi değersiz hissederim ne acımasız insanlar var başlarına gelsin inş...[

o kadar kötü bişey ki tahmin edemezsiniz. eden bulur diyicek hiç bişeyim yok ona

Artık sessiz kal ve asla ulaşma.
En fazla 2 ay sonra dönüp bu yazdıklarına bak, şimdiki duygularından eser kalmayacak farkına varacaksın gerçeklerin :34:

hiç sanmıyorum ama inş dediginiz gibi olur ya içime işlemiş artık o atamıyorum

canım senin yaşadıklarını ben de yaşadım ilk ayrıldıgımz hafta srekli ulaşmaya çalştım ama hiç bi mesajıma cevap gelmedi sonra beni yedege attı falan.Ben naptım hiç aramadım sormadım arkadaşların dediği gibi gezdim tozdum unutamamş olsam bile arkadaşlarımla beni seven ve anlıyan insanlarla vakit geçirdim inan bana sana da iyi gelicek.bir ay sonraki olay şu tınlamadgımı farketti ve bana mesajlar attı aramaya çalştı.Ama yaptıklarını unutmam asla.Yapman gerekn şu gez ,eğlen ve asla arama.Çok değil bi süre sonra tıpış tıpış geri dönecek o yüzden kendini yıpratma sakın

'Zaman herşeyin ilacı' diyesim var ama aldırmayacaksın bile.
AMA gerçekten zaman bir ilaç. Bugün uğruna öleceğini düşünürsün ama yarın olmasa da 3 gün sonra bakmışsın ki hatırına bile gelmiyor.
Gözden ırak olan gönülden ırak olur bu bir gerçek. Zaman sana acı veriyorsa dikkatini ciddi anlamda dağıtacak şeylerle uğraş. Bir çocuğun elinden şekeri alırken ona, onun yerini tutacak başka birşey vermelisin ki veryansın etmesin. Umarım demek istediğimi anlamışsındır.

Back
X