• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Öldümm :( hapı susuz içtim

babisim

oglum rabbime emanet <3
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2010
309
9
68
İsveç
Arkadaslar habımı üşengeçlikten susuz aldım göğsüm midem yemek borum patlamak üzre napiyim :(

Arkadaslar habımı üşengeçlikten susuz aldım göğsüm midem yemek borum patlamak üzre napiyim :(

başlığı görünce telaşlanıp, eyvah demiştim... ama okuyunca....

ne demek ki bu şimdi? susuz içince böyle mi oluyormuş? ee o zaman bolca su için, geçer...

Bence acile gidin en azından tedbir için çünkü böylesi durumlarda zehirlenme olabiliyormuş.

Valla ne diyim ki buraya gelip konu açmaya üşenmediniz de bi'bardak su içmeye mi üşendiniz:9:
Bol bol su için illa ki geçer yani:44:
Ayrıca çok sağlıksız bi'şey her hapın ayrı etkisi var susuz yuttuğun için hapı mide veya yemek boruna yapıştırabilirdin.

Bencede bi hastaneye gidin.. Biri ilacını ictikten sonra fazla su ıcmedı dıye bogazında takılı kalmıs ve bogazı delinmiş Aman dikkat!! :26:

hmm ... biz ne yapabiliriz acaba :26: Hala ağrılarınız devam ediyor mu ? Ediyorsa doktora gidin , Allah acil şifalar versin :31:

Bende dkhapini susuz icerim kucucuk zaten ama hic boyle bi sey yasamamistim korktum dogrusu artik suyla icicem bol bol su icin gecer belki bide yavan ekmek te iyi gelebilir gecmis olsun

Bende dkhapini susuz icerim kucucuk zaten ama hic boyle bi sey yasamamistim korktum dogrusu artik suyla icicem bol bol su icin gecer belki bide yavan ekmek te iyi gelebilir gecmis olsun

Mide, yemek borusuna yapışabiliyo, zamanında yerine ulaşamadığı için etkisi azalabiliyo. Bi'de hapı meyve suyuyla vs. içen var ben cesaret edemem:44:

banada çok sık olurdu bi ara .. kola iç yada asitli bişi işe yarayacaktır

-İlaç vücuda bir faydası olmadan direk sindirim sisteminden atılaBİLİR.

-Mide ve bağırsak yüzeyine yapışır ardından o bölgeye kalıcı zarar vereBİLİR

-Mide bulantısı kusma tansiyon düşmesi gbi çeşitli komplikasyonlara neden olur ve vücutta kalıcı hasarlar yaratır.

En kısa sürede doktora başvurun ve bu hataya bir daha düşmeyin.

İlacı da su hariç hiçbir sıvıyla almayın.

Mide, yemek borusuna yapışabiliyo, zamanında yerine ulaşamadığı için etkisi azalabiliyo. Bi'de hapı meyve suyuyla vs. içen var ben cesaret edemem:44:

evet su haricinde içilmemesi gerekiyormuş,bizim bir tanıdığın oğlu su haricinde bi içecekle içmiş zehirlenmiş,aman ha dikkat hanımlar bol su ile alınmalı hap

Geçmiş olsun son durum nedir?Hapı bol su ile içmek çok faydalıdır.Hapı kola,meyvesuyu gibi sıvı gıdalarda tüketmeyin kola ile içilen haplar zehirliyor.

evet su haricinde içilmemesi gerekiyormuş,bizim bir tanıdığın oğlu su haricinde bi içecekle içmiş zehirlenmiş,aman ha dikkat hanımlar bol su ile alınmalı hap

Evet bana da oldu geçen :27: Bence susuz içmek ya da başka bir şeyle içmek gibi atraksiyonlara girmeyin :27:

gece gece güldüm gerçekten...
yemek borum ve midem cayır cayır yanıyorken doktor yerine buradan birilerine danışmayı 40 yıl düşünsem aklıma gelmezdi:1:

konu sahibi arkadaşı pratik zekasından dolayı tebrik ediyorum...:46:

ve şu bölümde bir gün ' gazım var arkadaşlar yarım edin,ne yapmalıyım' diye bile konu açılabilir diye düşünmeden de edemedim...:9:

Back
X