Öldürdükten sonra bile tecavüz etmişler!

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.837
Muğla'da vahşice katledilen Cansu Kaya'nın otopsi raporu kan dondurdu. Türkiye'ye Özgecan travmasını yeniden yaşatan Kaya'nın katil zanlıları, genç kızı öldürdükten sonra tecavüz etmiş!

Türkiye'yi Özgecan'dan sonra ikinci kez ağlatan 18 yaşındaki Cansu Kaya cinayetinde kahreden detay! Hem okuyup hem de çalışarak ailesinin geçimine yardım eden Cansu Kaya, bir hafta önce garsonluk yaptığı restorandan, mesai bitiminin ardından ayrıldıktan sonra kayıplara karışmış cesedi 3 gün sonra Dalyan'da bir su kenarında bulunmuştu. Genç kızın vahşice öldürülmesiyle ilgili Adli Tıp'ta yapılan otopside Kaya'nın vücudunda N.D. ve M.P.Ç.'ye ait meni ve tırnak izleri saptandı. Detaylı incelemede kan donduran gerçek ortaya çıktı.

KORKUNÇ GERÇEK OTOPSİDE ÇIKTI

Kaya'nın boynundaki yaraların oluşum saati ile tecavüz izlerinin saati arasında farklılık tespit edildi. Buna göre genç kızın öldürüldükten sonra tecavüze uğradığı tespit edildi. Çelişkili ifadeler Kaya'nın otopsi raporunda boğulup tecavüze uğradığı belirlenmişti. Olayın ardından genç kızla en son görünen N.D. ve M.P.Ç jandarma tarafından gözaltına alındı. Çelişkili ifadeler veren iki zanlı delillerin toplanmasının ardından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kaynak: Akşam

http://www.milliyet.com.tr/oldurdukten-sonra-bile-tecavuz-gundem-2077892/

:cry::cry:tüyler ürpertici gencecik bir fidan daha gitmiş

bu sapıklara verilen cezalar caydırıcı olmalı etleri lime lime edilmeli:KK11:

Bu vahşetin sorumluları esas biziz.Çocuklarımızı büyütürken erkektir yapar aman oğlum canım oğlum sen her şeyi yap biz örtelim mantığıyla yetiştirdiğimiz için daha çook genç kızımızı bu şekilde toprağa veririz.İdam getirsen ne olacak caydırıcı ceza eklesen ne olacak? 2 dklık zevki için ömür boyu hapislerde çürümeyi göze alan insan düşünerek mi yapıyor ki bunu? yetiştiriğimiz hastalıklı zihniyetle erkeklerin egemenliğinin olduğu erkeğin her yaptığının korunduğu zihniyetle bunun baş sorumluları bizleriz.Her anne kendi evindeki oğlunu düzgün yetiştirse bunlar biter zaten toplumda.Daha kendi evindeki çocuğu düzgün yetiştiremeyen insanlarız caydırıcı ceza kimi caydıracak?

Bu vahşetin sorumluları esas biziz.Çocuklarımızı büyütürken erkektir yapar aman oğlum canım oğlum sen her şeyi yap biz örtelim mantığıyla yetiştirdiğimiz için daha çook genç kızımızı bu şekilde toprağa veririz.İdam getirsen ne olacak caydırıcı ceza eklesen ne olacak? 2 dklık zevki için ömür boyu hapislerde çürümeyi göze alan insan düşünerek mi yapıyor ki bunu? yetiştiriğimiz hastalıklı zihniyetle erkeklerin egemenliğinin olduğu erkeğin her yaptığının korunduğu zihniyetle bunun baş sorumluları bizleriz.Her anne kendi evindeki oğlunu düzgün yetiştirse bunlar biter zaten toplumda.Daha kendi evindeki çocuğu düzgün yetiştiremeyen insanlarız caydırıcı ceza kimi caydıracak?

Idam bu gozu donmus insanlar icin kurtulus olur aslinda. Bence direk hadim etmek gerek.
Erkeklik neymis ne degilmis anlasinlar.

Idam bu gozu donmus insanlar icin kurtulus olur aslinda. Bence direk hadim etmek gerek.
Erkeklik neymis ne degilmis anlasinlar.
Sonunu düşünerek yapmıyorlar ki?Aklı başında hiçbir insan 2 dklık iş için insan öldürüp hapislerde çürümeyi göze almaz.Sorun aklın başta olmaması.

Valla su tecavuz, hirsizlik, adam oldurme gibi olaylarda Allahin kanununu uygulasalar bu olaylar da biter olmaz zamanla. Ama olur mu hic hukuk devletiyiz. Ya hu "kisasta sizin icin hayir vardir" diyor Allah.. Daha ne olsun??
Allah bunlarin bin belasini versin..
Cezalar bu konuda caydırıcı rol oynamıyor.En kötü cezayı da getirsen gözü dönmüş adam yine yapar.İster idam koy ister kısas ister başka şey adam bunu düşünerek yapmıyor ki toplumda bitsin bunlar.Her şeyden önce evlatlarımızı düzgün yetiştirmeliyiz başka çözüm yolu yok bence.

Cezalar bu konuda caydırıcı rol oynamıyor.En kötü cezayı da getirsen gözü dönmüş adam yine yapar.İster idam koy ister kısas ister başka şey adam bunu düşünerek yapmıyor ki toplumda bitsin bunlar.Her şeyden önce evlatlarımızı düzgün yetiştirmeliyiz başka çözüm yolu yok bence.

Elbet tabiki de evlatlarimizi duzgun yetistirmeliyiz. Ama ölümlu cezalarin caydirici olacagini düşünüyorum.
Ah ne diyeyim Allah herkesi korusun.

Ben de kısastan yanayım bu haberleri okudukça öyle üzülüyorum ki cezaların caydırıcı olmaması daha da körüklüyor sanki bu iğrenç suçları
Ablacım,
kısas diyorsunuzda, dini olacak ama kısası biliyor musunuz? Kısas nedir?
Nedir biliyor musunuz? Ölen kadınsa karşılığı olarak öldürenin ailesinden kadın öldürülür.
Bu ülkede kısas uygulanırsa ne olur Söyleyeyim mi? Madem kısas yapılabiliyor, o zaman bende önce tecavüz eder sonra öldürürüm derler, madem Nasılsa kısas var, benim kızım, Karım, kardeşim nasıl muamele gördüyse aynısını yapabilirim derler.

hapishanede ölmekten beter olursunuz inş sanırım herkes kötü suçtan girmiyor ya namus konusunda elini kana bulayanlarda var kızı evladı olanda sizi orada bakalım nasıl muamele yapacaklar her şey müstehak cehenneme çok iyi odun olacaksınız ama yandıkça irin irin olana dek cehennemde büyük acılar çekersiniz umarım hep kadın olunca korkularla mı yaşayacak bu kadınlar dünyada artık erkek çocukları da tehlikede böyle insanlar yüzünden

Ablacım,
kısas diyorsunuzda, dini olacak ama kısası biliyor musunuz? Kısas nedir?
Nedir biliyor musunuz? Ölen kadınsa karşılığı olarak öldürenin ailesinden kadın öldürülür.
Bu ülkede kısas uygulanırsa ne olur Söyleyeyim mi? Madem kısas yapılabiliyor, o zaman bende önce tecavüz eder sonra öldürürüm derler, madem Nasılsa kısas var, benim kızım, Karım, kardeşim nasıl muamele gördüyse aynısını yapabilirim derler.
Doğru diyorsun abla sonuçta ailelerinin hiçbir suçu yok ama mevcut sistemdeki cezai müeyyideler de hiç caydırıcı değil ki bir tecavüz haberi okusam günlerce kendime gelemiyorum biraz da yeterli cezayı alamayacaklar ona kızıyorum yıllar önce bir anaokulu öğretmrni vardı bilirsin adı serpil di annesiyle birlikte işkence edilerek tecavüz edilmiş ve öldürülmüş ve sanıklar bikaö yıl hapiste yatmış ve salıverilmişler

içerde de onlara tecavuz ederler hanımlar. onlar cezasını bulur yanlarına kalmaz ama cocuklarımızı sevgıyle Allah sevgısıyle o sevgıye dayanan korkuyla yetıstırsek bunlar olmaz belkı

Doğru diyorsun abla sonuçta ailelerinin hiçbir suçu yok ama mevcut sistemdeki cezai müeyyideler de hiç caydırıcı değil ki bir tecavüz haberi okusam günlerce kendime gelemiyorum biraz da yeterli cezayı alamayacaklar ona kızıyorum yıllar önce bir anaokulu öğretmrni vardı bilirsin adı serpil di annesiyle birlikte işkence edilerek tecavüz edilmiş ve öldürülmüş ve sanıklar bikaö yıl hapiste yatmış ve salıverilmişler
İşte çözüm bu insanların hak ettikleri Cezaları almaları, devlet iyi hal diyerek kravat, takım elbiseye indirim yaparsa, tecavüz edilen kadının hakkını korumak yerine insiyatifini tecavüz edenden, öldürenden yana kullanırsa, tecavüzde cinayette artar.
Yakala, müebbet tık içeri ama öyle bir yere tık ki Dünya'ya geldiğine bin pişman olsun.

X