öldürecek diyen erkek arkadasım ne istiyor::SS

salypol

19.09.2011
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2011
243
0
46
İstanbul
Kızlar yardımınıza ihtiyacım var. geçen gün evime akrep girmişti öldürdüm ve öldürdükten sonra bayılmıştım. erkek arkadaşımla ayrıldım. dayanamadım arkadaşım gibi o da çektiği acıların acısını benden çıkarıyordu. kuzenimle konuşmuşlar. akrebi öldürüp bayıldığımı söylemiş erkek arkadaşımda o akrep gibi beni de öldürür yada öldürecek demiş. ben naptım ki :S asıl o öldürüo beni:((( ne demek istemiş kızlar?

Kızlar yardımınıza ihtiyacım var. geçen gün evime akrep girmişti öldürdüm ve öldürdükten sonra bayılmıştım. erkek arkadaşımla ayrıldım. dayanamadım arkadaşım gibi o da çektiği acıların acısını benden çıkarıyordu. kuzenimle konuşmuşlar. akrebi öldürüp bayıldığımı söylemiş erkek arkadaşımda o akrep gibi beni de öldürür yada öldürecek demiş. ben naptım ki :S asıl o öldürüo beni:((( ne demek istemiş kızlar?

Sevgiliniz kendisini akreple aynı kefeyi mi koyuyor?:53::9:
Ne garip adammış!
Bırakın istediğini düşünsün!:3:

sert bir mizacın var heralde, ürkütmüşsün elemanı canım.
yaptıkları yüzünden burnumu sürttürmek istediği için. fotoğraflar koydu ben yalvarırken gitme yapma derken yaşadığı acıyı yüzüme vurdu hep. acı çektim yokluğunda dedi hep. kendimle bıraktı düşünmem için. burnumu böyle sürttürmek için. zaman dedi sonra zaman istedi. buna ihtiyacı varmış. akreplik bir durumum olmadı. kızlar başka bir kızla olan fotosunu gördüğünüzde sizde kızmazmıydınz.?? ne yapıcamm şimdi ben...:S:((( ağlamaktan yoruldum..

Ben anlamadım.
Anladığım kadarıyla...
Erkek arkadaşınız sanırım sizin çok katı olduğunu anlatmak istemiş.
Ama zaten sizin ayrılmaya niyetiniz yok.
Mesele nerde???

yaptıkları yüzünden burnumu sürttürmek istediği için. fotoğraflar koydu ben yalvarırken gitme yapma derken yaşadığı acıyı yüzüme vurdu hep. acı çektim yokluğunda dedi hep. kendimle bıraktı düşünmem için. burnumu böyle sürttürmek için. zaman dedi sonra zaman istedi. buna ihtiyacı varmış. akreplik bir durumum olmadı. kızlar başka bir kızla olan fotosunu gördüğünüzde sizde kızmazmıydınz.?? ne yapıcamm şimdi ben...:S:((( ağlamaktan yoruldum..

bırakamam bırakınca kötü oluyorum. napmalıyım bundan sonra??:((

Adamın başka kızlarla fotoğrafları var.
Sizin bir katil,kendisinin de akrep olduğunu düşünüyor.
Siz adamı bırakamıyorsunuz.
Adam da sizi bırakmıyor sanırım.
O halde; siz,erkek arkadaşınız, fotoğraftaki kız ve karep hep beraber mutlu mesut yaşayınız.

:D alla allaaaa...
çokmu sert sinirli flnsın....
ürkütmüşsün anlaşılan sevgilini...
belkide şaka yapmıştır...

Adamın başka kızlarla fotoğrafları var.
Sizin bir katil,kendisinin de akrep olduğunu düşünüyor.
Siz adamı bırakamıyorsunuz.
Adam da sizi bırakmıyor sanırım.
O halde; siz,erkek arkadaşınız, fotoğraftaki kız ve karep hep beraber mutlu mesut yaşayınız.

o fotoları ben sinir oliyim diye koyuyo tepkimi ölçmek içinmiş kendince...durum malesef öyle. ben katil değilim ne diyo kafayı yedirck bana yataktan çıkmadım tüüm gün onun yüzünden. hayatım allak bullak oldu biranda.kız arkadaşı değil o kız onun kuzeniymiş sırf sinir olayım die kendince bir oyun kurmuş onun içinde intikam almak istiyor.napmalıyım bu durumdaS

Ben anlamadım.
Anladığım kadarıyla...
Erkek arkadaşınız sanırım sizin çok katı olduğunu anlatmak istemiş.
Ama zaten sizin ayrılmaya niyetiniz yok.
Mesele nerde???

http://www.kadinlarkulubu.com/ask-hikayelerimiz-dertlerimiz/491604-burnunu-surtturucem-demis.html

meselenin bir bölümünü yazdım beni o mecbur buraktı kızzlar kolay mı öyle sevdiğine bağırmak çağırmak. ben hep onu ne çok sevdiğimi anlatttım ama olmadı napabilirdim. bitti ve benide bitirrdi...ağlamaktan bitap bi haldeyim.

canım erkek arkadaşın bence hala seni seviyor ama gururu yüzünden dönmüyor sana diğer konunuda biliyorum yani sana acı çektirdiğini düşünürken kendiside mutlu değil bence onu vurgulamak istemiş başka açıklaması yok bence:44:

canım erkek arkadaşın bence hala seni seviyor ama gururu yüzünden dönmüyor sana diğer konunuda biliyorum yani sana acı çektirdiğini düşünürken kendiside mutlu değil bence onu vurgulamak istemiş başka açıklaması yok bence:44:

umarım seviyordur. haklısın aslında kendi yaşattığı acılardan dolayı mutsuzmuş bu durum ikimizin yaşadığı bir mutsuzluk zaten. ayrıda kalamıyoruz. benden ne bekliyor o zaman.ben nasıl sarıcam onun acılarını? konusurken ne diyebilirim?

Son düzenleme:
umarım seviyordur. haklısın aslında kendi yaşattığı acılardan dolayı mutsuzmuş bu durum ikimizin yaşadığı bir mutsuzluk zaten. ayrıda kalamıyoruz. benden ne bekliyor o zaman.ben nasıl sarıcam onun acılarını? konusurken ne diyebilirim?

canım bence senden bi adım bekliyor ama aynen şunu de;
eğer içinde banaa karşı halen bişeyler varsa bunu bilmek istiyorum eğer varsa böyle yaparak ne sen bir yere varabilirsin ne de ben..
boş yere daha fazla üzmeyelim biribimizi..
bu cümleler onun senin hakkındaki düşünecelerini duygularını mutlaka açığa çıkaracaktır eğer ki olumsuz birşeyler söylersede hiç takılma üzme kendini ben sadece merak ettim öğrenmek istedim sen bilirsin de çekil..
bana kalırsa en mantıklı hareket bu olur:26:

canım bence senden bi adım bekliyor ama aynen şunu de;
eğer içinde banaa karşı halen bişeyler varsa bunu bilmek istiyorum eğer varsa böyle yaparak ne sen bir yere varabilirsin ne de ben..
boş yere daha fazla üzmeyelim biribimizi..
bu cümleler onun senin hakkındaki düşünecelerini duygularını mutlaka açığa çıkaracaktır eğer ki olumsuz birşeyler söylersede hiç takılma üzme kendini ben sadece merak ettim öğrenmek istedim sen bilirsin de çekil..
bana kalırsa en mantıklı hareket bu olur:26:

biraz önce aradı açtım konuşmayacak mısın dedim. sustu sonra kapadı.:( mesajı yolladım şimdi... umarım güzel bir cevap alırım bugünlerde buna çok ihtiyacım var. heyecanla cevap bekliyorum.

saçmalamış sadece

Back
X