- Konu Sahibi Yasemin hale
Kendini
Kendini satmak mi uslubunuza dikkat edin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kendini
Kendini satmak mi uslubunuza dikkat edin
Aslında sürekli tersliyorum hatta açık acik burada yazdiklarimi da soyledim ama mesaj atmaya devam ediyor.Cok on yargilisin diyor ve hicbir sey olmamis gibi devam ediyorBunun gibi bir yorum arıyordum. Para gelip gidebilir insanız hepimiz bir saniye sonra başımıza ne gelecegini bilemeyiz.
Çocuğa da üzüldüm ya senin muhabbetine bile dayanamiyor kız zenginsin diye tahammül etmeye çalışıyor falan... Kendini çocuğun yerine koy biraz empati yap ve bu düşünceler icindeysen görüşmeyi kes. Karşındaki de bir insan çünkü.
Keske oyle olsaÇocuk için de olmuyor bence..
Yoksa seni kendinden uzaklaştırmak için bu kadar çaba harcamaz.
Adam gayet zeki,dolaylı olarak senin ayrilmani istiyor sanki![]()
Olmaz bacım olmaz.gitmezz. kendi paranı kendin kazan girme bu toplara.magazinlerde falan görüp özeniyoruz anlıyorum seni de kadına bak birisiyle evlenmiş, sefa sürüyor diye.sefa sürüyor gibi görünüyor ama giden onuru, gururu, kendine saygısı, sevgisi onun yanındayken çektiği eziyet, sevişirkenki mide bulantısı tiksinti, yanındayken saçmaladığındaki gıcıklık, seni parasıyla ezmesi, gari garip istekler, seni kukla gibi görmeler ve daha bir sürü şey.o dizilerde, filmlerde, magazinlerde olan şeyler herkes için değil inan ki.maddiyat da abatıldığı kadar önemli falan değil.en fazla ne yapacaksın yani ? Geceden helikopter falan kaldırıp, parise mi gideceksin? Ki 2 gün sonra o da sıkar.haa burada kahve içmişsiz haa orada.sanki paralel evrene falan mı geçeceğiz.standart işi olan biri olsun, planlama güzel yapılırsa hiçbir şeyden de eksik kalmazsınız.Evet kesinlikle ben de boyle tarif ederdim.Zaten dort dortluk insan yok kabul ediyorum ama asik olduğumda çoğu kusurunu kabul ediyorum ama bununla konusamiyorum bile
Kendi paramı da kazanıyorum zaten orta halli evim arabam var sırf zengin diye tamah edevek biri değilim ama dedigin hibi kafa uyuşmayınca olmuyorOlmaz bacım olmaz.gitmezz. kendi paranı kendin kazan girme bu toplara.magazinlerde falan görüp özeniyoruz anlıyorum seni de kadına bak birisiyle evlenmiş, sefa sürüyor diye.sefa sürüyor gibi görünüyor ama giden onuru, gururu, kendine saygısı, sevgisi onun yanındayken çektiği eziyet, sevişirkenki mide bulantısı tiksinti, yanındayken saçmaladığındaki gıcıklık, seni parasıyla ezmesi, gari garip istekler, seni kukla gibi görmeler ve daha bir sürü şey.o dizilerde, filmlerde, magazinlerde olan şeyler herkes için değil inan ki.maddiyat da abatıldığı kadar önemli falan değil.en fazla ne yapacaksın yani ? Geceden helikopter falan kaldırıp, parise mi gideceksin? Ki 2 gün sonra o da sıkar.haa burada kahve içmişsiz haa orada.sanki paralel evrene falan mı geçeceğiz.standart işi olan biri olsun, planlama güzel yapılırsa hiçbir şeyden de eksik kalmazsınız.
Eee madem kararını vermişsin neden durmaya çalışıyorum diye konu açtın?Aslında sürekli tersliyorum hatta açık acik burada yazdiklarimi da soyledim ama mesaj atmaya devam ediyor.Cok on yargilisin diyor ve hicbir sey olmamis gibi devam ediyor
Ne bileyim belki birine sonradan alısılır faln der biriEee madem kararını vermişsin neden durmaya çalışıyorum diye konu açtın?
Niye istesin çok ilgiliymiş.sürekli arayıp, soruyormuş.
Merhaba,
Yaklaşık iki hafta önce biri ile tanıştım çok ilgili biri sürekli mesaj atar hatta ben atmayınca darlar.Kendisi mühendis dolarla maaş alıyor, ailesi falan aşırı zengin mekanları var içkili.Diyordum ki böyle bir ortam çocuğu neden benimle ille de olsun diye uğraşıyor.Yakışıklı da bir çocuk ama konuşmayı hiç bilmiyor yani böyle salak salak konuşan insanlar olur ya onlardan.Böyle normal konusuyoruz diyor ki: Sırtımda elimin yetismeyeceği bir yer kaşınıyor.Ee yani ne yapayım ve ne alaka? Yine normal muhabbet esnasında yemek fotosu atıyor canim bundan çekti, diyor.Eski iliskilerimden bahsediyorum yani ilişkiye bakış açımdan da başlıyor benim bir arkadasim vardi vs diye.Görüldü yapıyorum sadece çünkü onunla mesajlaşırken bana sıklet basıyor.Bir gun dedim yüzüne hatta muhabbetin beni sarmıyor diye bazen de tersliyorum anlattıgın ne alaka simdi diye.Cok da iyi bir uni.den mezun, zeki sayılabilecek biri insan kadınlarla konusmayı hic mi oğrenmz?Bütün arkadaşlarım zorla kendini, sevmeye çalış diyor sen muhabbet etmediğin için yapıyordur diyor.Canım konuşmak bile istemiyor ki
Psikoloğum da hep sevdiklerine değil seni sevenlere şans ver, diyor. Bundan önce aşırı begendigim biri vardı daha başından kimseye bağlanamıyorum triplerine girdi, her seyi yasayalim ama hicbir sey olmayalım diyen erkeklerden yarın başka bir sey için görüşeceğiz ona duyduğum heyecanın binde birini duymuyorum.Onu da kabul etmedim bağlanıp acı cekmek istemedigim için ama neden böyle hayvanlara sevgi besleyip digerine pislik gibi davranıyorum bilmiyorum
![]()
Psikoloğum da hep sevdiklerine değil seni sevenlere şans ver, diyor.
Psikoloğu bizim mahalle ablasıymış aslında, küçük büfe tarzı tükkanı olan xjdjdjdj.Psikoloğunuzun da ciddi sorunları var gibi duruyor.
kalbiniz iterken gözünüzdeki dolar işareti zorla kendini kızım salak mısın hayatın kurtulacak diyorKendisi mühendis dolarla maaş alıyor, ailesi falan aşırı zengin mekanları var içkili.
Senin gibi ufku geniş,kultur küpü,sanat sever ve açık görüşlü birine hiç yakistiramadim.Bir ömür sohbeti olmayan, iki laf konusamayacagin, seni anlamayan mal biriyle mi tüketmek istiyorsun?
evi arabası olan zengin değildirKendi paramı da kazanıyorum zaten orta halli evim arabam var sırf zengin diye tamah edevek biri değilim ama dedigin hibi kafa uyuşmayınca olmuyor
Kendiniz çok süper konular konuşuyormuşsunuz.Eiliskilerimden bahsediyorum yani ilişkiye bakış açımdan da başlıyor benim bir ark