Oldurmaya Çalışıyorum

Bu ekonomide oldurma çabanızı anlıyorum ama (ehehe) adam dangozun teki, bununla sürdürülebilir bir ilişkiniz olmaz, bi kere içiniz almıyor bir de adam zannettiğiniz kadar aptal değil sadece hödük yani anlar neden tercih sebebi olduğunu, geçen bir konu vardı kadın statüsü ve parası için evlenmiş, adamın annesinden çok çekmiş, araları bozulmuş, aldatmış, evlilikleri kağıt üstüne düşmüş, işin kötüsü adam her şeyin farkında olduğu için atını rahatça oynatıyor. Tamam fena durumdayız ama bu kadar da açımızdan ölmedik yahu yapmayın kendinize bunu.
Ne bekliyorlar bu kadar maddiyattan bilmem.gerçekten aşırı abartılacak şeyler değil.son yıllarda aldığım hiçbir şey sevinmedim ben mesela.bir yaşan sonra insan ne aldığı, kıyafete, ne aldığı çantaya ne yediği pastaya sevinmiyor ki ? Dediğin gibi hafif herşeyden yapabileceğin bir standart olsa yeter.paralel evrene falan geçiliyor heralde zengin olunca.biz o evreni bilmiyoruz galiba.

Saf, salak birşey bence yaa.bana öyle bir hava geçti.
El yumruğunu görmeyen kendininkini balyoz zannedermiş. Ava giderken avlanmak var. Kadın şimdi ilişkide avantajlı konumda, ulaşılmaz bir yerde, peşinden koşuluyor falan eee sonra? Her zaman bu kadar avantajlı konumda olmayacak. Bunun evliliği var bunun çoluk çocuğa karışması var. Ele düşmesi var bu işin yani. Adamın zaten şimdiden aklı kesiyordur, sevilmediğini anlıyordur. Zengin insanlar salak değil, o kadar parayı kazanabilen birinde akıl vardır. Kolay yedirirler mi be? Çok gördüm böyle örnekler, acısı çıkıyor ilerde.

El yumruğunu görmeyen kendininkini balyoz zannedermiş. Ava giderken avlanmak var. Kadın şimdi ilişkide avantajlı konumda, ulaşılmaz bir yerde, peşinden koşuluyor falan eee sonra? Her zaman bu kadar avantajlı konumda olmayacak. Bunun evliliği var bunun çoluk çocuğa karışması var. Ele düşmesi var bu işin yani. Adamın zaten şimdiden aklı kesiyordur, sevilmediğini anlıyordur. Zengin insanlar salak değil, o kadar parayı kazanabilen birinde akıl vardır. Kolay yedirirler mi be? Çok gördüm böyle örnekler, acısı çıkıyor ilerde.
Parayı o kazanmamış gibi anladım.anadan babadan kalma içkili mekan varmış.ki zengin olup salak olan da var.kısmete bakıyor her iş gibi.

Parayı o kazanmamış gibi anladım.anadan babadan kalma içkili mekan varmış.ki zengin olup salak olan da var.kısmete bakıyor her iş gibi.
Mühendismiş adam, dolarla maaş alıyormuş, iyi bir konumda, salt aile parası ile olacak iş değil bu. Bunlar fena olur, öyle kolay yedirmezler sana, kadınlara neden çiçek alınıyor biraz da bize alınsın diyeni duydum dkfkfkkf.

Mühendismiş adam, dolarla maaş alıyormuş, iyi bir konumda, salt aile parası ile olacak iş değil bu. Bunlar fena olur, öyle kolay yedirmezler sana, kadınlara neden çiçek alınıyor biraz da bize alınsın diyeni duydum dkfkfkkf.
Acaba adam cok zeki de koju sahibi mi sacmaliyo eski sevgilileri falan anlatip, adam da laf degistiruyomus. Jxjxhxh

Yazıdan şunu anlıyorum fakir olsa yüzüne bakmam ama parası var zorlamalıyım.

İnsanlar mantık evliliği yaparken bile iki çift laf edebiliyor muyum diye bakıyor.
Ayrıca bir ilişkide mantık da olmalı sevgi de.

Sadece para üzerine kurulu ilişki mi olur,onunla birlikte mi kazandın bugün evlensen boşansan yine çöpünü vermeyecek?

Hayatta körkütük aşık olup her yanlışa tamam demekte hata,sevmediğin biriyle oldurmaya çalışmakta ikisinin de sonunda mutsuzluk var.

Konuşamama sebepleri: adamın bu konuları, yabancı bir dilde konuşmayı sevmesi çıkıyormuş bir de. :KK70:
Al bir zengin hayranı daha.tamam tamam adam o kadar zeki ki şu an taktik uyguluyor kıza.ileride çok fena tongaya getirecek akıl oyunlarıyla.adam baba parasıyla zenginmiş hâlâ zeki zeki diye tuttuyorsunuz.sanki bütün zenginler de zeki.ortalik mirasyedi serseriden geçilmiyor.

Al bir zengin hayranı daha.tamam tamam adam o kadar zeki ki şu an taktik uyguluyor kıza.ileeide çok fena tongaya getirecek akıl oyunlarıyla.adam baba parasıyla zenginmiş hâlâ zeki zeki diye tuttuyorsunuz.sanki bütün zenginler de zeki.ortalim mirasyedi serseriden geçilmiyor.

Babadan zengin olabilirsin ancak o zenginliği korumak ve zengin kalmak için, insanın belli yeterliliklere sahip olması gerekir.

Haberlerin saf,salak sanılan insanlar tarafından kandırılmış; toplumca zeki olduğu düşünülen insanlarla dolu olduğunu unutmayın. :ıslık:
Ne derdiniz var ya sizin.etraf elini sallasan salağa çarpıyor.kimseye de saf, salak deyip tongaya gelmedim.beni dolandıranlara zamanında hep çok zeki demişimdir.neden zengin birinin salak olabileceğine inanmıyorsunuz? Kendi kazanmamış ki aile parası.

Al bir zengin hayranı daha.tamam tamam adam o kadar zeki ki şu an taktik uyguluyor kıza.ileride çok fena tongaya getirecek akıl oyunlarıyla.adam baba parasıyla zenginmiş hâlâ zeki zeki diye tuttuyorsunuz.sanki bütün zenginler de zeki.ortalik mirasyedi serseriden geçilmiyor.
Ferhoşçum seni de anlıyorum oyşş dedin paralı safoz diye bi için geçti ama kolay yedirmezler anam, meraklanma sen.

Babadan zengin olabilirsin ancak o zenginliği korumak ve zengin kalmak için, insanın belli yeterliliklere sahip olması gerekir.
Dolarla maaş alan mühendisi de kesin o şirkete ailesi sokmuştur sen ne bilirsin ayol.

Ferhoşçum seni de anlıyorum oyşş dedin paralı safoz diye bi için geçti ama kolay yedirmezler anam, meraklanma sen.
Yiyemez ona birşey dediğim yok.el şeyiyle gerdeğe girilmez.adam salak olsa anası, babası el atar.zaten nasıl yiyecek.evi, arabayı üstüne mibyaltırtacak sanki.anca gezme tozma.

Dolarla maaş alan mühendisi de kesin o şirkete ailesi sokmuştur sen ne bilirsin ayol.
Mühendis, doktor cart curt olmak zekayı kanıtlamaz ki.bir sürü doktor, mühendis bilmem ne ceosu falan filan var.adamların eline kadın eli değmemiş.iki cümle edemiyor.zeka demek sadece akademik zeka demek değildir.duygusal zeka, sanatsal zeka, sözel zeka. bir sürü zeka türü var.vee evet ailesi de sokmuş olabilir zenginse.sanki ülkede hiç yaşanmayan şeyler.bulgaristanda parayla okuyup burada iş tutan bir sürü gerzek var.diploma parayla satılan birşey.

Mühendis, doktor cart curt olmak zekayı kanıtlamaz ki.bir sürü doktor, mühendis bilmem ne ceosu falan filan var.adamların eline kadın eli değmemiş.iki cümle edemiyor.zeka demek sadece akademik zeka demek değildir.duygusal zeka, iletişim zekası, sanatsal zeka, sözel zeka.bir sürü zeka türü var.vee evet ailesi de sokmuş olabilir zenginse.sanki ülkede hiç yaşanmayan şeyler.
Ferho amma içselleştirdin konuyu, inşallah sen bulursun bi cebi dolu saftirik, çok zor ama bilemiyorum umut dünyası.

Mühendis, doktor cart curt olmak zekayı kanıtlamaz ki.bir sürü doktor, mühendis bilmem ne ceosu falan filan var.adamların eline kadın eli değmemiş.iki cümle edemiyor.zeka demek sadece akademik zeka demek değildir.duygusal zeka, sanatsal zeka, sözel zeka. bir sürü zeka türü var.vee evet ailesi de sokmuş olabilir zenginse.sanki ülkede hiç yaşanmayan şeyler.bulgaristanda parayla okuyup burada iş tutan bir sürü gerzek var.diploma parayla satılan birşey.

Siz bu bilgiyi nasıl elde ettiniz ? Bilginizin kaynağı nedir ?