Öldürseydin de bunu yapmasaydın !!:) (2008 konusu)

• Konu Sahibi Konu Sahibi seLen__02
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
S

seLen__02

Ziyaretçi
bir kez daha aLDatıLdım ...
deLiler qibi sewdiqiM cocuk bir kez daha üzdü bni..
hıçkıra hıçkıra aqlamak istiorum ama qözümden akacam olan her damLa yüreqime ateş parcası gibi düşüyor...
bunları haketmedim !! hiç hakketmedim !!. sewdiM,baqLandım,oNun iÇin hersei qöze aldıM ama aLDatıLdım ..
15,5 yasındayıM ve bu yasımda aLDatıLdııım !!
son nefesime kadar yanında olmak istediğim kişi...
benim diqer yarım olan kişi...
seqiLm..asqıM...bitanem.. nefesim
aLDattı beNi !!
aLDattı ...

15,5 yaşında mısın?
belki söylediklerim hiç bişey ifade etmeyecek sana ama;
bu yaşta birine bu denli nasıl bağlanabiliyorsun.
geleceğin hakkında bu kadar emin nasıl konuşabiliyorsun.
sevgilin kaç yaşında acaba?
onunda yaşı senin gibi küçükse
olgun davranması beklenemez.
bu yaşta böyle birşey yaşadığın için gerçekten üzgünüm.
diyebileceğim tek şey bırak gitsin..
uzun bir hayat var önünde..

canm 15 yasindasin ve bir insana son nefesim diyorsun lütfen daha önünde neler göreceksin bunlar yaninda hic kalacak ama bu yasta derslerine yogunlassan daha iyi olur kimse senden degerli degildir bunu asla unuma

çok daha iyileri çıkacak karşına emin ol, daha çok gençsin..

Daha çocuksunuz çocuk....
Aldatılma her yaşta olabilen bir şey fakat senin tutumun ve sözlerin daha çocukluktan çıkamadığının göstergesi..

ahh ahh yaşancak daha çok şey var bu hayatta...

Son düzenleme:
Tipik 15 yaş çocuklukları canım.....sana ne desek boş...sevgilini dünyanın merkezi sanıyosun,onsuz ölüceğini nefes alamıycağnı düşünüyosun..ondan başka kimseyi sevmenin mümkün olmadığını düşünüyosun..cep telefonu elinde mesaj atarmı ararmı diye bekliyosun..için içini yiyo..hadi dese tekrar kabulleniceksin...ah ahhhh...her kadın gibi sende bunları yaşamadan olgunlaşmıycaksın..tadını çıkar canım

ıyıkı 15 yaşında aldatılmışşın. bu yaşlarda bu tur seylerı gormen daha guzel ılerde daha temkınlı yaklaşman daha dogru ınsanları seçmen için ıyı bır adım olmuş bu yaşadıgın

Daha 15 yaşındasın canım benim
Evli olupta çoluk çocuk sahibi annen yaşında insanlarda burada hemen hemen her gün buraya böyle bir konu açarak dertleşiyoruz..
Sana tek söyleyebiliceğim kendini bu kadar kaptırıp başka zevkler uğruna hayatını mahvetme..
Geleceğini düşün ve geleceğine dair planlar yap..
Sen belki bu acıyı erken yaşlarda yaşadın ve nasıl bir acı olduğunu anladın..
Hayat bizlere getirdikleri ve götürdükleri kadar vardır,bizler hayatı bu şekilde yaşayarak anladık..
Daha çok yolun başındasın ve dua et Rabbine sığın ve şükretki daha nice güzellikler seni bekliyor önünde..Bu kaostan kendine daha fazla zarar vermeden bir an evvel çıkman dileklerimle..

Keske ikinci sansi verip senin birdaha üzmesine izin vermeseydin canim..
Senin onu affetmen kendisinin vazgecilmez oldugunu hissettirdi ona ki ikinci kez aldatip seni kaybetmeyi göze almis..
Seni gözden cikarmis bi insani cok fazla büyütme gözünde.. sengözlerimebaksanab
Henüz cok gencsin,elbet layigini bulacaksin :asigim:

keske hayatta en kotu derdın böyle olsa
hiç çevrene, dunyaya, olaylara bakıyor musun bilmiyorum
14-15 yasında noktalanan hayatlar...
savaslarda ölen cocuklar, bebekler...
hastalıktan ölen anneler,babalar...
diyorum ya umarım hayattaki en kötü derdin bu olur

sorması ayıp nasıl aldattı seni????15 yaşında naptı vallahi çok merak ettim doğrusuCADIARZU

hayatın acı gerçeği bu canım yalnız sen bununla çok erken tanışmışsın...değmeyen bir insan için üzülmeye değmez hele beş para etmez bir erkek için asla...şimdiden böyle kendini kaptırırsan sonun kötüye gider...bak sana şunu diyim 23 yaşında bi genç kız 3 yıllık ilişki öyle böyle değil evliliğe giden bi ilişki ayrılıyorlar.kız depresyonda en ağır ilaçları verip uyuşturuyorlar....şimdimi 24 yaşında ve başka biriyle evliliğin eşiğinde...demekki neymiş kimse unutulmaz değilmiş vazgeçilmez değilmiş dimi canım... böyle şeyler için daha çok gençsin tadını çıkar bu günlerinin sonra çoook ararsın...ne diyim sana hayatında başarılar..

ohoooooooooo senın önunde daha gorecegın guzel gunlerın var bosver bunları gıden gıtmıstır ben gıdenı degıl gıden benı kaybetmısttır de unut gıtsın

15 yaşında aşk, :uhm: ilginç :1closedeyes: bence onun adı aşktan ziyade diğer arkadaşlarına özenti yada yaşadığın heyecanın sana verdiği hazzı, 15 yaşında aşk olacağına inanmıyorum ben, 15 yaşında okulunda olmalısın, derslerne çalışmalısın, aşkı yine yaşarsın, dünyada sevilebilecek nice erkekler vardır eminim, ama okulunu ihmal edersen geleceğini ihmal etmiş olacaksın, ileride o aşk da seni kurtarmayacak, mutlaka ki sevgi aşk güzel şeler, ama senin yaşında derslerin ve geleceğini kurtarma çabanın 1. sırada olması gerekir, sözüm meclisten dışarı ama 15 yaşında aşık olup karnı şişen bi sürü kız gördüm, daha sonra pişman oluyolar ama iş işten geçiyo, aklını kullan ve kendini düşün, hayatını kurtar,tek başına aşk hiç bi işe yaramaz

sorması ayıp nasıl aldattı seni????15 yaşında naptı vallahi çok merak ettim doğrusuCADIARZU

sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

ya kıza mesaj attı yada bi cafede kola içtiler :icecream:

otuzbeş yaşımı geçtim birçok şey yaşadık olumlu olumsuz ama hiç bu kadar ağdalı bir kahroluş yaşamadım.özellikle yaşınıza göre çok abartılı ve gereksiz buluyorum sözlerinizi.erkek arkadaşınızda mutlaka sizin yaşlarınızda oooooo daha kimbilir kaç hatun aldatıcak o.toparlanın bence biran evvel.yaşınızın gerektirdiği gibi davranırsanız daha mutlu olursunuz

ya dalga geçmek için demiyorum ama 15,5 yaş nası oluyo ki? ya 15sindir ya 16. ayrıca çok şaşırıyorum size bu yaşta böyle tutkulu aşklar yaşamanıza nedir bu bi an önce büyüyüp evimin kadını erkeğimin herşeyi olma merakları. hoş ne desek boş bende bi heves 15 yaşında gezip tozduğum oğlanla sallamasyon yüzük takmıştım ay nası büyümüş hissediyodum kendimi sorma. böyle ciddi ilişkiler için küçüksün henüz. sende oğlanlar da yaşının gerektirdiği sorumlulukları almaz daha büyüklerini yüklenirseniz sonunda acı çekmeniz çok normal.

ananız babanız size hayatı kolaylaştırmak için gerekirse saçlarını süpürge ediyo. siz elin oğlu için öldürseydi keşke filan diyosunuz. yazık günah kendini sevmiyosan anana babana saygı dur emekleri için uğraş... aşk acısından bahsetmicem bu yaşta aşk acısı 3 gün sürer çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…