Öldürseydin de bunu yapmasaydın !!:) (2008 konusu)

• Konu Sahibi Konu Sahibi seLen__02
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
OOoooo aldatılmak ne ki ... Yetişkinliğe er bak daha hayatın süprizlerle karşına çıkacak hayat ... Bazen annen ile bazen baba ile bazen para ile , eş ile , çocuk ile Allah her daim bizi sınayacak ... Hayatına kimler girip kimler çıkacak , benden sana tavsiye , aşk geçici sevgi kalıcı ama en çok karşı taraf sevmeli seni ve mantık çerçevesinde yapılan evlilikler daha uzun ömürlü ilerliyor. yazdıktan sonra farkettim ki 2008 yılıymış :KK70::KK70::KK70: Benim ekürümmüşsün

bir kez daha aLDatıLdım ...
deLiler qibi sewdiqiM cocuk bir kez daha üzdü bni..
hıçkıra hıçkıra aqlamak istiorum ama qözümden akacam olan her damLa yüreqime ateş parcası gibi düşüyor...
bunları haketmedim !! hiç hakketmedim !!. sewdiM,baqLandım,oNun iÇin hersei qöze aldıM ama aLDatıLdım ..
15,5 yasındayıM ve bu yasımda aLDatıLdııım !!
son nefesime kadar yanında olmak istediğim kişi...
benim diqer yarım olan kişi...
seqiLm..asqıM...bitanem.. nefesim
aLDattı beNi !!
aLDattı ...
15,5 yaşında eğitimine kafa yorman gerekiyorken çocuk yaşında kendine sevgili yaparsan seni aldattığını!! söylediğin kişi bile sana, kendi kendine yaptığın kötülük kadarını yapmamıştır.... Bu yaşta sevgililik nedir ya, bak onlara kafa yormaktan kendini geliştirememişsin yazdığın yazıda kullandığın harflerden bile belli, geleceğini mahvediyorsun yazık.

bir kez daha aLDatıLdım ...
deLiler qibi sewdiqiM cocuk bir kez daha üzdü bni..
hıçkıra hıçkıra aqlamak istiorum ama qözümden akacam olan her damLa yüreqime ateş parcası gibi düşüyor...
bunları haketmedim !! hiç hakketmedim !!. sewdiM,baqLandım,oNun iÇin hersei qöze aldıM ama aLDatıLdım ..
15,5 yasındayıM ve bu yasımda aLDatıLdııım !!
son nefesime kadar yanında olmak istediğim kişi...
benim diqer yarım olan kişi...
seqiLm..asqıM...bitanem.. nefesim
aLDattı beNi !!
aLDattı ...
Ben 18 yaşındayım aramızda az yaş var ama kusura bakma da bu ne! Beni öldürseydi daha iyiydi diyorsun ne demek !!! Bir erkeğe nasıl kendini ezdirirsin kendine gel!!! Ayrıca çocuksun .

Son nefesin değil,ilk nefesin farzet...

Daha ne nefesler alıp,vereceksin...

Son düzenleme:
Konu sahibiyle yaşitiz. Sene 2008
O donem boyle yazmak cok havali birseydi ve gencler hep boyle yazardi. Msn yazilarimiz filan hep boyleydi :KK70: hahahhaha
Tabi artik simdiki 15 yasindakiler bizim gibi apaci degil. :KK70: boyle yazani pek gormedim.

Back
X