OLEC CASSINI

delikiz124

Guru
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2010
139
29
http://partideyim.com/tum-dugunlere...ini-2013-ilkbahar-yaz-gelinlik-modelleri-49-2

Gelinlik 3000tl değerinde, Duvak, taç, çiçek toplam maliyeti 3400 tl

36 Beden, fakat 38 bedenden içine pay bırakılarak daraltılmıştır.

Almak isteyen olursa kendi üzerimdeki fotoğrafını da gönderebilirim.

1500 den satmayı düşünüyorum, isteyene daha uygun fiyata kiralayabilirim de, pazarlık payı vardır.

index.php

üzerimde arkadan görüntüsü

Burda Gelinlik alan yok sanırım, herkes satmaya çalışıyor
tabiki de insanlar 1500 liraya ikinci el alacağına bu paraya 0 almayı tercih ediyorlar.ben kendi gelinliğimi 1700 liraya aldım mesela.mis gibi üzerime göre dikildi.fiyatınız çok yüksek bana sorarsanız.

Kaç liraya vereyim istersiniz, tekliflere açığım. gelinlikçilerle ben de diktirmek için konuşmuştum, kiralık gelinlikleri söküp yeniden diktiklerini söylediler. Bense tertemiz paketinde aldım. Ayrıca duvakta bile tüller arasında uçurum kadar fark var, kumaşta da. Marka zaten belli. 1250 ye düşebilirim. Ama sadece duvak, gidin sorun olec cassini de 300 lira en az, ve diğer duvaklar gelinliğin üzerinde çok basit kaldı. duvak kenarlarında parlayan işlemeler var, tacın fotoğrafını da gönderirim isterseniz, sadece taç 190 tl şu an mağazasında, gelinliğin üzeri pul işlemeli ve gece ışıkta parlıyor. Ben tertemiz teslim ediyorum. Taç, duvak, gelinlik hepsi 1250 tl. Bundan aşağısına da yazık olur.

X