Ölecek öldürecek

evliyim ben merak etmeyin
ama bu kadar kötü insalarla inanın baş edemem çünkü siz destek olmak ne bilmiyorsunuz borcumuda ödedi ailem tamam cnm rahat edin
arkadaşım iyi değil ondan yazdım keşke yazmasaydım fake make ne haltsa o değil

hiç inandırıcı değilsiniz ...

Arkadaşlar konuyla alakalı değil ama söylemezsem çatlayacağım.
Yahu bir fake lafı almış gidiyor, nedir bu? Ne oldu bizim dilimize Türkçe de karşılı olan bir kelime bu gayet anlaşılır bir dille sahte diyemiyor muyuz nedir bu özenti...
Çok basit çok sinir bozucu bir şey bu, Allah aşkın sanal alem dili diye kimse savunmaya geçmesin zira çok saçma oluyor.

Arkadaşlar konuyla alakalı değil ama söylemezsem çatlayacağım.
Yahu bir fake lafı almış gidiyor, nedir bu? Ne oldu bizim dilimize Türkçe de karşılı olan bir kelime bu gayet anlaşılır bir dille sahte diyemiyor muyuz nedir bu özenti...
Çok basit çok sinir bozucu bir şey bu, Allah aşkın sanal alem dili diye kimse savunmaya geçmesin zira çok saçma oluyor.

kesinlikle katılıyorum. Çok güzel karşılıkları var aslında Türkçemizde. Uydurma, gerçek dışı vs. diyebiliriz değil mi? (sahte de Farsça olmasına rağmen kanıksanmış bir sözcük...)

Kızlar arkadaşım..

Arkadaşım kızlar birini sevmiş çocuğu tanımak için sahte face profil almış başka bir kız resmi koyup sevdiği çocuğu eklemiş.
Sonra çocuk aşık olmuş bizim kıza öyle böyle derken sahte bir ilişki doğmuş.
Sonra sahte bir ilişki kurarken sahteden vazgeçirip kendine aşık etmek için sahte profili kişiliği yani kendiyle arkdşmış gibi göstermiş.
Kızın yaşı ailesi herşeyi herşeyi yalan .
5 ay görüşmeden telefonla yürütmüşler.
Çocuk iyi değilim demiş.
Arkadşım hiç iyi değil açıklamak istiyorum diyor ama ya sevmezse ya giderse diyr.
Kızlar bir neslihan olarak mesaj atıyor bir esra (gerçek adı)
birlerine arkadaş gibi gösteriyor çocuğu neslihan olara çağırıyor ama giden esra yani çocuk arkadaşının geldiğini görüyor.
Kızlar napsın korkuyoruz lütfen

yaş kaç:ecrin_bebek:

bişey anlamadım kim kimi öldürüyo acaba yılan hikayesi gibi olmuş
:1: :1:

700 lira avon borcu :umursamaz:
ailesinin kendinden 40 yaş büyük biriyle evlendirmek istedigi için ölmek isteyen bir kız :umursamaz:
güzel sanatlara hazırlanana kursa giden bir kız:umursamaz:
şimdide çift kişilikli arkadas:umursamaz:

yazık sana canım
eğleniyor işte kendi çapında .sempatiksalakcinni

noluyor orada birileri bana birşeyler anlatsın neslihan nerde esra nerde
kendinden 40 yaş büyük adam nerdekaydirigubbakcemile3

biri bana desin katil kim şimdi ??

katil falan yok merak etme kaydirigubbakcemile3

noluyor orada birileri bana birşeyler anlatsın neslihan nerde esra nerde
kendinden 40 yaş büyük adam nerdekaydirigubbakcemile3

aynı konu sahibi tarafından açılan bir sürü çelişkili konu var.. konunun birinde dua edin ablalarım zorla evlendiriyorlar beni hem de 40 yaş büyük bir adamla derken,bu konuda da dikkat çekici bir başlıkla neslihan-esra ilişkisini irdelemiş.. kaale alınmıcak bir konu yani..

ortalık yine karışmış bu konununda başıyla sonu tutsun yahu

yok yokk tutmazzz :1: bu sitede bu aralar böyle.. alsanaalsanasmile

anlamadı ben :hulya:
fake profil içinmi ölüp - öldürülüyor boshayallersmile
ne kadar basit oldu bu ölüm :umursamaz:

Back
X