Ölecekmişim gibi.

Kızım 15 aylık oldu. Şuan hamileyim. 20 hafta olduk. İçimde birkaç haftadır bir korku var. Sürekli ölecekmişim kızım yalnız kalacak bensiz büyüyecek gibi hissediyorum bazen ağlamak geliyor içimden. Ağlıyorum falan uzun uzun. Neden böyle olmaya başladı. Bunu yaşayan var mı? Neden bu şekilde. Ara ara hep bu düşünce geliyor. Geçen gün eşimle de konuşurken bir an bişi olacak gibi dedim ve çok kızdı. Saçmalama bir daha böyle konuşma dedi ona da bu korkumdan bir daha bahsetmedim ama içimde kaldıkça daha çok oluyır sanki. Bunu yaşayan var mı?
Hormonlarınız farklı çalışıyor kaygılarınız gayet doğal büyük çocugunuzlada yas farkı çok yok acaba bilinçaltında onunla tam ilgilenemem gibi mi bişey var

Evet aslında ona haksızlık gibi düşündüğüm oluyor. Yani bazen şey gibi geliyor kızıma ayıracağım zamanlar bölünecek hatta karnımdakş bebeğime de haksızlık givi geliyor çünkü kızımda çok dinlendim çok beslendim fakat şuan bunu yapamıyorum dinlenme hiç yok hatta beslenmeye vakit yok falan buda kötü yapıyır içimi

Hormonlarınız farklı çalışıyor kaygılarınız gayet doğal büyük çocugunuzlada yas farkı çok yok acaba bilinçaltında onunla tam ilgilenemem gibi mi bişey var
Aslında var. Yanş yoktu ama artık var. Çünkü herkes çok zor olacak. Baya zor olacak. Diye diye Bunun yerleştirdi kafama. Bu yüzden kızıma karşı aşırı suçluluk durumu var.

Bence kızınıza verebileceğiniz en güzel hediye bir kardeş onun sorumluluk duygusunu geliştirecek paylaşmayı bilecek canına can olucak beslenme içinde üzülme sen yemesen bile o senden alıyor rabbim sana çifte kavrulmuş annelik veriyor sen çok güçlüdün iki çocugunada haksızlık yapmazsın

Bende aynınşekilde hissetmiştim durup durup ağlardım en son sezeryana girerken bana bişey olursa kıZımm nolucak diye endişelendiğimi söylemiştim ,anestezi doktoru 2. Çocuk için doğumhaneye giren çoğu anne böyle endişelenir demişti.geçecek sizinki de inşallah🤗

22 haftalıyım bnde kızım 23 aylık aynı şeyleri bnde yaşıyorum
Konuyu takipteyim
Ama herkes ikinci doğum da olur böle şeyler dio

Ayni seyi bende yasadim.Hamileydim bebegim 6 aylik karnimda öldü normal yolla dogum yaptm.Sonrasinda sizin gibi oldum.Surekli ölecegim fisildandi kulagima bi aksam yemekte annemler falan vardi birden ben ölecegim diye aglamaya baslamistim.Herkes şok oldu bi kac kisiye nazar duasi okutmustuk.Cok kotu bi duygu sizi anliyorum Allah yardimciniz olsun

Kızım 15 aylık oldu. Şuan hamileyim. 20 hafta olduk. İçimde birkaç haftadır bir korku var. Sürekli ölecekmişim kızım yalnız kalacak bensiz büyüyecek gibi hissediyorum bazen ağlamak geliyor içimden. Ağlıyorum falan uzun uzun. Neden böyle olmaya başladı. Bunu yaşayan var mı? Neden bu şekilde. Ara ara hep bu düşünce geliyor. Geçen gün eşimle de konuşurken bir an bişi olacak gibi dedim ve çok kızdı. Saçmalama bir daha böyle konuşma dedi ona da bu korkumdan bir daha bahsetmedim ama içimde kaldıkça daha çok oluyır sanki. Bunu yaşayan var mı?
Bendede hamileleik anksiyetesi olmustu,hep kotu seyler olaxak gibi geliyordu,bunaliyordum,agliyordum son aylarda.ama hamdolsun bol bol insirah suresi ni okuyarak atlattim kardesim.duanin acamayacagi kapi yok.sesli sesli oku gecer insallah.hayirla kucagina al bebegini💓

İnşan anne olunca olunca , yavrusunu kaybetmekten ve onu annesiz bırakmaktan çok korkuyor bir de siz hamilesiniz daha hassassınız
Çok normal .. Allah evlatlarımızı korusun annelerini de ..

Allah korusun. Rabbim sizi ailenize,eşinize,çocuklarınıza onlarıda size bağışlasın inşAllah. Hamilelikten dolayı olabilir. Kafanızı dağıtacak birşeyler yapın. Böyle düşünerek zarar verebilirsiniz kendinize ve çocuklarına. Rabbim ferahlık versin inşAllah :KK68:

Vesvese... mutlaka Ya Fettah okuyun. Insirah suresi okuyun. Yalniz bir de bi doktora gorunun. Profesyonel yardim sart. Ben de gidecegim hamile degilim ama hayatla ilgili bir suru vesvese gelip duruyor.

Sanırım psikolojik olarak panik atak anksiyete bozuklugu yasıyorsunuz cocuk dogunca geciyor banyoda nefes alamıyordum bende... 9 ayım kabus gibi gecti.. Kötüye odaklanmayın..İyi seyler düşünün.. Sağlıkla kucağına aldırsın Rabbim.

Evet aslında ona haksızlık gibi düşündüğüm oluyor. Yani bazen şey gibi geliyor kızıma ayıracağım zamanlar bölünecek hatta karnımdakş bebeğime de haksızlık givi geliyor çünkü kızımda çok dinlendim çok beslendim fakat şuan bunu yapamıyorum dinlenme hiç yok hatta beslenmeye vakit yok falan buda kötü yapıyır içimi
Allah onun rızkını elbette verecektir, lütfen kendi kendinize vicdan azabı çektirmeyin
annelik zaten zor her anlamda sizde kendinize daha da zorlaştırmayın
kucağınıza aldığınız ikisinin beraber büyüdüğü genç kız olduğu günleri düşünün
sonuçta sizin üzülmeniz hem kızınızı hem karnınızdaki bebeğinizi etkiliyor
siz güçlü olun ki onlar da iyi ve sağlıklı olsunlar
Allah yardımcınız olsun :KK200:

Merhaba öncelikle çok geçmiş olsun. Ben iğleşip iğleşmedinizi merak ettim. Bende aynı şeyleri yaşıyorum hayat çok zorlaşıyor böyle. Mesajı görüp cevaplarsınız umarım

Back
X