Ölen kedımı unutamıyorum..ne yapacagımı bılemıyorum..:(

Bende kedimi üç gün önce kaybettim... Sanki kalbimi parçalara ayırıyorlar uyuyamıyorum yemek yiyemiyorum. Benim güzel Lavi'm 6.kattan aşağı düştü.... Allah'ım o halini görmek kabus gibi gözlerimin önünden gitmiyor. O haykırışlarım. Ölmeden önce gördü beni, annem yanındayım canım acıyor mu dedim ve son nefesiyle bana miyavladı. Bunları yazmak bile o kadar zor ki .😢 Huzurla uyu güzel kızım...
Off çok üzüldüm ya, benim de aşk yaşadığım bi bebeğim vardı sahiplendirmek zorunda kaldık, balkona asla çıkarmazdık 7. Kattayı diye nolur nolmaz, pencerelerim de hep telliydi, kediler bi kuşun arkasına bile atlayabiliyo, nasıl çıktı balkonmuydu düştüğü yer açıkmı bıraktınız noldu ki😞

Bir arkadasimin kopegi vefat edince cok kotu olmustu, depresyona girmisti. Psikiyatriste gitti. Sonra arkadaslari ona kopek hediye ettiler. Su an iyi. Tabi iki kopeginin de onun icin yeri ayri, hala o kopegini ozluyor anıyor ama artik depresyonda degil, normal yasantisina dondu.

Kardeşlerimi kaybettim bende 5 sene oluyor hala oram aciyor. O yanım acıyor ama eskisi kadar yakmayan bi acı bildiğim alıştığım bi acı. Sizinde öyle yeni kedi al diyenlere cevabım 10 kardeşimde olsa onların yeri ayrı sizde 10 kediyede anne olsanız ayni

Bende kedimi üç gün önce kaybettim... Sanki kalbimi parçalara ayırıyorlar uyuyamıyorum yemek yiyemiyorum. Benim güzel Lavi'm 6.kattan aşağı düştü.... Allah'ım o halini görmek kabus gibi gözlerimin önünden gitmiyor. O haykırışlarım. Ölmeden önce gördü beni, annem yanındayım canım acıyor mu dedim ve son nefesiyle bana miyavladı. Bunları yazmak bile o kadar zor ki .😢 Huzurla uyu güzel kızım...
Başanız sağolsun..iki yıl oldu canımın parçası gideli depresyonun sınırından döndüm çok zor geçti o günler.acısı geçti mi hayır ama alıştım yokluğuna.hala hergün anarız ikinci evladımızdı o bizim unutmak mümkün mü?..eve geldiği ilk günden itibaren bebek gibi baktım cam pencere açmadım çok titizlendim.sonuç sadece 5 dk boşlukta balon yedi ve ölümüne sebep oldu..Allah sabır versin sizede hazır hissettiğinizde yeni bir can sokun hayatınıza ben yapamadım eşim karşı çıkıyor artık ama siz imkanınız varsa yapın derim.

Ölüm acı bir gerçek. Kediniz gençmiş ama onların ömürleri, ev kedisi ise 15 yıl, en fazla 20 yıl, yani eninde sonunda onların kaybı kaçınılmaz bir gerçek. Sizi anlıyorum, benim de 18 yaşında bir kedim öldü, hadi o yaşlıydı ve beklenen bir ölümdü. Şimdi benim de 6 yaşında çok sevdiğim bir kedim var, o bana çok düşkün, ben de ona aşırı düşkünüm, o ölürse perişan olurum ama kabul etmek gerekiyor, ecel bir şekilde geliyor, sizinki ani olmuş. Siz onun için elinizden geleni yaptınız, ve onu çok sevdiniz, sizin kediniz olmasaydı bu kadar sevgiyle yaşamayacaktı ömrünü öyle düşünün. Siz bence sokaktan/ bakıma muhtaç bir kedi daha evlat edinin, o kediciğin de hayatı kurtulsun. Hem kediniz hem de anneanneniz için başınız sağolsun.

Back
X