insan inanmak istiyorBaşınız sağolsun..
Öyle bir şey olabilir mi? Benzetmiştir çocuk. Yada hayal etti.
Kendinizi toparlayın rica ederim çocukları olumsuz etkilemeye baslamissiniz.merhaba arkadaşlar 23 ağustosta babam vefat etti.Acım halen çok taze canım çok yanıyor babamla hasret gittik çok bağlıydık birbirimize.Oğullarım 3 ve 1,5 yaşlarındalar babam çok çok düşkündü büyük oğluma hiçbişey anlatmadık ama babama gittiğimizde bahçeye gidip çiçeklere su vericez demiştik.Şimdi dede bahçede uyuyor diyor.
Geçen gün parka gittik kuzenim ilgileniyordu gece 1,5 ta uyumadı uyandı uyandı.En son kız kardeşime demiş ben kayıncaktan kayarken dede geliyordu.Acaba böyle bişey olabilirmi bi hocaya sormak istiyorum ama çekiniyorumda Yok öyle bişey olmaz der diye.Bunun gerçek olabilmesini o kadr çok sterim ki içim rahatlayacak belki bi nebze 3-4 hafta ayrıydık deli gibi özlemiştik
Başınız sağ olsun, Allah kavuşma gününe kadar sabır versin… Annem de uzun yıllar önce annesini kaybettiğinde bir gece annesinin giysi çekmecesinin açıldığını görüyor, anneannemin geldiğini düşünüyor ve yas tutmayı bırakıyor; bir nebzede olsa ağlamaya son veriyor… Bu olayın üzerine merak edip araştırma yaptım, anladığım kadarıyla da vefat edenleri görmek mümkündür. Bir de link bırakayım sizin için, sonuna kadar okursanız, detaylı aktarılmış. Ölen kimsenin ruhu dünyayla irtibat kurabilir mi; mezarına gelenleri görebilir mi? | Sorularla İslamiyetmerhaba arkadaşlar 23 ağustosta babam vefat etti.Acım halen çok taze canım çok yanıyor babamla hasret gittik çok bağlıydık birbirimize.Oğullarım 3 ve 1,5 yaşlarındalar babam çok çok düşkündü büyük oğluma hiçbişey anlatmadık ama babama gittiğimizde bahçeye gidip çiçeklere su vericez demiştik.Şimdi dede bahçede uyuyor diyor.
Geçen gün parka gittik kuzenim ilgileniyordu gece 1,5 ta uyumadı uyandı uyandı.En son kız kardeşime demiş ben kayıncaktan kayarken dede geliyordu.Acaba böyle bişey olabilirmi bi hocaya sormak istiyorum ama çekiniyorumda Yok öyle bişey olmaz der diye.Bunun gerçek olabilmesini o kadr çok sterim ki içim rahatlayacak belki bi nebze 3-4 hafta ayrıydık deli gibi özlemiştik
Çok sevdiği için hayal etmiştir öyle sanmıştır yavrumerhaba arkadaşlar 23 ağustosta babam vefat etti.Acım halen çok taze canım çok yanıyor babamla hasret gittik çok bağlıydık birbirimize.Oğullarım 3 ve 1,5 yaşlarındalar babam çok çok düşkündü büyük oğluma hiçbişey anlatmadık ama babama gittiğimizde bahçeye gidip çiçeklere su vericez demiştik.Şimdi dede bahçede uyuyor diyor.
Çok takmayın kafaya. Allah rahmet eylesin. Özlediği için öyle gelmiş olabilir. Ayrıca her cuma ölü kişi yakinlarinin evlerinin dolaşır ruhu. Bana dua eden var mı. Kur'an okuyan var mı diye. Bol bol dua edin kuran okuyun. Babanız adına hayır yapın sadaka verin. Benim babam öldüğünde büyük oğlum iki buçuk yaşındaydı. Sordugunda dedenin işi var . Gitmesi gerekti falan dedik. Sonra zamanla unuttu. Resmini görü nce dedesi olduğunu biliyor. Ama gittgini donmeyecegini kabullendi. Ben hiç babamın mezarına götürmedim oğlumu. Çok agirima gidiyor. Sadece iki kere gittim babamın mezarına gidemiyorum. Üç sene oldu vefat edeli. Hayat devam ediyor. Çocuklar ev iş güç hiç bitmiyor. Ama o sizi hiç geçmiyor.merhaba arkadaşlar 23 ağustosta babam vefat etti.Acım halen çok taze canım çok yanıyor babamla hasret gittik çok bağlıydık birbirimize.Oğullarım 3 ve 1,5 yaşlarındalar babam çok çok düşkündü büyük oğluma hiçbişey anlatmadık ama babama gittiğimizde bahçeye gidip çiçeklere su vericez demiştik.Şimdi dede bahçede uyuyor diyor.
bu linki okumuştum teşekkür ederim.O kadar çok araştırıyorum kiBaşınız sağ olsun, Allah kavuşma gününe kadar sabır versin… Annem de uzun yıllar önce annesini kaybettiğinde bir gece annesinin giysi çekmecesinin açıldığını görüyor, anneannemin geldiğini düşünüyor ve yas tutmayı bırakıyor; bir nebzede olsa ağlamaya son veriyor… Bu olayın üzerine merak edip araştırma yaptım, anladığım kadarıyla da vefat edenleri görmek mümkündür. Bir de link bırakayım sizin için, sonuna kadar okursanız, detaylı aktarılmış. Ölen kimsenin ruhu dünyayla irtibat kurabilir mi; mezarına gelenleri görebilir mi? | Sorularla İslamiyet
ben hergün gittim 2-3 gün gidemedik sadece,Çok takmayın kafaya. Allah rahmet eylesin. Özlediği için öyle gelmiş olabilir. Ayrıca her cuma ölü kişi yakinlarinin evlerinin dolaşır ruhu. Bana dua eden var mı. Kur'an okuyan var mı diye. Bol bol dua edin kuran okuyun. Babanız adına hayır yapın sadaka verin. Benim babam öldüğünde büyük oğlum iki buçuk yaşındaydı. Sordugunda dedenin işi var . Gitmesi gerekti falan dedik. Sonra zamanla unuttu. Resmini görü nce dedesi olduğunu biliyor. Ama gittgini donmeyecegini kabullendi. Ben hiç babamın mezarına götürmedim oğlumu. Çok agirima gidiyor. Sadece iki kere gittim babamın mezarına gidemiyorum. Üç sene oldu vefat edeli. Hayat devam ediyor. Çocuklar ev iş güç hiç bitmiyor. Ama o sizi hiç geçmiyor.
ahirete iman etmiş biriyseniz içinizin rahat etmesi lazım.bol bol okuyun arkasından.elden bişey gelmez.Rabbim selamet versinbu linki okumuştum teşekkür ederim.O kadar çok araştırıyorum ki
ben hergün gittim 2-3 gün gidemedik sadece,
gidiyorum konuşuyorum
canımdı beni,m dünyanın en mükemmel babasıydı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?