- 26 Mayıs 2014
- 13.528
- 15.845
- 298
SenSen reisinin ne demek istedigini anladin mi? Hani su ermeni soykirimi konusunda, hani vatan haini, almanlardan para alan ben oluyormusum ya.. bu ne oyle ise? Kim dunyaya birakmadan kabul etmis soykirimini? Bana pislik bulastirmadan once kendi hayran oldugun adami tani:
"Obama'nın "med yegern" dediği 1915 olaylarından Türkiye Cumhuriyeti Başbakanı Erdoğan ise, yayınladığı mesajda Ermeniler yaşadıklarını "tehcir" olarak nitelendirdi. Başbakan mesajında, "Her din ve milletten milyonlarca insanın hayatını kaybettiği I. Dünya Savaşı esnasında, tehcir gibi gayr-ı insani sonuçlar doğuran hadiselerin yaşanmış olması, Türkler ile Ermeniler arasında duygudaşlık kurulmasına ve karşılıklı insani tutum ve davranışlar sergilenmesine engel olmamalıdır" dedi."
Valla Parkon, ne cahilligim kaldi ne beyinsizligim.. Hep bu tayyipin yaptiklari ve soyledikleri yuzunden, onlari getirip buraya koyunca sanki benim icraatlerimmis gibi ben cahil beyinsiz oluyorum..Bunlarin pembe gozluklerini hic ellemeyip he he deyip gecicen, senden iyisi olmaz.
Valla Parkon, ne cahilligim kaldi ne beyinsizligim.. Hep bu tayyipin yaptiklari ve soyledikleri yuzunden, onlari getirip buraya koyunca sanki benim icraatlerimmis gibi ben cahil beyinsiz oluyorum..Bunlarin pembe gozluklerini hic ellemeyip he he deyip gecicen, senden iyisi olmaz.
Sen bir gerizekalisin. Beyin yerine keskul var o kafanda. Açık net!
Eki Görüntüle 1842028
Al arkadaşlarinida bi gidin şu Ülkemden.
Benim fikrim ve görüişimden kişi yönetiyor bu Ulkeyi.v e sende nemalaniyorsun.ve o hakaretler sapinakadar Hakediyosunuz . çünkü başka dilden anladığıniz yokHiçbir fikri ve görüşü olmayan bir insana doğruları anlatırsan verecek cevabı olmadığı için sürekli hakaret eder Saraylım
Kime ne anlatıyorsun ki
Hangi gazeteden arakladinbunu dur bakayım sozcumu cumhuriyetmi
Offff karanfil git arşivleri karıştır sen.vatanhainleriiiSen bir gerizekalisin. Beyin yerine keskul var o kafanda. Açık net!
Kinim kinim kinayabilirsiniz beni. Durum tespiti yaptim
Kudurmuş vatan haini olmaktan iyidir..Ermenilerle iliskileri dusunup Azeri bayraklarinin stada sokulmadigi gunleri unutmuslar. Balik hafizalilar. Ikiyuzluler.
Hangi gazeteden arakladinbunu dur bakayım sozcumu cumhuriyetmi
Pravakatörler dolmuş burası maaşlarını merak ediyorum teeee almanyalardan karıştırmaya gelmiş hepsini hizaya sokacagiz ya adam olacaklar yada o pis dillerini verecekler ulkemdenKızz kakao senı yöneten bunlara cevap verıyor tatlım,onbeş yıldır,sen neden yoruyon kendını bacım,
Vatan haini kriteri tayyip sevmemek . Hadi ordan. Bilgin fikrin yok car car otuyorsun.Offff karanfil git arşivleri karıştır sen.vatanhainleriii
Ahanda seninkilerin Apo ve PKK aski.. AKP Ocalanla koalisyon yapmazmis diyenlere saydirirlarken..Hangi gazeteden arakladinbunu dur bakayım sozcumu cumhuriyetmi
Benim fikrim ve görüişimden kişi yönetiyor bu Ulkeyi.v e sende nemalaniyorsun.ve o hakaretler sapinakadar Hakediyosunuz . çünkü başka dilden anladığıniz yok
Offff karanfil git arşivleri karıştır sen.vatanhainleriii
Kudurmuş vatan haini olmaktan iyidir..
Şu kurduğunuz cümlelerin, o pkk lı kadının cümlelerin den farkı var mı? Halen siz biz diyorsunuz, sizin cb niz, miş ama bizide yönetiyor.. yönetimden memnun olmayan elbet eleştirisini yapar, çünkü demokratiklik bunu gerektirir..Kızz kakao senı yöneten bunlara cevap verıyor tatlım,onbeş yıldır,sen neden yoruyon kendını bacım,
Kudurmuş vatan haini olmaktan iyidir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?