oley anne oluyorum

selam arkadaşlar benimde 6 yıldır bebeğim olmuyordu 1,5 yıl önce hamile kaldım ama bebeğimi 2,5 aylıkken kaybettim ve şimdi tekrar hamileyim çok mutluyum ama aynı şeyleride yaşamaktan korkuyorum

merhaba yeniyılın anne adayları hepinizi tebrik ederim yüce rabbim sağ salim bebişlerinizi kucağınıza almayı nasip etsin böyle yazıları okudukça moralim düzeliyor ve umutlarımı sayenizde yitirmiyorum hepinize canı gönülden teşekkür ederim kendinize ve bebişlerinize iyi bakın allah a emanet olun:nazar:

kızlar sizleri tebrik ediyorum Allah sağlıklı bi şekilde bebeğinizi kucağınıza almayı nasip etsin silere..bana ve benim gibi bebek isteyenlerede bebek nasip etsin inşallah...

ne mutlu sana tatlım...
babayıda senide tebrik ederim...
RABBİM sağlıkla kucaklamayıda nasib etsin....
darısı tüm annelik hasratiyle yanıp tutuşanların başına inşallah....

Meraba hamişler,aranıza bende katıldım.Yaklaşık 1 senedir tedavi gördüm pkos olduğu için.Kasımda doktorum rahim filmi çekelim dedi bende çektirmedim 1 ay kendi haline bırakayım diye düşündüm ve o ay ilaç kullanmadığım halde hamile kalmışım.Bizede sürpriz oldu yani hiç beklemiyorduk.Allah sağlıklı bir şekilde kucağımıza almak nasip etsin.(bütün hamişlere)...

cnm cok tebrik ederim allh saglık sıhatle kucagına almayı nasip etsin inş :):Saruboceq:

tebrikler allah tamamına erdirsin darısı bizim başımıza banada dua edin neolur bugün evde test yaptım
2.çizgi çok silik çıktı sizce hamile olabilirmiyim bu kaçıncı test hiç böyle olmamıştı 18 gündür adet olmuyorum

cnm sende hamilesin senide tebrik ederim bebiş daha cok küçük oldugundan yani daha yeni olusmaya basladıgından öle silik cıkmıstır ama yinede hamilesin demek allah senin bebişini saglıkla kucagına almyı nasip etsin inşş :Saruboceq:

burdaki bütün yeni anne adaylarınıda tebrik ediyorum hepsini tek tek alıntı yapmayı basaramadım bitürlü :sinifsinif: hepinize hayırlı ugurlu olsun saglıkla sıhatle kucaklarınıza alırsınız inşşşşş:Saruboceq:

Back
X