- 24 Nisan 2017
- 3.110
- 6.520
- 78
- 36
8 aydır beni yipratarak, kırarak dökerek giden birinin arkasından uzuluyordum. Biliyordum içimde cevapsız kalan sorular vardı, onun anlayamadığım davranışları vardı. Terketmesi de beni cevapsız bırakarak olmuştu zaten. Bugün burada bir konu okudum, benim yaşadıklarımı yaşayan, yaşatılan bir üye dert anlatıyordu. Benim kelimelere dokemedigim, hissedip de anlatamadigim içimde cozumleyemedigim ne varsa yazmış çok güzel ifade etmiş. Sanki omuzlarından koca bir yük kalktı okuyunca. Onun bana ne yaptığını daha iyi anladım.
Psikolojik bir saldırıya ugramisim resmen, hastalıklı bir ruh haline burunmusum. Basiretim bağlanmış bana acı veren birinin ardından aylarca üzülmüşüm.
Içimden farkına vardığım, cozumledigim herşeyi ona yazmak geliyor. Çok taşıdım ben bu yükü ne kadar umrunda olur bilemem ama sindirip suçlu çıkarttığı, susturdugu bir saf olarak hayatıma devam etmeyeceğim artık. Çok daha net görebiliyorum herşeyi. Bunu yapmak istememin manası ne bilmiyorum ama kusmak geliyor içimden sustuklarimi.
Siz ne dersiniz? Çok mu anlamsizca olur? Yorumlariniza ihtiyacım var
Sakın ona yazma. Okumaz bile kalıbımı basarım.
Mesajı görünce şunu diyecek 'Off bu kız beni unutamamış yine destan yazmış, ne sülük kız be' diyecek.
O egosu okşanacak. Şöyle yandan bir gülünmesemeyle tüm yaptıklarından daha da emin olacak.
Ve senin yazdıklarının bir anlamı olmayacak.
Git havaya yaz, suya yaz, kağıda yaz daha iyi. Daha çok rahatlarsın.
Kendi gururunu düşün. Ona bir şey söylemen sana ne kazandıracak onu düşün.
Emin ol hayattında yaptığın pişmanlıklara bir yenisi daha eklenecek.
Kendine bu işkenceyi yapma.