- Konu Sahibi simsiyah33
Bu aralar hep bunu düşünüyorum bayanlar.. çok sevdiğim bir dostumdan haksız yere ağır sözler işittim kırgınım.. sonra pişman olup konuşmak istedi fakat reddettim,yüzünü görmek istemiyorum.hani kin tutmak değil de aptal gibi hissettim kendimi o kadar fedakarlık,hoşgörü.. Sonra??benneyaptımki
ve delirdiğim şey de şu sanki bu sözleri o söylememiş gibi bir umursamazlık,vurdumduymazlık.. olgunlukla karşılayıp hesaba almadım ama aynı ortamlarda bulunuyoruz.. şimdi gelin de bu durumu olgunlukla karşılayı:çok üzgünüm:n..benneyaptımki
size sorum şu aslındaboshayallersmile..fikirlerinize tecrübelerinize ve arkadaşçıl yaklaşımınıza güvenerek soruyorum;
*Olgunluk nedir?
*Olgun insan nasıldır?nasıl davranır?
*Bu tip umursamaz ve düşüncesiz insanlara nasıl davranılmalı?..
şimdiden teşekkür ederim hanımlar benneyaptımki:çok üzgünüm:
ve delirdiğim şey de şu sanki bu sözleri o söylememiş gibi bir umursamazlık,vurdumduymazlık.. olgunlukla karşılayıp hesaba almadım ama aynı ortamlarda bulunuyoruz.. şimdi gelin de bu durumu olgunlukla karşılayı:çok üzgünüm:n..benneyaptımki
size sorum şu aslındaboshayallersmile..fikirlerinize tecrübelerinize ve arkadaşçıl yaklaşımınıza güvenerek soruyorum;
*Olgunluk nedir?
*Olgun insan nasıldır?nasıl davranır?
*Bu tip umursamaz ve düşüncesiz insanlara nasıl davranılmalı?..
şimdiden teşekkür ederim hanımlar benneyaptımki:çok üzgünüm:
Son düzenleme: