merhaba hennas, biz beylikdüzü medicana 'da yaptirdik. ama biz de tekrar etmeyi dusunuyoruz bana merkez onerilerini gonderirsen cok sevinirim.. ve mutlaka doktora gitcez ama medicana dakiler yani test sonucunu veren biolog ve hemsire urolojiden diil de tup bebek merkezindeki dr.lardan randevu alip onlara muayene olmaniz gerekli dediler!!! hangisi dogru
herkese marhaba;
Eşim yaklaşık 1 yıl önce varikosel ameliyatı olmuştu ,bikaç gün önce yaptırdığı sperm testi sonucunda -oligoastenoteratozoospermi - sonucunu öğrendik,yani ameliyat başarılı olmadı..Benim de polikistik over problemim var..aynı sorunları yaşayan arkadaşlar varsa bilgi verebilirler mi,tedaviye nasıl,nerde başlanıyor??ve oligoastenoteratozoospermi sorununda hamilelik şansı nasıl??
şimdiden teşekkürler..
bizim ameliyat olayı çok aceleye gelmişti ve bu ayrıntılar üzerinde durulup konuşulmadığından hep tamamen düzelir diye düşünmüştük,o yüzden üzülüyoruz şuan.
Teşekkürler hennas cevapladığın için..
İyi bir tüp bebek merkezi bulmak zor gibi düşünüyorum yaşayanlardan duyduğum kadarıyla,ticari kaygı maalesef ön planda,doğru yerlere ulaşmak lazım ve öyle olur umarım bizim gibi isteyenler için de.
Hennas sen sanırım eşinin varikosel ameliyatı sonrasındaki süreci bekliyorsun,inşallah yolunda gider herşey...
ben iki tane ayri sitedeki foruma da sonuclari yazdim ve ikisinden de ayni yorum geldi direkt tup bebek merkezine basvurunbunlardan biri turkiyeye tup bebegi ilk getiren bayan mis. Jinepol tup bebek merkeziymis calistigi yer ve on gorusme ucretsizmis. Biz bir kere daha spermiyogram yaptirip yazdan sora tup bebek dusunduk ancak iki doktoroda yaz sonuna kadar bekleme degerlerin daha da dusmesine sebep olurmu diye sordum cevap bekliyorum kizlar.. Onu da size aktaririm
Walla ben varikosel ameliyatini pek dusunmuyorum cunku sebebin o olup olmadigini bilmeden yapiolar ve belkide bosuna yaptirmis oluyoruz cunku zaten normal yolla hamile kalma sansimiz yok asilama ile bile ( yani kocamin degerleri icin soyluyorum tabiki )
Ufffff hakketen cok zormus ya.. Allah hepimize yardimci olsun
Cevabını bekleyeceğim merakla acier..eşime yapılan bikaç muayene sonunda denmişti varikosel diye..artık şüpheyle de bakıyorum her tanıya..AMİNNN dileğin için ayrıca.
mrb benim esimdede ayni problem 3 u bir arada geneldede hep boyle benim bildigim kadariyla bizde sayi daha az mikroenjeksiyon dedi dr bence sizde hemen baslayin ama dogal yolla hamilelik sansiniz 0 degil
allah yardimciniz olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?