Benim eşime de önce azosperm sizin çocuğunuz olmaz denildi . Daha sonra doktorlar ilaçlar yeme içme vs ile tek tük sperm çıkışı oldu teşhis oat ye döndü . Sonra biz o spermlerle havuzlama yaptık tüp bebek tedavisine geçildi . O aşamaları atlattıktan sonra o büyük gün geldi çattı test yaptırdık pozitif çıktı . İnananamadık . Binlerce kez şükrettik . Sonra kese görme kalp atışı heyecanı başladı . İlk kalp atışını duyduğumda saatlerce kendime gelemedim . En büyük hayalimdi anne olmak ve artık içimdeydi o mucize . Bu Arada benim sürekli kahverengi lekelenmelerim oluyordu ama doktorlar sıkıntı yok diyorlardı . Bir pazartesi doktora gittik kalp atışını yine duyduk Hatta ellerini yüzüne kapatmıştı . Ben de yine bir heyecan ama bu arada yine kahve lekelenmelerim oldu aynı hafta cumartesi başka bir doktora gittik kalp atışını duyamadılar inanamadım dünya başıma yıkıldı . Sonraki aşamalar düşük , kürtaj ..çok zor zamanlar . Bugün bebeğimi kaybedeli tam 21 gün oldu . Kürtajdan sonra ise sürekli kanamalarım . Zor zamanlar .kelimeler anlatmaya yetmez.. ama Rabbim benden umudunuzu kesmeyin dedi bize . Sıfırlı günlerden bu günlere geldik . Bu kadarını yaşamak bile harikaydı . Rabbim inşallah hepimize, evlat hasretiyle yanan herkese mucizesini gösterir . Dualarınızda beni de unutmayın ..