Erkek İnfertilitesi !! oligoastenoteratozoospermi !!

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
**sabah kahvaltıdan sonra arı sütü bal polen propolis / e vitamini
**2 saat sonra çoban çökerten çayı/ Q10
** öğlen muz ceviz bitter çikolata atıştırma
** akşam yemekten sonra çoban çökerten çay ve rondodan geçtiğim bi karışım var bir kase yiyor
avakado-ceviz-çiğ kaju-çiğ fındık-tarçın-zencefilk-çörek otu-muz-kivi-nohut-fasulye-soğuk pres keçibouynuzu-havuç :)
gece yatmadan da 1 çay kaşığı incir çekirdeği yağı içiyoruz

besin zehirlenmesi yaşamadık henüzz :):):):):):):)

ooo süper biz bu kadar düzenli değiliz ya :( badem ceviz fındık yiyor nerdeyse her gece, daha önceden hiç meyve yemezdi şimdi onu düzenledik. Bir de kırmızı reishi mantarını önerdiler birçok şeye iyi geliyormuş yani bu konuda bir faydası olur mu bilmiyorum. Nohut yapıyorum sık sık. Canım bu çoban çökerten çayı ne? ilk defa duydum.

Merhaba bizimde motil spemr çıkışı var bizede doktor bir kere tuo deneyelim çıkanlarla olmasa bir sene tedavi yaparız dedi ilaç yazalım dedi sağlıklı beslensin filan yani tedavisi olmalı ya sperme kötü gelen şeyler varsa azaltan düşüren iyi gelen şeylerde var elbet doktorlar neden böyle yapıo anlamıyorum bizde keçiboynuzu yapıyoruz hakkımda hayirlisi

Bizede tedavisi yok yaşınız var hemen tüp yapalım dediler yaptık ama maalesef :( Manevi anlamda çok sıkıntılı şimdi korkuyorum tekrar negatiften, en azından bir şeyler yapalım tüp e kadar ne kadar fayda görürsek artık.. Benim eşim çok düzensiz beslenirdi mesela, 20 yıldır sigara içen biri. Şimdi sigarayı çok çok azalttı bazı günler hiç içmiyor. bunların etkisini mutlaka görürüz diye düşünüyorum. Hayırlısı artık hakkımızda

bu yazı @laleaslan adlı kullanıcıya ait dün yazmıştım ona cevaplamış sağolsun bize de ümit olsun kızlar

''Canim bize oligoastonospermi gibi bi teşhis kondu yani hareket ve sayi azligi demek 19 tane çıkmıştı en son düşün zeynep Kamile gttik biz orda direk tüp bebek dediler ben arstrdim eşime yedirdim içirdim sende araştır tüp bebek deneemedn önce yedir içir mutlaka e vitamini al kapsül olarak içir inslh en kisa zamnda kavusursun bebegine''

doğal yoldan mı hamile kalmış acaba?

ooo süper biz bu kadar düzenli değiliz ya :KK43: badem ceviz fındık yiyor nerdeyse her gece, daha önceden hiç meyve yemezdi şimdi onu düzenledik. Bir de kırmızı reishi mantarını önerdiler birçok şeye iyi geliyormuş yani bu konuda bir faydası olur mu bilmiyorum. Nohut yapıyorum sık sık. Canım bu çoban çökerten çayı ne? ilk defa duydum.
canım ben ibrahim saraçoğlunu aradım bunu o verdi,,e vit//arı sütü bal polen propolis//çoban çökerten ve incir çekirdeği yağını o verdiği için kullanıyoruz,,,,ürolog vermezse saraçoğlu verirr :):) çobançökerten bitince de kırkkilit çayına geçicez

bir de bu ara katı meyve sıkacağından bol bol havuç-nar sıkıp içiriyorum içine de tarçınnnn ohhh mis :)

ooo süper biz bu kadar düzenli değiliz ya :KK43: badem ceviz fındık yiyor nerdeyse her gece, daha önceden hiç meyve yemezdi şimdi onu düzenledik. Bir de kırmızı reishi mantarını önerdiler birçok şeye iyi geliyormuş yani bu konuda bir faydası olur mu bilmiyorum. Nohut yapıyorum sık sık. Canım bu çoban çökerten çayı ne? ilk defa duydum.
sanırım 50 tane spermmle kendiliğimden hamile kalıcammmmmm :KK70::KK70::KK49::KK49::KK49::KK70::KK70:

canım ben ibrahim saraçoğlunu aradım bunu o verdi,,e vit//arı sütü bal polen propolis//çoban çökerten ve incir çekirdeği yağını o verdiği için kullanıyoruz,,,,ürolog vermezse saraçoğlu verirr :):) çobançökerten bitince de kırkkilit çayına geçicez

Benimki bu içtiklerini bile çok buluyor:KK51: Q10 u da bize emre Bakırcıoğlu verdi. O yüzden içiyor yani:) Şu testleri tekrar yaptıralım da bakalım sonuç ne olacak bir değişiklik olmazsa bırakır hepsini olursa da ben yanına ilaveler yaparım artık :KK53:

hiç belli olmaz canım bu işler olacak olduktan sonra bir tane sperm buluşuverir yumurtayla:KK19: valla ben her ay bekliyorum o büyük buluşmayıı:KK6:
yaaa şaka maka deli diceksiniz bana belki gülceksin ama ben de çok ümitliyim veren Allah olduktan sonra ümitsizlik neden olsun ki ?

yaaa şaka maka deli diceksiniz bana belki gülceksin ama ben de çok ümitliyim veren Allah olduktan sonra ümitsizlik neden olsun ki ?

Aynen öyle hem sperm değerlerinin çok değişken olduğunu söylüyorlar bakarsın tam zamanında değerler fırlayıverir belli olmaz hem doktorlarda asla olmaz demiyoruz ama bu 1 yılı da bulabilir 10 yılıda sonuçta sperm var dediler. o zaman umutta var:21::KK68:

Arkadaşlar benim eşimdede bu sorun var 1000adet çıkıyor bazen onlardada globozosperm var 7 negatif denemem var

ya canım sen böyle yazınca içim gidiyo çıkan spermlerin hepsi mi globo çıkıyo kihiç şimdiye kadar döllenen olmadı mı?

Arkadaşlar benim eşimdede bu sorun var 1000adet çıkıyor bazen onlardada globozosperm var 7 negatif denemem var

Tip I ve Tip II globozoospermi

Merkezimizde İyonomisin adı verilen hücre içi kalsiyum kanallarını açarak yumurta ve sperm aktivasyonunu sağlayan özel bir molekül kullanılarak bu hasta grubunda yüksek döllenme oranlarıyla beraber iyi embriyo gelişimi elde etmekteyiz.

böyle şeyler denenmiştir tabii ama yine de doktorlar ne diyolar canım

Tip I ve Tip II globozoospermi

Merkezimizde İyonomisin adı verilen hücre içi kalsiyum kanallarını açarak yumurta ve sperm aktivasyonunu sağlayan özel bir molekül kullanılarak bu hasta grubunda yüksek döllenme oranlarıyla beraber iyi embriyo gelişimi elde etmekteyiz.

böyle şeyler denenmiştir tabii ama yine de doktorlar ne diyolar canım
Bunu hangi merkez uyguluyor cevaplarsan sevinirim doktorlar sadece mikro enjeksiyon yapıyor denememiz gerektiğini ama şansımızın az olduğunu söylüyorlar

7 deneme yapmışsıın nerelerde yaptın bu denemeleri bi yazsana canım ben de senin için biraz araştırayım

Kizlar motil sperm yani hareketli spermde döllenme oluyo dimi benimde aklıma takılan buuu arabın hepinizin işini kolaylaştırsın ins

Back
X