Olmadı haklı çıktınız.

Siz normal değilsiniz inandırıcı hiç değilsiniz bunlar gerçek olmasa bile bu şekilde insanları kandırarak bile ne kadar psikopat bir kişiliğe sahip olduğunuz gayet aşikar

Olan olmuş eşine sımsıkı sarıl ve terapi al. Buluştun bari bişeyler yaşamasaydın yaa o kısım telafi olmuyor malesef neyse geçmiş olsun

Su psikolojideyken nasil kosa kosa kkya konu acmak akliniza geliyor inanilir gibi degil gercekten. Bir gun once baska bir adamla birlikte oluyorsunuz,24 saat gecmeden konu aciyorsunuz. Sonra o konuda intihar edecem diyorsunuz 3 saat sonra hop gelsin yeni konu.
Gercekten normal degil
zeynepgüven is loading :işsiz:

Sadece konustuk demis esi niye affetmesin ki?Kadinin psikojisinin ne durumda oldugunun farkinda demek ki..taktir ettim ben sahsen
İnsanın bir şaşırma, bir sinirlenme, bir kabullenememe süreci olmaz mı? Konuştuk dediği "naber nasılsın" olmadığı aşikar. Adam direk konuyu kapatmış konu sahibi de koştur koştur gelip konu açıyor

Kendimden okadar utandımki intihar etmek istedim ama onu bile beceremedim kaç arabanın önüne artıysam hepsi durdu
Evi terketttim 3 saat gezdim onu çağırdım konuşmaya açmadı yazmadı şimdide sevgilisiyle fotosunu koymuş eşime konuştuğumu geçmişten bahsettiğini önceden sevdiğimi anlattım eşimin cevabı
Ne yaptıysan yaptın geçti bitti bi çocuğumuz var bundan sonra mutlu olalım oldu ona aldattım demedim bana ne yaptıysan yaptın Şuan iyi değilsin piskolejik olarak çok pişmanım bosanmak istemiyorum..
Hiii bende inandim.

İnsanın bir şaşırma, bir sinirlenme, bir kabullenememe süreci olmaz mı? Konuştuk dediği "naber nasılsın" olmadığı aşikar. Adam direk konuyu kapatmış konu sahibi de koştur koştur gelip konu açıyor
Yok ya..dusundumde bence zaten kafa buluyor bizimle bu konu sahibi..fake olma ihtimali cok yüksek..sinir oldum suan

Ya öyle ya da gizliyor, anlayamadım...
Yani turkiyede yaya gecitinden gecerken bile durmayan arabalar konu sahibi onune atlayinca hepsi durmus ben en cok buna sasirdim..konu sahibi ustunde ne vardi o an?Ne renk giymistin?Hani bilelimde bizde trafikte önlem olarak yapalim bari))

Back
X