• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Olmadı kızlar...maalesef negatif....

justing76

canım Defnem....
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2008
2.535
8
641
Bursa
olmadı kızlar..negatif sonucumu aldım..ama sağlığımız varken ikinci üçüncü...ne gerekirse yapıcam...umudum var hala benim....

Hayirlisi olsun canim ...
Demek daha zamani gelmemiss ..

Ama umudunu yitirmeyisin harikaa ..
Diliyorum en kisa zamanda ALLAH gönlüne göre verirr ..

ınan bılgısayar basında haber beklıodum.uzuldum hemde cok.bu durumda önemli olan galiba umudunu yıtırmeden yola devam etmek.saglık olsun.kendıne ıyı bak ve bıdahakı sefere daha ıyı hazırlan hem fızıksel hemde ruhsal olarak :teselli:

bende arkadaşlar gibi düşünüyorumm daha çocuğuna daha doğrusu 2.çocuğuna kavuşmanın vakti zamanı gelmemişş...hayırlısı bölemiş.....inşşş diğer denemendee herşey gönlünce olur.....

geçmiş olsun canım. ben de 1 hafta önce 3. kez negatifi almış biri olarak seni çok iyi anlıyorum. hayırlısı olsun demekten başka bişey gelmiyor elden...

geçmiş olsun canım 5gün önce bende kocaman bir negatif aldım daha zamanı gelmemiş demekki Allah ım hayırlısını versin.

demekki böylesi hayırlı olanmış..
elbette 2 kere negatif sonucu gören biri olarak zorluğunun farkındayım...
beni en mutlu eden sözün hala umudunun olması..
RABBıM HEPıMıZıN UMUTLARINI,ıSTEKLERıNı GERÇEKLEŞTıRSıN...

hayırlısı olsun hakkında.seni bizden başka kimse anlayamaz gerçekten.eminm çevrendeki herkes teselli etmek için saçmasapan şeyler sölyodur.yaşın genç olur daha yok üzülme sağlık versin yok önemli olan sensn gibi...hep aynı laflar ....ama seni teselli etmez daha çok üzer.ama nedense burdaki insanların söledkleri sana daha samimi içten gelir.bunu yaşamış biri olarak sölüyorum.ilk negatif sonucumu aldığımda yıkıldım bitti herşey ama inanamazsın burda tek yürek oldu insanlar.tanımadığım insanlar beni merak etti sonucumu.sonra sanki kendileri yaşamış gibi üzüldüler.bu inanılmaz bişey.tanımadığın insanlar senin için dua edyo.bu yalnız yaşayan anlar ve bilir.allahım inşallah bu yolda emek veren herkesin kucağını bebekle doldurur hayırlıysa...

Hayırlısı olsun canım, nasipte ne zaman varsa ozaman olacak inşallah. bu yaptıklarımız birer vesile zaten, dikkat et kendine... Biraz zaman biraz da sabır sonra herşey gene kendiliginden gelişecek inşallah.. Öpüyorum sevgilerimle...

eet cnm yaa.şuan telefonlar yağıyo..üzgünmüyüm değilim çünkü geçen hafta ben anlamıştım..iki hücreli falan diye..belkide inanmadığım için tutmadı..tedaviye pozitif başlamadım bir kere..şuan tüyler gibi hafifim.Allahım bana verdi o sabrı..ikiniciye asla böyle başlamam..kaderci olmak gerek..ağlasam bir faydası olacakmı..hayır...bir kızım var benim..gerekirse hayatımın sonuna kadar onda teselli bulucam...ama dediğin çok doğru pozitif29..bizi bizden başkası anlamıyor..anlayamıyor....

olmadı kızlar..negatif sonucumu aldım..ama sağlığımız varken ikinci üçüncü...ne gerekirse yapıcam...umudum var hala benim....

Ne yapa biliriz ki canım.Allahımızın elinde olan bir şey.Ol dediği zaman olucaktır inşallah.Hem böğle umut dolusu olman çokkk güzel.Rabbim sağlık versin de yeniden dene.Olur inşallah hayatım.Hiç üzülmee...

saol günaycım..senin yumoşları merak ettim bende toplandımı..hayırlısıyla hepsi döllensin inşallah...

justing seni kötü günler geçirmiş biri olarak çok iyi anlıyorum
bundan sonrakine daha pozitif başlayacağına eminim umudunu sakın yitirme
allah hepimize hayırlı ve sağlıklı evlatlar versin

Back
X