• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Olmadi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Velvette

💪🏋️‍♀️
Kayıtlı Üye
12 Mart 2013
37.829
51.653
798
Ozel mesajla soran cok olmus tek tek yazamadim kusura bakmayin aksam 10a kadar gidemicem eve cok zor bi gundu

Gelmedi mahkemeye. Ertelendi. Agladim orlarda panikledim rezil oldum. 5-6 kez aradik acmadi. Caliyor acmiyor. Neden...

Neden.

Sevmek barismak istedim olmadi bosanmak istedim olmadi.

Neden.

Ozel mesajla soran cok olmus tek tek yazamadim kusura bakmayin aksam 10a kadar gidemicem eve cok zor bi gundu

Gelmedi mahkemeye. Ertelendi. Agladim orlarda panikledim rezil oldum. 5-6 kez aradik acmadi. Caliyor acmiyor. Neden...

Neden.

Neden.

Olacak just hiç merak etme olacak.

Sabret, er ya da geç bitecek Just..

Bende annem için bekliyorum hakimin boşanmalarına karar verildi cümlesini.. Nasıl hissettiğini anlıyorum, yalnız değilsin.

Adalet sistemimize cidden hayranim. Adam kendi mahkemesine gelmiyorsa, ya bosanmak umrunda degildir ya da karsiya eziyet etmeye calisiyordur, mahkemeyi ertelemek niye, bosa gitsin di mi?

Neyse, Just cim, aglama, uzulme, eninde sonunda seve seve degilse s..e s..e demek istiyorum herkesin affina siginirak, bosanacaksiniz merak etme.

just aklima arkadasim geldi. Piskopat kocasina bosanma davasi acti Turkiyede. Mahkeme bosadi, ama hala resmilesemedi, neden mi ? Cunku tebligatin adamin eline gecmesi gerekiyormus. Bunlar yurtdisinda kiz adamin adresini bulamiyor, zaten Turkiyedekiler hep yanlis konsolosluga gonderiyor filan. Bir yildir resmilessin diye can cekisiyor anliyacagin. Beterin beteri var. Bir de adam hala olmaz bosanmicaz, sen benim karimsin diyor. Hala iki senidr kalin kafasina girmedi, kiz nefret ediyor ondan artik.

Uzulme, eninde sonunda bosanicaksin. Piskopat iste.

Neden.

Neden.
sen kafaya koyduktan sonra istediği kadar gelmesin...sıkıntı yapma şimdi olmadıysa bir diğerinde.....çok seviyorsa adım atsın yoksa direnerek bişi elde edemez.....kurtulacaktın ama olmadı sabret....

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X