...olmak ısterse napardınız??*

tekrar cevaap veriyorum izin vericeğim en son şey olurdu heralde ve zaten böyle bişi teklif ederse ayrılırım seven insan beklemeyi bilir ben nasıl bekliyosam o da beklicek:umursamaz:

seven insan istemez diye birsey de yok erkeklerin veya kadınların cinsel duyguları istekleri evlendikten sonramı olusuyor birseyler yasamak ister kadın hayır derse ve erkek bunu anlayısla karsılarsa normal ama trip atarsa demekki sizi dusunmuyor demektir

seven insan istemez diye birsey de yok erkeklerin veya kadınların cinsel duyguları istekleri evlendikten sonramı olusuyor birseyler yasamak ister kadın hayır derse ve erkek bunu anlayısla karsılarsa normal ama trip atarsa demekki sizi dusunmuyor demektir

Evet daha iyi açıkladın cnm bencede :)

çok anlamsız bir soru olmuş..
eğer bende istiyorsam birlikte olurum,istemiyorsam olmam..bu kadar basit yani..

beklemek ve beklememek kişilerin inançları, düşünceleri vs. ile ilgili kişisel tercihlerdir.
ama şunu da herkes unutuyor, insanların ergenlikten beri hormonların çalışmasıyla cinsel duyguları var :)) isteyen evlenene kadar bastırır, isteyen yaşamak istediği gibi yaşar.
eğer o kişiye ve aşkıma inanıyorsam, yani istiyorsam olurum. evlenip evlenmemek burada benim için önemli olmaz. (ama baskıyla olacak iş değil bu, karşımdaki illa olacak, ben de sağlıklı bir erkeğim ihtiyaçlarım var, yoksa başkasından karşılarım gibi şeyler derse anında bırakırım o ayrı :))

beklerdim günah sonucta kim ne derse desin. . o acinin hesabini allah bana soracak öbür tarafta o yüzden karsi taraf istemis hic umrumda degil. .

olmaması lazım bence canım pişmanlık var sonunda en yakınımdan gördüm onun da sevgilisi süper di mükemmeldi oldu bitti ve gitti anlatabildim mi kaydirigubbakcemile

benim ilk gece fobim var zatii yaa bi de evlenmeden öncesini düşünemiyoom heralde ölürüm :) şaka bi yana bence de evlenene kadar beklemek iyidir tabiki herkesin kendi kararıdır bu ama burası Türkiye ve ilerisinin de düşünülmesi gereklidir

Çok canı çekmişse manuel takılsınsempatiksalakcinni

sırnaşık şey ayy sen çok yaşa yaaaa

gerçekten seven insan eğer karşı taraf bunu istemiyorsa saygı duyar ve bekler..karşılıklı istek farklı bir olay fakat işler ciddiye biniyor bende istiyorum demek doğru olmaz...gelin ata binmiş ya nasip demişşş..unutmamak lazımsengözlerimebaksanab

evlilik yolunda ilerliyorsanız böyle birşeye gerek yok evlilik öncesi cinsellik yaşanmasına karşıyım sakın öyle bir şeye izin verme eğer gerçekten seviyorsa zaten böyle birşeyi istemediğini söylediğinde anlayışla karşılaması gerekir
beyaz gelinliği tüm saflığımla giymek istiyorum dersin o da anlar anlamazsada kendi bilir

hani bi laf var ya gelin ata binmiş ya nasip demiş diye... neyin ne olacağı belli olmaz sonradan pişman olmamak gerek...

Back
X