Olmamıs biseyi kendi icimde oluyomus gibi yasamak hastalık mı?

Deliidivane

Bitse bile hayat ölüm gibi sev beni...
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2018
2.342
4.555
133
Bu rahatsızlık bende senelerdir var ama hastalık mı onu bilmiyorum. Olan Bi olay uzerinden veya hic bisey olmamısken kafamdan düşünüp ileri boyutlarda bi hikaye uretiyorum düsünerekte strese giriyorum. O olayı yasıyomus gibi hissediyorum. Butun vucudum geriliyo sanki. Sonradan kendime geliyorum.

Bu rahatsızlık bende senelerdir var ama hastalık mı onu bilmiyorum. Olan Bi olay uzerinden veya hic bisey olmamısken kafamdan düşünüp ileri boyutlarda bi hikaye uretiyorum düsünerekte strese giriyorum. O olayı yasıyomus gibi hissediyorum. Butun vucudum geriliyo sanki. Sonradan kendime geliyorum.
hastalik olabilir ve ilerisi zarar verebilir size.. hafif bir sakinlestirici kurtarabilir sizi ya da mesgale bulmak spor yapmak yorulup dusunmeye vakit bulamadan uyuyakalmak mesgul omak

Bende saglik konusunda oluyor genelde baskasinin basina gelen kotu bir hastaligin her belirtisini yasiyorum bi anda zor bir durum su sira cok kotuyum ozellikle

Olmamış bişeyi olmuş gibi düşünüp felaket senaryoları üretmek korkmak... Bende de oldu geçmişte. Bazen hala olur ama geçmişte çok yoğundu. Anksiyete bozukluğu teşhisi koymuştu dr

Olmamış bişeyi olmuş gibi düşünüp felaket senaryoları üretmek korkmak... Bende de oldu geçmişte. Bazen hala olur ama geçmişte çok yoğundu. Anksiyete bozukluğu teşhisi koymuştu dr
Baska sorunlarınızda var mıydı. Yoksa direk bu konu uzerindemi anksiyete dedi

Baska sorunlarınızda var mıydı. Yoksa direk bu konu uzerindemi anksiyete dedi
Benim korktuğum bi olaydan sonra olmuştu. Herkesden herşeyden aşırı korkuyordum. Olmayacak şeyleri ya olursa diye düşünüp sonrada olmuş gibi hissedip panik atak yaşıyordum. Anksiyete bozukluğu olan kişilerde ya olursa korkusu hep vardır ve kafada çok kurarlar

Ben de sevdiğin insanların hayatlarıyla ilgili böyle şeyler kurup kurup, olayı baya ileri boyuta getirip salya sümük ağladığımı biliyorum.
Anksiyete olarak tanımlamıştır doktor. Benim sevdiklerine aşırı düşkün olup kaybetme korkum sebebiyle oluştuğuna kanaat getirmiştik en son.

Ben de sevdiğin insanların hayatlarıyla ilgili böyle şeyler kurup kurup, olayı baya ileri boyuta getirip salya sümük ağladığımı biliyorum.
Anksiyete olarak tanımlamıştır doktor. Benim sevdiklerine aşırı düşkün olup kaybetme korkum sebebiyle oluştuğuna kanaat getirmiştik en son.
Çozüm olarak ne sundu

Back
X