Olmasını İstediğim Son Şey

yapabilirim

Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2013
10
0
16
Adana
Arkadaşlar merhaba,
Böyle bir konuyu açmayı aklımın ucundan geçirmezdim ancak fikir almaya ihtiyaç duyuyorum sanırım.Karışık bir durum çünkü biraz.En baştan anlatayım...
Üniversite öğrencisiyim öncelikle.Ve okulda beni aslında rahatsız eden bir durum var.Aynı binada farklı bir bölümde okuyan bir çocuk sürekli bana bakıyor,etrafımda dolaşıyor neredeyse takip ediyor.Ben de salak değilim tabi ki farkediyorum.Bakmak da istemiyorum yanlış anlamasın diye ama ısrarla bakıyor ve elimde olmadan arada bakmış bulunuyorum bu yüzden daha çok cesaret bulmuş olabilir...Birisi size bakarken tamamen bakmamak imkansız gibi bir şey ve çok sıkıcı.DAHA DA KÖTÜSÜ facebookunu buldum ben bu çocuğun ve bir kızla EVLİ olarak göstermiş kendini...Büyük ihtimalle bildiğimiz gerçek bir evlilik değil kastedilen ama sevgilisi ise de ilişkinin boyutu ortada...Şu an kendi durumumdan çok o kıza üzülürüm bu çocuğa gerçekten değer veriyorsa...
Sizce neden bakıyor ve ne yapmalıyım?Bir gün yine arkamdan gelirken durdurup konuşmalı mıyım, daha çok takar diye de korkuyorum?Giyimim görünüşümle çok dikkat çeken birisi de değilim.Ne yapacağımı bilemez durumdayım.

Son düzenleme:

bence hiç oralı olma konuşursun seni suçlu çıkarırlar ben sana bakmıyodum der yine küçük düşen sen olursun ciddi niyetli bi insan olsa zaten bu şekilde bakışlarıyla taciz etmez ki sevgilisi var sen hiç oralı olma hatta gerekirse temsili bi yüzük tak parmağına belki görür vazgeçer

Kesinlikle çok haklısın...Oralı olmamaya çalışıyorum ama dediğim gibi ister istemez gözüm gidiyor bakarken...Çünkü sürekli gözü üzerimde arkadaşlarım yanımda olsa bile nereye gitsem geliyor ve sürekli kendini bana göstermeye çalışıyor...Evet sanırım konuşmamalıyım ama o gelip bir şey diyecek olursa ne yapayım?Bu yüzsüzlüğü böyle bi r şey takip edecek gibi görünüyor çünkü.

Yüzük fikrini deneyeceğim.

Benim bi ilişkim var de uzun süredir bakışlarından rahatsız oluyorum bu yüzden bende sana bakmışımdır bir iki kere aşık olduğumdan baktığımı sanma falan dersin ama gelip konuşcağını sanmam canım sevgilisi varmış o kadarına cesaret edemez heralde

zor bir durum allah yardımcın olsun benimde böyle bişi ünv. deyken basıma gelmişti çocukluk etmiştim belki ama adamın bakışlarından çok rahatsız oluyorum diye en yakın erkek arkadaşıma konuyu anlatmıştım ve bana yardım etmek için sevgilim rolünü yapmıştı :) bi kaç ay sürdü bu oyun ama ileerleyen zamanda oyun gerçeğe dönmüştü :)

umarım dediğin gibi olur ...ama sevgilisi başka şehirde ve kendisi burada okuduğu için rahatına bakıyor gibi geldi bana.

aman bi dertten kurtulayım derken yeni bir iş açmayalım başımıza:)

ne yapacağımı bilemez bir haldeyim...

bence kesinlikle konuş bir sorun mu vardı niye baktığını öğrenebilir miyim de zaten dökülecektir senden çok hoşlandım gibi bir şey derse facebook olayını aç tesadüfen gördüğünü söyle ve rezilliğiyle kalsın. Bunu yapmalısın çünkü o kıza yazık hatta senden hoşlandığını söylerse o kıza ulaş gözü açılsın derim allah kimsenin başına vermesin ama deli divane aşık olduğum erkek arkadaşım aynen bu şekilde iş arkadaşına sarkmış facede ilişki durumumuzu kaldrmıştı şifrem arkadaşta var o yapmış diyerek yaptı bunu bende üstelemedim daha sonra iş arkadaşlarına benden ayrıldığını söylemiş telde konuşmuştuk özledim sesini diyordu içeri girince de ayrıldık demiş kendi kaldrmş ilişki durumunu da meğer kız benim çok sevdiğim bir arkadaşımın yakın arkadaşı çıktı ve bana her şeyi anlattı sonra kıza yalvarmış bizi barıştır hata yaptım senden de özür dilerim ben onu seviyorum diye kız benim tarafımda tabi allah da razı olsun gözümü açtı kız kusura bakma yalandı falan demiycem kıza yazık falan demiş yalan olduğunu söyle diye ısrar etmiş kıza sonra kıza kötü davranmaya başlamış öyle yani baya yalvardı sonra affettim bir daha yapmayacağım kıymetini anladım dedi sonra noldu sahip çıktım ne fedakarlıklar yaptım sonunda terk etti gitti. Yani o kızda benim durumum da sanırım çok da seviyordur gözünü aç onun.

ben olsam gözgöze gelıp hayırdır arkadasım hareketı yapardımm ..konusup sana bakmıodum falan dersede o yuzden mı arkadaslarım bıle bu kım hep sana bakıyor dıe soruyor hayırdır derdın ne arkadasım ne dıye rahat edıyorsun benı derdım sert bir dille ilişkisini o düşünsünnn baskalarını taciz ederken ...

diğer arkadaşın dediği gibi beni küçük düşürmeye kalkmasından korkuyorum yoksa konuşurum ama bu gidişle bir gün yine arkamdan gelirken birden durup konuşacam ... aynen ben de kıza üzülürüm yani ...aklım diyor facebook konusunu açmışken sevgiline mesaj atarım falan de ama bunu yaparsam zaten ona söylemeden yaparım yoksa bir yalan uydurur o da.
senin duruma üzüleyim mi sevinim mi bilemedim ama ondan kurtulmuşsun ya sevinmek gerek bence, çünkü gözleri hep dışarda

Son düzenleme:

doğru söylüyorsun ah bi kendimde o cesareti bulsam ama eni sonu böyle olacak herhalde ...
çünkü bildiğiniz gibi değil kızlar yemekhaneye gidiyorum geliyor ne bilim arkadaşlarla çimde oturuyoruz karşıda bir yere geçiyor sürekli kendini bana göstermeye çalışıyor.ben ne rahat olabiliyorum ne bakmamaya çalışsam da becerebiliyorum çok sinir bir durum yani.
olması gereken cevapları veremezsem diye korkuyorum o yüzden olası ne diyebilir diye tüm seçenekleri düşünüp öyle konuşacam herhalde ...tamamen kurtulmanın başka bir yolu yok giib görünüyor şimdilik...

baştaki bir arkadaşın dediğini yaptım sürekli telefonla konuşur gibi yapıyorum yüzük de taktım bi ilişkim varmış gibi ama ya farketmiyor ya umursamıyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…