Olmayacağını bile bile...

mavikelebek35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2016
17
3
36
30
Sevgili kk üyeleri öncelikle herkese merhabalar..21 yaşındayım ve sizlerle başımda olan bir olayı paylaşmak için yazıyorum.Bundan iki yıl önce babamla yaşadığımız yerde maç izlemeye gitmiştik.Maçta gol atan bir futbolcunun adını öğrenip ınstagramda falan aratmıştım buldum hemde ama nişanlıydı ve çıktım.Geçen ay profiline tekrar baktım tabi ara ara baktığım olmuyor değildi.En son baktığımda nişan fotoğraflarının hepsi silinmişti.Bende swarm ve facebooktan eklemiştim çocuğu oda kabul etti.Ve biraz çok kısa kısa da olsa tek kelimelik mesajlaştık internet üzerinden daha sonra cevap vermemeye başladı.Instagram profilini falan gizlemiş ve istek attığımda kabul etmedi ne zaman yaptı bilmiyorum ama beni ınstagramdan da engellemiş çok şaşırdım bende bunun üzerine değmeyeceğini düşünüp bütün hesaplardan sildim.Açıkcası neden böyle birşey yaptığına kanaat getiremedim ve sizlere sormak istedim.Neden böyle yapmış olabilir?
Normal zamanda olsa inanın umursamam ama çok çabaladım gittiği bütün yerleri buldum gözümde büyütüyorum galiba.uzun oldu kusura bakmayın fikirlerinizi önemsiyorum şimdiden teşekkürler hepinize.....

cancağızım adamla tanışmamışsın, etmemişsin, bir de futbolcuymuş, ünlü mü değil mi bilmem ama sporcu erkeklerin çoğu egolu tipler zaten, kim bilir kaç kızla daha mesajlaşıyordur, adını bile hatırlamıyor olması muhtemel. gerçek hayata dönün, kafaya takmayın böyle herifleri.

Öyle mi dersin ama sonuç olarak ne biliyim yani istemiştim ama gözümde büyütüyorum.Teşekkürler
genceciksin daha, benden sana tavsiye, ne bu çocuğu ne de bir başkasını gözünde hiç büyütme :) zamanında bolca büyütmüş ve bolca kazık yemiş bir ablan olarak diyebileceğim bu :)

Gözünde fazla büyütmüşsün canm nişanlısından ayrılınca boşluğa düşüp herkesle konuşmuştur barışınca delilleri yok etti

yeni sevgili bulmuştur
o kızın kendisinin başka kızlarla konuşmalarını görmesin diye seni hayatından çıkarmıştır

Tanımadığı birini engellemiş sadece. Anlam aramaya gerek yok.

Kimseyi gözünde büyütme canım iyi ki tanışmamışsın tanışsaydın canını acıtırdı onu takip ederken kimbilir kimler kimler seni takip ediyordur onları görmüyorsun bu adam yüzünden.

Futbolcular mankenlerle falan takılıyor muhtemelen bir sevgilisi vardır
Bir de bu insanlar sanal alemdeki kişileri pek muhattap almazlar yani boşuna zaman ve emek harcamışsınız

adam barışmış galiba delilleri sorun yaratacak kişileri şutlamış

zamanında bende böyle bişey yaşadım. o geldi aklıma
çok fena olur bazıları dikkat etmek lazım :) ama bence sizde gerçek dünyaya dönün. 21 yaşında bi genç kızın böyle şeylere takılmaması gerekir diye düşünüyorum

Canim adamla ne alakan var ki.Ne sebeple oursa olsun adam belli ki tanimadigi birini hesaplarinda tutmak istemiyo.Birak gitsin

aranızda bir iletişim olmamış ki.
bikaç kısa mesaj diyorsun.
adama bişey ifade etmeyen paylaşımlar.
ee seni de tanımıyor.
gereksiz gördüğü iletişimde olmak istemediklerini silersin ya bazen o da öyle yapmış.
gözünde niye büyütüyosun bu kadar.
çok çocukca geldi bana.
unut gitsin
işine gücüne bak

acaba şifresi nisanlisinda varsa oda engellemis olabilir seni.yada nisanlisiyla birleşti ve seni engelldi.neticede konusmusunuz kisada olsa farkettirmemek acisindan

yeni sevgili yapmış kızlar hepinize yorumlar için teşekkür ederim aslında takmam ama insan ulaşamayınca işte :) artık daha gerçek insanlarla ilişkilerim olur umarım tekrar teşekkürler.. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…