• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

olmayan bebegıne battanıye ören ben...

berirem

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2010
1.931
740
248
benım 13 yıldır bebegım olmuyor..dünden beri nedendir bilmiyorum olmayan bebegime battanıye örüyorum..eşim kafayı yedıgımı düşünüyor:50:

ALLAH tan ümit kesilmez inşallah ördüğün o battaniyeyi üstüne örtebileceğin bir bebeğin olur en kısa zamanda.

çok buyuk bır problem yok aslında olur dıyorlar olmuyor işte ...kısmet ..sebebı bılınmıyor..senın sorunun ne arkadaşım..allah yardımcın olsun..

anladım kısmet doğru, eşimin sperm haretliliği düşük benim de basık rahimim var. nasip işte zamanını bekliyoruz eşime takviye yapıyoruz aynı şekilde ben de bitkiler kullanıyorum. yaza aşılama düşünüyoruz eğer tutmzsa ben ameliyat olcm sonra tekrar tedavilere devam.

anladım kısmet doğru, eşimin sperm haretliliği düşük benim de basık rahimim var. nasip işte zamanını bekliyoruz eşime takviye yapıyoruz aynı şekilde ben de bitkiler kullanıyorum. yaza aşılama düşünüyoruz eğer tutmzsa ben ameliyat olcm sonra tekrar tedavilere devam.[/QU çakir suyu deneyın bırde arkadaşım inş ıyı gelır ben denemek ıstedım eşım içmedi...:50:

Son düzenleme:
benım 13 yıldır bebegım olmuyor..dünden beri nedendir bilmiyorum olmayan bebegime battanıye örüyorum..eşim kafayı yedıgımı düşünüyor:50:
inş rabbim daha fazla bekletmez sizi:16:ördüğünüz o battaniyenin içi dolar tez zaman da
bende sizin gibiyim olmayan bebeğime yelekler patikler ördüm ama hala bekliyor sahibini:14:

inş rabbim daha fazla bekletmez sizi:16:ördüğünüz o battaniyenin içi dolar tez zaman da
bende sizin gibiyim olmayan bebeğime yelekler patikler ördüm ama hala bekliyor sahibini:14:

allah yardımcın olsun arkadaşım...herkesın bebegıne ördüm bı kendımınkıne örmek kısmet olmadı...içimden anıden örmek geldı başladım battanıye örmeye ..allah bakıp bakıp aglatmasın inş...

Canım Allah yardımcımız olsun...Ben de yedi yıllık evliyim. 5 yıldır olmuyor. İki tüp bebek denemesi, iki dış gebelik vs...Önce eşimin sperm kalitesinde düşüklük vardı ondan yaptırdık tüp bebeği sonra dış gebelikler falan şimdi female faktör. Kayınvalidem birara bize ördüklerini çevremdekilere doğum hediyesi olarak veriyordu. İlkinde çok dokunmuştu...Ama sanırım herşeye alışıyor insan. Herkesin nasibi Allahtan yapacak birşey yok. Kendimde o gücü bulursam bugünlerde tüp bebek denemesi için tekrar başlayacaz. Ama gerçekten gücümü kaybetmiş hissediyorum ve psikolojik olarak destek alabileceğim kimse yok gibi geliyor...Umudumuzu kaybetmemekten başka çare var mı bilmiyorum...

benım tüp bebek için ne güçüm nede param kaldı..yıllardır tedavıye paranı dayanır..ben 2 kez yaptırdım çok yıprandım 12 gün boyunca kendını hamıle zannet sonrasında kocaman bır sıfır..artık buna dayanacak güçüm yok....

benım tüp bebek için ne güçüm nede param kaldı..yıllardır tedavıye paranı dayanır..ben 2 kez yaptırdım çok yıprandım 12 gün boyunca kendını hamıle zannet sonrasında kocaman bır sıfır..artık buna dayanacak güçüm yok....

canımmm RAbbim yardımcın olsun ama herşeyde vardır bir hayır. bizde 3 yıllık evliyiz 1,5 yıldır uğraşıyoruz gitmediğimiz doktor kalmadı Rabbim vermeyince vermiyor işte. Vardır bir hayır diyerek akışşna bıraktık

bencde vardır bır hayır..rabbım en ıyısını bılır.allah yardımcın olsun

Back
X