Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ALLAH tan ümit kesilmez inşallah ördüğün o battaniyeyi üstüne örtebileceğin bir bebeğin olur en kısa zamanda.
Allahtan ümit kesilmez. böyle düşünmeyin ben 21 yaşında başladım bu sorunla uğraşmaya(
allah yardımcın olsun..bende o yaşlarda başlamıştım...34 oldum..![]()
ahhh ahhh çok zormuş bu işler siz de problem neydi peki??
çok buyuk bır problem yok aslında olur dıyorlar olmuyor işte ...kısmet ..sebebı bılınmıyor..senın sorunun ne arkadaşım..allah yardımcın olsun..
anladım kısmet doğru, eşimin sperm haretliliği düşük benim de basık rahimim var. nasip işte zamanını bekliyoruz eşime takviye yapıyoruz aynı şekilde ben de bitkiler kullanıyorum. yaza aşılama düşünüyoruz eğer tutmzsa ben ameliyat olcm sonra tekrar tedavilere devam.[/QU çakir suyu deneyın bırde arkadaşım inş ıyı gelır ben denemek ıstedım eşım içmedi...![]()
inş rabbim daha fazla bekletmez sizibenım 13 yıldır bebegım olmuyor..dünden beri nedendir bilmiyorum olmayan bebegime battanıye örüyorum..eşim kafayı yedıgımı düşünüyor![]()
inş rabbim daha fazla bekletmez siziördüğünüz o battaniyenin içi dolar tez zaman da
bende sizin gibiyim olmayan bebeğime yelekler patikler ördüm ama hala bekliyor sahibini![]()
benım tüp bebek için ne güçüm nede param kaldı..yıllardır tedavıye paranı dayanır..ben 2 kez yaptırdım çok yıprandım 12 gün boyunca kendını hamıle zannet sonrasında kocaman bır sıfır..artık buna dayanacak güçüm yok....