- 12 Ekim 2023
- 488
- 179
- 23
- 27
inşallahBiz de mfk eş paketi kullanıyoruz sadece. İnşallah kolayca olur

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
inşallahBiz de mfk eş paketi kullanıyoruz sadece. İnşallah kolayca olur
2 yıl 9 ay sonra keenilignden hamile kaldım dün düşük yaptım maalesef umudunu yitirme bütün yapılması gerekeni yap hormon testi rahim filmi süper testi vitaminlerKızlar gebelik deneyeli bir yıl oldu şu an 13. aydayız. Eşimde de bende de bi sıkıntı yok ama olmadı bi türlü nedense. Doktor kafana takma ne zaman kafandan atarsan o zaman olur dedi ama inanılmaz kötü hissettim kendimi bu ay. Normal aralığın dışında olmak çok kötü hissettiriyor. Bazı kadınlar 2 yıl içinde hamile kalıyormuş biliyorum ama yine de mutsuz olmama engel olamıyorum. Kafaya takmama olayını nasıl başarıcam hiçbir fikrim yok. Sürekli bir şeyler deniyorum. Mfk eş paketi kullanıyoruz şu an 2. aydayız inşallah bi sonuç alabiliriz
Sperm testi2 yıl 9 ay sonra keenilignden hamile kaldım dün düşük yaptım maalesef umudunu yitirme bütün yapılması gerekeni yap hormon testi rahim filmi süper testi vitaminler
Çok geçmiş olsun ya çok üzüldüm. İniallah en kısa sürede sağlıklı bir şekilde hamile kalıp evladınızı kucağınıza alırsınızSperm testi
İnşallah canım sıkma güzel canını yaptır testlerini ve doktor sıkıntı yok diyorsa yoktur doktor bana yok sıkıntı kalacaksın dedikçe irdeledim doktor doktor gezdim en son doktorum bana kızdı kam yaşındasın ne bu halin kendine ve rahöine zarar veren sesin zayıfla ve güzel beslen dedi hop o şirin doktoru dinleyip hamile kaldım içimdeki sevinç su ben hamile kalabiliyormusumÇok geçmiş olsun ya çok üzüldüm. İniallah en kısa sürede sağlıklı bir şekilde hamile kalıp evladınızı kucağınıza alırsınız
Evet haklısınız bem de kafamı rahatlatmaya çalışıcam bakalımİnşallah canım sıkma güzel canını yaptır testlerini ve doktor sıkıntı yok diyorsa yoktur doktor bana yok sıkıntı kalacaksın dedikçe irdeledim doktor doktor gezdim en son doktorum bana kızdı kam yaşındasın ne bu halin kendine ve rahöine zarar veren sesin zayıfla ve güzel beslen dedi hop o şirin doktoru dinleyip hamile kaldım içimdeki sevinç su ben hamile kalabiliyormusum
Aminn inşallahBizimde 2. Senemiz sizi çok çok iyi anlıyorum insan düşünmek istemese de düşünüyor malesef. Ben rahim filmi çekinicem adetimi bekliyorum eşimde sperm testi verecek. 3 kere iğne ilaç kullandık hiçbir gebelik elde edemedik. Yaşım 27 ama insan gerçekten yıpranıyor bu süreçte pcosum var bu da engel biraz bakalım Rabbim bizlerede nasip etsin kolaylıkla![]()
Vardır illa ki ya bunu da çok duydum10. Ayda gebe kaldım. Etkisi vae mı bilmiyorum ama o ay spora başlamıştım
Benimde 2 seneyi geçiyor hiç olmadı tüm testler yapıldı eşimde de bende de sıkıntı yok şimdi yine doktor yanından çıktım femara kullanmıştım aşılama olacak diye umut ediyordum yok yine kendi haline bırakıldı moralim bozuldu ve çok sıkıldım gerçektenBizimde 2. Senemiz sizi çok çok iyi anlıyorum insan düşünmek istemese de düşünüyor malesef. Ben rahim filmi çekinicem adetimi bekliyorum eşimde sperm testi verecek. 3 kere iğne ilaç kullandık hiçbir gebelik elde edemedik. Yaşım 27 ama insan gerçekten yıpranıyor bu süreçte pcosum var bu da engel biraz bakalım Rabbim bizlerede nasip etsin kolaylıkla![]()
Yumurta gelişimi olan ve çatlaması olan biri için aşılamanın hiç manası yok bence :/ ben henüz hiçbir şey denemedim ama adet olursam ben de femara denemek istiyorumBenimde 2 seneyi geçiyor hiç olmadı tüm testler yapıldı eşimde de bende de sıkıntı yok şimdi yine doktor yanından çıktım femara kullanmıştım aşılama olacak diye umut ediyordum yok yine kendi haline bırakıldı moralim bozuldu ve çok sıkıldım gerçekten
Yani sizde haklısınız yumurta var eşimde sıkıntı yok aşılamada aynı şekilde olacak yinede işte bir müdahale var ya sanki iyi olacak gibi hissediyor insanYumurta gelişimi olan ve çatlaması olan biri için aşılamanın hiç manası yok bence :/ ben henüz hiçbir şey denemedim ama adet olursam ben de femara denemek istiyorum
İnşallah olur sıkma canınıBenimde 2 seneyi geçiyor hiç olmadı tüm testler yapıldı eşimde de bende de sıkıntı yok şimdi yine doktor yanından çıktım femara kullanmıştım aşılama olacak diye umut ediyordum yok yine kendi haline bırakıldı moralim bozuldu ve çok sıkıldım gerçekten
Rahim filmi çektirdiniz mi acaba?Kızlar gebelik deneyeli bir yıl oldu şu an 13. aydayız. Eşimde de bende de bi sıkıntı yok ama olmadı bi türlü nedense. Doktor kafana takma ne zaman kafandan atarsan o zaman olur dedi ama inanılmaz kötü hissettim kendimi bu ay. Normal aralığın dışında olmak çok kötü hissettiriyor. Bazı kadınlar 2 yıl içinde hamile kalıyormuş biliyorum ama yine de mutsuz olmama engel olamıyorum. Kafaya takmama olayını nasıl başarıcam hiçbir fikrim yok. Sürekli bir şeyler deniyorum. Mfk eş paketi kullanıyoruz şu an 2. aydayız inşallah bi sonuç alabiliriz