• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

olmayan evin kirasi :/

Yeni bir eve kiraya cik daha iyi ..

Hem basin agirmaz , hemde minnetsiz oturursun..

Kabul etme bence, kiracinin duzenini bozmayalim hem onlar duzenli kira veriyor de..

Siz oturun baska ev aldiginizda onun 400 tl sini her ay bana verirsiniz. Yani bu evde oturdugumuzda da birseyler isteyecek.

Bu sizin çıkarımınız ama kadının dediğinden o anlamın çıktığı kesin değil ki, belki de dediği oturduğunuz sürece kira vermeyin ama başka eve geçtiğinizde kiranın bir bölümünü bize gönderin. Mantıksız da değil öyle olursa. İşin aslını bir öğrenin sonrasında dert edin bence, şimdiden tapusu olmayan ev için benim diyorsa sevgiliniz o da ayrı mesele, yarının ne getireceği bilinmez.

burası sayesinde kaynana görümce fobisi oluştu bende sözlümün ailesi çok severler beni ama her yaptıkları harekette birşeyler aramaya başladım. teşekkürler bd,v paranoyak oldum sonunda :KK45::KK52::KK54::KK12::KK68::KK71:

yani oğlundan kira mi isteyecek!
aaa o ne demekmiş öyle!
Madem 400 vereceksiniz, başka bir evde kiracı olun.Belki kvniz kira parasıyla geçiniyordur onu bilemem tabi ama o zaman kvnizde kendi kiracısından alsın 400 lirayı.

Merhaba arkadaslar.
Uzun suredir devam eden bir iliskim var cok sukur skintilarimiz olsa bile ustesinden gelmeye calisir,sonuca ulastiririz.
Sizin fikirleriniz onemli acaba yanlis mi dusunuyorum diyorum bazen. Konu su ki
1 1.5 sene icinde nisan dusunuyoruz. Erkek arkadasimin iki evi var. Birinde ailesi oturuyor digeri kirada. Kiradaki olani biz evlenince oturucaz diyor.
Fakat gecenlerde annesi sunu demis
Siz oturun baska ev aldiginizda onun 400 tl sini her ay bana verirsiniz. Yani bu evde oturdugumuzda da birseyler isteyecek. Elbette benm annem istese de harcamalarinin bi kismini elimde geldigince karsilarim erkek arkadasimin annesininki ni de ayni sekilde. Ama kiraya verir gbi her ay 400 lira zorunlu gbi eline saymak. Bilmem belki de sacma dusunuyorum. Fikirlerinizi onemsiyorum cunku cok dogru onerilerde bulunuyorsunuz

ailesinin durumu çok mu kötü bilmiyorum, ya da oğlu söz vermiş olabilir "size hep para vereceğim" şeklinde.
bu işe karışmayın bence kötü olan siz olursunuz boşuna huzurunuz kaçar.

Merhaba arkadaslar.
Uzun suredir devam eden bir iliskim var cok sukur skintilarimiz olsa bile ustesinden gelmeye calisir,sonuca ulastiririz.
1 1.5 sene icinde nisan dusunuyoruz. Erkek arkadasimin iki evi var. Birinde ailesi oturuyor digeri kirada. Kiradaki olani biz evlenince oturucaz diyor.
Siz oturun baska ev aldiginizda onun 400 tl sini her ay bana verirsiniz. Yani bu evde oturdugumuzda da birseyler isteyecek. Elbette benm annem istese de harcamalarinin bi kismini elimde geldigince karsilarim erkek arkadasimin annesininki ni de ayni sekilde. Ama kiraya verir gbi her ay 400 lira zorunlu gbi eline saymak. Bilmem belki de sacma dusunuyorum. Fikirlerinizi onemsiyorum cunku cok dogru onerilerde bulunuyorsunuz
Çocuğuna evini verip kira isteyecek oldu deseydin hanimefendinin baska ne istegi varmis ..git başka bi ev tut otur hem kaynana dirdiri çekmenin olursun

Merhaba arkadaslar.
aslında bir şeyler denir buna da senin önünde 1-1,5 sene zaman var daha. Daha bu zamandan sonra her şey yolunda giderse nişan yapacaksın. Gitmezse süre uzar. Sonra hazırlıklık bilmem ne en iyi 2 yıl olsun.
Başka derdinin olmamasından buna sarmış gibisin.
Konuyla alakalı olarak da erkek arkadaşın 2 tane evi nasıl almış?
Ben 10 küsür yıllık mühendisim paralanıyorum bir şeyler yapmak için.

kesinlikle karışmayın ama yeni ev yerine tabiki yeni araba alın..maaş mı verceksiniz canım aaaaa..

ya benim anladığımda şu ki
kayın valideniz siz onun evinde oturacaksınız diye her ay 400 tl istiyor eğer durum buysa yazıklar olsun..
Bir aile eğer evladını evlendiriyorsa her türlü fedakarlığı yapmalı
zaten evliliğin ilk zamanları hep borç ödemekle geçiyor..

İki evi var demişisiniz birin de ailesi oturuyormuş o evi unutsun artık o ev ailesinin geriye kaldı diğer ev onda da siz oturacaksınız yeni ev nereden çıktı şimdi ? Annesi de tuhaf olmayan ev üzerinden para istemiş... Yav "Heee" deyin "Heee" çoluk çocuk olunca bakayım ona para kalıyor mu... Sanki evlat değil dışarıdaki kiracıdan para istiyor.
Not;Hiçbir geliri yoksa istemesi doğaldır. :KK37:

Merhaba arkadaslar.
Evlenmenize daha çok var. Varsayalım ki evlendiniz,kirada olan evde oturdunuz ve varsayalım ki ikinci evi de aldınız. E ozaman şuan oturduğunuzun kirasını da kadıncağıza verin tabiki. Bana kira verin dememiş ki,başka ev aldığınızda istemiş ki bu da normal bence

Ev kimin üzerine? Sayet nisanlınız aldıysa kira ödemeyin. Şayet anne babanınsa ev, kendi evinizi alıp icinde oturararak kira öder gibi ödeyin. Onlar kiralarından olmamış olur, sizde kendi evinizi almış olursunuz. Çünkü hem o eve kira verip, hemde kendi evinizi almanız imkansız gibi birşey, ailede o evi (kendilerininse tabi) size vermeye razı değil gibi çünkü, ev alın ödeyin demişler alenen. Şunuda diyebilirlerdi ev sizin, oturun ayda 400 verin ilerde zaten sizin olacak bizim o kiraya ihtiyacımız var ama dememişler demekki evi size vermeyecekler.
Ayrıca daha cok zaman var bunu dert edinmek için bence. Bu zaman icerisinde bu gidişatla ev peşinatı biriktirmeye baslayın derim.

Ya kimse de nişanlı bu 2 evi nasıl almış diye sormuyor.

Kendi kazancı mı?

Öyleyse 2 ev alacak nişanlı kaç yaşına ve ne iş yapıyor?

Bunların cevabını bekliyorum konu sahibinden.

Merhaba arkadaslar.
Yani eğer ki evin değeri 400 den fazlaysa gayet makul bir istek. Zaten kadın başka ev alırsanız demis. Normal yani kadının kıraya verecek evi varken size vermiş uygun fiyata sizden harçlık hibi para alacağına uygun kira istiyor

birde tutar söylemiş ha 400 tl...
rüyasında görsün o parayı... allahım yarabbim ne vicdansızlar ya.
cocukları evlensede onlara bakmak zorunda sanki :KK67:

Kafam duruyor şurada yapılan yorumlara.

Ya adam farz edelim ki çalışmış kendi almış 2 ev orası da muamma tamamen. Gece kondu olsa alamaz 2 tane, ancak 40 yaşını geçmesi lazım.

Neyse diyelim almış. Hanım kızımız da çalışıp alsaymış madem de erkeğin parasını daha evlenmeden sahiplenmeymiş.

Armut piş ağzıma düş…

Back
X