• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

olmayan evin kirasi :/

Annesi sizden bile kira istediğine göre o evler erkek arkadaşının değil annesinin olmuş olmuyor mu ben mi yanlış anladım?
Madem her ay zaten para vereceksin başka ev bul ve kirada otur.
En azından minnet çekmek zorunda kalmazsın.

burası sayesinde kaynana görümce fobisi oluştu bende sözlümün ailesi çok severler beni ama her yaptıkları harekette birşeyler aramaya başladım. teşekkürler bd,v paranoyak oldum sonunda :KK45::KK52::KK54::KK12::KK68::KK71:

Bu konuda yalnız değilsin iyilikle bile söyleseler altında bişey arıyorum :KK53:
Paranoyak edenler utansın :D :D

Evlerin erkek arkadaşınızın değil de ailesinin olduğunu düşünerek yazıyorum.
Evin şu anki kira geliri nedir? Belli ki annesi 400 TL sini istediğine göre 800 TL den aşağıda bir ev değil. Herkes 400 TL oraya verene kadar kiraya çıkın demiş de İstanbul dan yazdığınıza göre 400 TL ye zaten ev bulamayacağınız ortada. Erkek arkadaşınız tek çocuk mu ? Başka kardeşi varsa evde erkek arkadaşınız kadar diğerlerinin de hakkı var demektir. Büyük ihtimalle çok daha fazla gelir elde ettikleri bir evi oturması için oğullarına verip bunun karşılığında çok daha cüzzi bir ödeme talep etmek (istanbulda kira fiyatları ortada 400 TL ye zaten ev bulunmaz) gayet normal bir şey. Anormal olan konu ise daha henüz nişanlınız bile olmayan bir adamın ailesinin evleri üzerinde bu kadar hak iddia etmeniz. Şimdiden ev hesabı yapmanız.

Bence şimdilik siz hiç karışmayın. Daha nişana bile bir seneden fazla var diyorsunuz. Bir seneye kim öle kim kala?
aynen katiliyorum bide daha simdiden bizim evin hesabini yapiyo diye ad cikarir bu kayinvalideler hep ayni heeeppp bizler tecrube edindi bak ondan soyluyorum sakin karisma iyyyyy bikere agizlarina laf verdinmi 40 cesite burunur o laf ayikla dur pirincin tasini daha cok erken kuzum yaaaa once nisanlan sonra dugune cookkk varmis

Bu konuda yalnız değilsin iyilikle bile söyleseler altında bişey arıyorum :KK53:
Paranoyak edenler utansın :D :D
kuslarim sizler yenimi evlisiniz yoksa bende ilk zamanlar can bunlar can diyordum halbusem ne kadar ezikleyip yerden yere vuruyorlarmisda ben sonradan anlamis oldum saf saf guluyordum bide kkEn Büyük KK gozumu acti beaaa

ya bi ben mi farklı anladım olayı aydınlatın beni kızlar. Benim anladığım evlendiklerinde içinde kiracı olan evde oturacaklar, ama zamanla kendilerine ait bir ev aldıklarında o ilk oturacakları evi kiraya verecekler. O zaman o eve gelecek kiradan 400ünü bana verirsiniz diyor gibi anladım ben. Bu şekildeyse mantıklı sonuçta şu anda da o ev kadın için gelir kaynağı, ilerde başkasına tekrar kiraya verilince ondan pay alması mantıklı. Yani ben böyle anladımo_O

kira verebilecek duruma gelene kadar evlenmeyin derim ben.

annesi mantıklı bir öneride bulunmuş madem oturacksınız birşeyler vermek gerekir sonuçta onları nda geçim kapısı. kaç yıl orada oturacğaınız belli değil ki

Ben konuyu tam olarak anlamadim. Erkek arkadasinin mi 2 evi var yoksa annesininmi? Erkek arkadasimin 2 evi var diye yazmissin ondan sordum. Eger evler erkek arkadasininsa haklari yok tabi istemeye ama ev anne babaninsa haklari var. Onlarda o gelen kiraya gore yasiyor olabilirler. Simdi rahat yasarken siz o evde oturucaksiniz diye bir suru seyden kisitlamari gereke bilir. Kusura bakma ama ben olsam bende isterdim.
iki evi olan birinin ordan gelecek 400 liraya pekte ihtiyaci olabilecegini dusunmedim acikcasi..tamamen arsizlikmis gibi..

ya bi ben mi farklı anladım olayı aydınlatın beni kızlar. Benim anladığım evlendiklerinde içinde kiracı olan evde oturacaklar, ama zamanla kendilerine ait bir ev aldıklarında o ilk oturacakları evi kiraya verecekler. O zaman o eve gelecek kiradan 400ünü bana verirsiniz diyor gibi anladım ben. Bu şekildeyse mantıklı sonuçta şu anda da o ev kadın için gelir kaynağı, ilerde başkasına tekrar kiraya verilince ondan pay alması mantıklı. Yani ben böyle anladımo_O
bende yorumları gördükçe sorun bende mi diye düşünüyordum.hele şükür benim gibi anlayan biri daha varmış.:)

Bende öyle anladım.

Maddi durumu yerindeyse kira istemesine ne gerek var, evsiz yeni düğünden çıkacak kişilere köstek olmakta neyin nesi... Bizde oğluna bbşşi yapacaksa tam yaparlar, evi oğlunun üstüne alıp bi güzelde evlendirirler tabi maddi durumu çok önemli bu konuda.

Back
X