• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Olmayanın acısı..

sen_ben

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2011
73
1
36
Aydın
Merhaba kızlar.. Size sadece içimi dökmek istiyorum..
Etrafımdaki herkesin bir unutamadığı , maziden kalma bir yarası var..
Benim ise , aşık oldugum , hoşlandığım biri bile yok. Emin olun bahar ayının verdiği bir duygu değil bu.İçimde boşluk var.Bugune kadar benden hoşlanan ve benim hoşlandığım kişiler oldu ama inanın hep bir aksilik çıktı ve hiç biri ile bir şey olmadı. Son bir umudum vardı birinden , onun benim düşünce ikizim oldugunu sanmıştım ama oda suan başkasından hoşlanıyor. Hatta hoşlandığı kızla aynı ortamdayım. Buda koymadı bana..
İçimdeki boşluk sanki her nefes alışımda bir balon misali şişiyor,büyüyor. Umarım bir gün uçup gider bu balon..
Aşk . Aşk . Aşk ...
Sevgiler.. :58:

Aynı duyguları paylaşıyoruz. Bu zamana kadar ki olan sevdalarımın sonu hüsranla bitti. Bir türlü olmadı.

Ama içimde sevmek-aşık olma duyguları çağlıyor.Evet bunu yakın arkadaşımla bile paylaşmaya çekinmiyorum, içimdeki net olarak bu.
Bana sadık olsun,saygılı olsun,samimi olsun yeter ki..SeVgimi,emeğimi vereyim,zor gününde yanında olayım..Hayatı paylaşayım..
Aslında kendi özel hayatımda da çok mutluyum Allah a şükürler olsun, beni çok seven bir ailem var.Fedakar,gözü gibi bakan bir ailem. Ama hayat arkadaşı isteği başka bir şey işte.Bir ihtiyaç.
Bu zamana dek olan sevgilerimde hatayı hep karşı taraf yaptı. Gerisin eriye dönüp af dilediler ama iş işten geçmiş oldu..Bilmiyorum ne olacak bu haller :))

Yas gectikce insan gercekten aile-arkadas disinda bi hayat Arkadasi olsun istiyor. Bende suan yalnizim ve sizin gibi sevip sevilmek istiyorum (ama benimkinde mevsimin etkisi buyuk (: ) gecmiste beraberliklerim oldu ve hic birinden zerre kadar pisman degilim. Ama bende hic bi zaman birakin gercek aski grcek sevgi bile yasamadim. Ama gec degil belki yasarim, yasariiz :)

Sana katılıyorum nergis. Allah a çok şükür ki çok kıymetli bir ailem var ama işte yetmiyor. bunun yeri daha başka :))
Allah hayırlı kısmetler nasip etsin. İçimizdeki sevme istegini inşallah yanlış kişiler üzerinde telef etmeyiz ..
Sevgiler...

Canim bu izler gercekten nasip meselesi..
ne zaman nerde cikacagi hiic belli olmaz..
erkenden birsuru birliktelik yasayip mutsuz olmaktansa..
gec olsun ama mutlu olun...

umarim en yakin zamanda gercek ruh ikizinizi bulursunuz:16:

Merhaba kızlar.. Size sadece içimi dökmek istiyorum..
Etrafımdaki herkesin bir unutamadığı , maziden kalma bir yarası var..
Benim ise , aşık oldugum , hoşlandığım biri bile yok. Emin olun bahar ayının verdiği bir duygu değil bu.İçimde boşluk var.Bugune kadar benden hoşlanan ve benim hoşlandığım kişiler oldu ama inanın hep bir aksilik çıktı ve hiç biri ile bir şey olmadı. Son bir umudum vardı birinden , onun benim düşünce ikizim oldugunu sanmıştım ama oda suan başkasından hoşlanıyor. Hatta hoşlandığı kızla aynı ortamdayım. Buda koymadı bana..
İçimdeki boşluk sanki her nefes alışımda bir balon misali şişiyor,büyüyor. Umarım bir gün uçup gider bu balon..
Aşk . Aşk . Aşk ...
Sevgiler.. :58:

şimdi anlamadığım bu bile koymadı bana derken yani üzülmemişsiniz çünkü sevmiyormuşsunuz öyle mi
bu daha iyi birşey
bbugüne kadar yoğun duygular hissetmediyseniz bu aşık olacağınız insanın henüz karşınıza çıkmamış olmasındandır, üzülmeyin. yaşınız kaç bilmiyorum ama elbet aşkı tadacaksınız. umarım acısını tatmazsınız.

bu duygunun tadını hiç bilmeyen hiç yaşamamış biri olarak öleyim o zaman...:14::14:21 yaşındayım ama gerçek anlamda hiç aşık olmadım biriyle beraber olmadım.birini sevebilme ihtimali o kadar uzak ki bana anlatamam.yalnız yaşlanıcam galiba.içim kupkuru alıştmı ben bu sevgisizliğe sevgisizliğime...artık bende bi sorun olduğunu düşünüyorum.:14:

bu duygunun tadını hiç bilmeyen hiç yaşamamış biri olarak öleyim o zaman...:14::14:21 yaşındayım ama gerçek anlamda hiç aşık olmadım biriyle beraber olmadım.birini sevebilme ihtimali o kadar uzak ki bana anlatamam.yalnız yaşlanıcam galiba.içim kupkuru alıştmı ben bu sevgisizliğe sevgisizliğime...artık bende bi sorun olduğunu düşünüyorum.:14:

aynı durumda ve aynı yaştayım :44:

benimle ilgilenenleri istemiyorum hoşlanmıyorum falan, nolcak bu durum aşık olmadan öleceğim diyorum artık kızlara :77:

Kızlar inşallah hayırlısı olur ya.
Gerçekten nasip meselesi .. İnşallah hep beraber ciciş ciciş ruh ikizlerimizi buluruz doğru zamanda! :)
Sevgiler...

Back
X