- Konu Sahibi elifcik_45
gene ben bir hafta önce bir konu açmıştım.ailem istemiyo diye.ne kadar sevsemde olmuyo kızlar.bu akşam bize geldi nişanlım ve ailesi annesi açık evet ama biraz insan dikkat eder bize gelirken zaten ipler gergin.kadın kolsuz kıyafetle gelmiş.herşeye gözyumdum sevgim için ama olmuyo.açık açık herşeyi yazıcam size.sizden başka kimse ile dertleşemiyorum.ailem hiç ama hiç istemedi hep haksız buldum onları. ama artı görüyorum gerçkekleri.ilk olan annesinin açık olmasıydı aile yapısı bu zamana kaar hiç birikim yapmamaları sadece nişanlımın çabalaması.sırf benim için herşeyi kabul ettiler.evet nişanlım çok çabalıyo ama olmuyo.bize gelmeleri gerektiini be söyelemeden gelmiyolar.adetleri bilmiyo ayağına yatıyo kv. nişanlımda ailem ne isterse maddiyatçı demeye başlıyo.şubatta askere gidicek ozaman kadar borçları bitireym die uğraşıyo gelince direk evlenmek için ama olmuyo.7 yıldır herşey süperdi 8 buçuk ay önce nişanlandık ve herşey değişti 2 günde bir ayrılık kelmesi girdi aramıza bi türlü huzur bulamadık anlıcağınız.ailem istemedi diye benim bildiğim erkek tarafı iyi olalım diye uğraşır ben demeden bişi yapmadı annesi inadına bide bugün bile bile kolsuz giymiş ve kadın 70 yaşında.bnm annem 45 yaşında ve tesettürlü bende tesettürlü biriyim.insan gelinim kapalı bari kısa koll giyim der bugün kolsuz giymiş.kapıdan girerken dank etti beynim napıyorum ben ya edim ailem haklı ben napıyorum dedim ece bıyu bi nişanlıma bide kv kıyafetine baktım davranışlarına.70 yaşında gibi değil afedersiniz evlenme meraklısı gibi.ailem haklı çok haklı benim iyi olmamı istiyolar.çok seviyorum hemde çok. acıda çekicem ayrılınca ama ben böyle iken hergün ağlıyorum.ailem istesin die.8 buçuk aydır istemiyolar babam anlayışlıdır ama o bile demeye başladı bugün ayıp öle giyinilirmi die.nişanlıma söyledim olmuyo diye uzun uzun yazdım.en yakın zamanda görüşüp bitirelim diye şuan uyuyo uyanınca okur.çok yakın iş arkadaşı sadıcı diyimonunlada görüştüm hep onun yanında ol yalnız bırakma ayrılınca diye.
inanın çıkmazlardayım sessiz sahipsizim nasıl atlatırım bilmiyorumm
inanın çıkmazlardayım sessiz sahipsizim nasıl atlatırım bilmiyorumm