• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Olmayınca olmuyormuş..

zerenteacher

Guru
Kayıtlı Üye
4 Mart 2012
1.382
4.759
333
İzmir
Günaydın kızlar,2 ay önce biriyle tanışmıştım ..İyi işi olan saygılı sessiz sakin birisiydi ..Daha ilk görüşmede sen doğru insansın , ben aradığımı buldum falan demişti.

Ben de hep cok acele etmeyelim yavas yavas olsun dedim..Ama inanılmaz tepkisiz bir çocuktu.Arkadaslarla biraraya geldiğimizde ağzını acmıyordu doğru dürüst, yaptıgımız tek şey dışarı çık yemek ye , iki muhabbet et bu kadardı.Kuzenim bile otururken inanılmaz rahatsız olmuştu.

Neyse sorun şurdan çıktı..O Muglalıydı ama İstanbulda çalışıyordu..Ben ilk görüşmemizden beri hep İstanbulda yaşamak istediğimi burayı sevdiğimi söyledim. O da evet güzel , yaşayabilirim dedi.Hatta gidip beraber ev falan baktık..

Yaklaşık 15 gün önce Muglaya gidip geldi, inanılmaz değişti, önceden de arayıp sormuyordu doğru dürüst bu sefer hiç aramamaya başladım..Niye aramıyosun diye sordum sen de aramıyosun falan filan ..Meger ailesi buna baskı yapıyormus ille de Muglada yasıcaksın diye, kafası karıyomus falan filan..ben de dedim ki ben orda yaşayamam demiyorum ama şuan iikimizin işi de burda o yüzden düşünmüyorum ama eger ki sen illede şuan gidicem diyosan ben bişey diyemem ama keşke bana en başından beri benim gibi net olsaydın , Burada ev falan bakıp bana güven vermeseydin dedim ..sadece haklısın kusuraa bakma dedi ve gitti..

Demekki mantıkla da bir ilişki düzgün yürüyemiyormuş bunu anladım..
Yorumlarınızı bekliyorum:)))

Canım sen ne kadar mantıklı hareket etmeye çalışsan da, iste isin icine erkeğin ailesinin baskısı girdi mi ha ask evliliği, ha mantık evliliği İnan hiç farketmiyor, erkek ana kuzusu oldu mu illa sorun çıkıyor. Erkenden yüzünü görmüşsün bari...

anlayamıyorum iş bulduğunda yaşadığı yere kimse karışmıyor, yer fark etmiyor ama evlilik oldu mu dizimin dibi olsun. karışalım, yardım bahanesi adı altında hiç ilgilenmediği oğlu kıymete biniyor ilginç valla.

Klasik ana baba kuzusu, ailesinin sözünden çıkmayan bir erkek...
Boşver hayır gelmez ondan

Klasik ana baba kuzusu, ailesinin sözünden çıkmayan bir erkek...
Boşver hayır gelmez ondan

2 aylık bir insana güvenip onunla ev bakmaya başlamanızı hatalı buldum, ama insan böyle böyle öğreniyor bir şeyleri. erkek dediğin ailesine bağlı olacak evet ama her konuda ailesinin sözüyle hareket edene "ana kuzusu" derler. daha fazla canını yakmadan bu işin bitmesi iyi olmuş. bir kadına yapılcak en kötü şey umut vermektir diye düşünüyorum.

2 aylık bir insana güvenip onunla ev bakmaya başlamanızı hatalı buldum, ama insan böyle böyle öğreniyor bir şeyleri. erkek dediğin ailesine bağlı olacak evet ama her konuda ailesinin sözüyle hareket edene "ana kuzusu" derler. daha fazla canını yakmadan bu işin bitmesi iyi olmuş. bir kadına yapılcak en kötü şey umut vermektir diye düşünüyorum.

yok arkadasım hemen evlenmek için ev bakmadık..yatırım yapmak istiyordu buralarda o yüzden gidip ev falan bakmıştık..

Erkek milletinin pısırıgı da hiç çekilmiyomuş anladım:)

yok arkadasım hemen evlenmek için ev bakmadık..yatırım yapmak istiyordu buralarda o yüzden gidip ev falan bakmıştık..

Erkek milletinin pısırıgı da hiç çekilmiyomuş anladım:)

yine de umut vermiş oluyor sana karşı büyük terbiyesizlik.. allah böylelerini uzak tutsun hepimizden :)

Back
X