OLMAZ DEDİĞİM MUCİZE OLDU!:)

sarisinprenses

Üye
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2015
700
369
23
Yasamda neye tutundugunuzu merak ediyorum kızlar? Size yaşamı sevdiren ne?

Dibe vurduğu anda çok mutlu bir olay yaşayıp yeniden hayata sarılan varmı aranızda? Olmaz dedim ama mucize oldu dediginiz? Hikayenizi yazıp umut olurmusunuz bana:KK36:

Son düzenleme:
Yasamda neye tutundugunuzu merak ediyorum kızlar? Size yaşamı sevdiren ne?

Hayatimda sağlık hariç hic birsey yolunda degil
Dibe vurduğu anda çok mutlu bir olay yaşayıp yeniden hayata sarılan varmı aranızda? Olmaz dedim ama mucize oldu dediginiz? Hikayenizi yazıp umut olurmusunuz bana:KK36:

Ben hiç yazmayaymm. Son umutlarını da ben tüketmeyeyim..:KK12:

Yok yanii benim mucize diye bildiğim tek şey,yan komşumuz Ayşe Teyze nin minik kızı..

Başka da mucize tanımammm..

Bir arkadaşım vardı yan yana evlerde doğduk beraber büyüdük.. Çok kötü bir hastalığı vardı okula gidemedi onunla kaldım hastanede günlerce sonra bi doktora gittiler bitkisel şeyler falan bi anda düzeldi sandım mucizem olmuştu. Halbuki hastalık atak ve durulma dönemleri geçiriyomuş kaybettim. İnşallah yerinde huzur verir Rabbim

Benim icin nisanlimla tanismakti bu... Onun disinda olmaz dedigim bir sey icin beklenti icine girecek kadar hayalperest olamadim hic

ekim ayının başlarydı sanırım . okul kantininde oturuyordum . hiiç umudum yoktu hayattan .
asla mutlu olamayacağım diye düşüncelere kapılmıstım .sonra o girdi kapıdan bir anda dünyam değişti , aşık oldum . heycalandım ilk görüşte , hergün görmeye başladım , derken bakıstık veşuan 9 aylık bir ilişkimiz var :)

Bir arkadaşım vardı yan yana evlerde doğduk beraber büyüdük.. Çok kötü bir hastalığı vardı okula gidemedi onunla kaldım hastanede günlerce sonra bi doktora gittiler bitkisel şeyler falan bi anda düzeldi sandım mucizem olmuştu. Halbuki hastalık atak ve durulma dönemleri geçiriyomuş kaybettim. İnşallah yerinde huzur verir Rabbim
Basın sağolsun canım, aminn

Evet oldu kuzenim bobrek yetmezligi tanisi koyulmustu unv yeni bitirmisti.bir anda hayati tepe taklak oldu.diyaliz tedavi eve bagli kaldi.donor bulunamadi.tansiyondan sol gozu kor oldu.
Enfeksiyon riskinden disari cikamiyordu bir anda kardesi ile baska bir aile capraz nakile girdiler sagligina kavustu.engelli kadrosundan memur oldu.arabasini aldi mesleginde yukseldi is guvenlik uzmani oldu doktorlara seminer veriyor.
Hayatindan umidimizi kesmistik ikinci bir hayata basladi.

Herkesin en çok istediği, o an istediği şey gerçekleşirse o "mucize"dir zaten..

Ama sağlık cidden en değerli mucize..
"Bir dilek tut" denirse kaç insanın aklına ilk sağlık gelir ki acaba?Ne kadar önemli oysa..

Benim mucizem ise oğlum elbette :KK200:

Back
X