• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

OLMAZ DEDİĞİM MUCİZE OLDU!:)

sarisinprenses

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
369
Puanlar
23
Yasamda neye tutundugunuzu merak ediyorum kızlar? Size yaşamı sevdiren ne?

Dibe vurduğu anda çok mutlu bir olay yaşayıp yeniden hayata sarılan varmı aranızda? Olmaz dedim ama mucize oldu dediginiz? Hikayenizi yazıp umut olurmusunuz bana:KK36:

Son düzenleme:
Yasamda neye tutundugunuzu merak ediyorum kızlar? Size yaşamı sevdiren ne?

Hayatimda sağlık hariç hic birsey yolunda degil
Dibe vurduğu anda çok mutlu bir olay yaşayıp yeniden hayata sarılan varmı aranızda? Olmaz dedim ama mucize oldu dediginiz? Hikayenizi yazıp umut olurmusunuz bana:KK36:

Ben hiç yazmayaymm. Son umutlarını da ben tüketmeyeyim..:KK12:

Yok yanii benim mucize diye bildiğim tek şey,yan komşumuz Ayşe Teyze nin minik kızı..

Başka da mucize tanımammm..

Bir arkadaşım vardı yan yana evlerde doğduk beraber büyüdük.. Çok kötü bir hastalığı vardı okula gidemedi onunla kaldım hastanede günlerce sonra bi doktora gittiler bitkisel şeyler falan bi anda düzeldi sandım mucizem olmuştu. Halbuki hastalık atak ve durulma dönemleri geçiriyomuş kaybettim. İnşallah yerinde huzur verir Rabbim

Benim icin nisanlimla tanismakti bu... Onun disinda olmaz dedigim bir sey icin beklenti icine girecek kadar hayalperest olamadim hic

ekim ayının başlarydı sanırım . okul kantininde oturuyordum . hiiç umudum yoktu hayattan .
asla mutlu olamayacağım diye düşüncelere kapılmıstım .sonra o girdi kapıdan bir anda dünyam değişti , aşık oldum . heycalandım ilk görüşte , hergün görmeye başladım , derken bakıstık veşuan 9 aylık bir ilişkimiz var :)

Evet benimde hic olmaz deyip umudumu kestigim bisey oldu. Ama sonra keske olmasaydi dedim.
Bende aynı şekilde yaşadım ama sonra 2yildir hayatımın en kötü günlerini yaşadım
Yeniden mutluluga mucizeye inanmak istiyorum.insallah yine tanık oluruz ona hayirlisiyla:KK60:

Bir arkadaşım vardı yan yana evlerde doğduk beraber büyüdük.. Çok kötü bir hastalığı vardı okula gidemedi onunla kaldım hastanede günlerce sonra bi doktora gittiler bitkisel şeyler falan bi anda düzeldi sandım mucizem olmuştu. Halbuki hastalık atak ve durulma dönemleri geçiriyomuş kaybettim. İnşallah yerinde huzur verir Rabbim
Basın sağolsun canım, aminn

Evet oldu kuzenim bobrek yetmezligi tanisi koyulmustu unv yeni bitirmisti.bir anda hayati tepe taklak oldu.diyaliz tedavi eve bagli kaldi.donor bulunamadi.tansiyondan sol gozu kor oldu.
Enfeksiyon riskinden disari cikamiyordu bir anda kardesi ile baska bir aile capraz nakile girdiler sagligina kavustu.engelli kadrosundan memur oldu.arabasini aldi mesleginde yukseldi is guvenlik uzmani oldu doktorlara seminer veriyor.
Hayatindan umidimizi kesmistik ikinci bir hayata basladi.

Ben başlığı okuduğumda o " mucize " kelimesi benim hep olmasını çok istediğim "bebeğim " olurdu inşallah bi gün benimde bebeğim olursa mucizem gerçekleşir. :-(
Insallah bebegin bebeklerin olur.
Rabbim isteyen herkese versin.

Sağlık mutlu olmak için en büyük sebep aslında..

5 gün hastanede yattım ve bu bende çok derin izler bıraktı psikolojik olarak..
sağlık gidince dünyanın en temel sebebinin o olduğunu anlıyorsunuz..

Çok şükür bugünümüze...

18 ay sebepsiz infeltiliteden cocugum olmuyordu aglamaktan gozkapaklarim su toplardi hergun sebebi olmadigi icin rahim kaynakliysa sansin dusuk ama tup bebek deneyelim diyen doktor buyuk konustu ondan sonra adet olmadim benim mucizem oglum hatta simdi ikinci cocugumu bekliyorum

Herkesin en çok istediği, o an istediği şey gerçekleşirse o "mucize"dir zaten..

Ama sağlık cidden en değerli mucize..
"Bir dilek tut" denirse kaç insanın aklına ilk sağlık gelir ki acaba?Ne kadar önemli oysa..

Benim mucizem ise oğlum elbette :KK200:

Back
X