• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

olmazsa olmaz kv sorunu...

Aynı şeyleri kendi annen yapsa, söylese tutumun nasıl olurdu?
Bunu rota edinirsen ne düşüneceğini, nasıl davranacağını belirlemiş olursun.
Anladığım kadarıyla k. validen anne kız ilişkisi içinde seninle.
Yanlış mı olur düşündesiyle sürekli temkinli olmak yorar.
Rahat olmaya çalış. Nasıl olsa her şey olacağına varıyor.

Annem bana bu kadar karismadigi için farkl8 geliyor alişkin degilim belki de. Saol yorumun için ama annemle bir kiyaslamak bile istemiyorum herkesin yeri ayri sadece bir konuyu anlatinca anlaşilamaz ilişkiler neler yaşandiğini o evin içinde yaşayan bilir. Benim annem bekarken odama kapiyi tiklatip giren insandir. En mahremine kadar karişan değil bu yüzden tavirlar da değişiyor doğal olarak. Birçok konuda yardimi dokunur hakkini yemem ama her şeyin dozu vardir değil mi. Anlatamam görmen lazim yani :-)

Aynı şeyleri kendi annen yapsa, söylese tutumun nasıl olurdu?
Bunu rota edinirsen ne düşüneceğini, nasıl davranacağını belirlemiş olursun.
Anladığım kadarıyla k. validen anne kız ilişkisi içinde seninle.
Yanlış mı olur düşündesiyle sürekli temkinli olmak yorar.
Rahat olmaya çalış. Nasıl olsa her şey olacağına varıyor.

Ha bu arada yanlış anlaşilmasin annem kv sinden dert yanardi onu kastettim ben.

Kv ile hiçbiyere gitme
Hele bişey alacaksan hiç gitme
Nokdu şimdi hevesin kaçtı perdeden
Peşime takılıo illa gelmek istiosa önce bi işim var arka uğruycam kuaföre gidiCem sonra gideriz anne de bas git perdeciye koltukçuya soruncada ben hallettim de
Ortanıza oturunca arabada koltukta kalk oturduğun yerden aa güneş geldi bilmem ne geç eşinin yanına

Boş eşyasiz evde yalniz biraksaydim da o zaman göseydim kv dinin hasini :-) o an olmazdi bu şekilde ama araba kismi hoşuma gitti :-)

Kesinlikle katlanilmaz bisy krsina al ve tatli bir dille konus bnce ..

Canım benim evim Dio ya perde koltuk vs için aa anne perde mi yaptırıcan seninkiler eskimişti zaten de oda büyük ihtimal bana değil oğlumun evine der
Sende paylarırsın cevabı benim ev diyince senin ev sandım anne orası BENIM evim dersin ahh söyler bisaha

Back
X