ölmek istemiyorum...........

b.doruk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2006
2
0
86
42
Diğer
evlenmeyi düşündüğüm adam ondan ayrıldım diye adıma sahte evrak düzenleyip bankdana kredi almış. bu olayı öğrendim mali şubede müşteki olarak ifade verdim bu olayı öğrendikten sonra ölmeyi denedim başaramdım almayan allah almadı canımı daha 23 yaşındayım hayattan kopmak istemiyorum akıl sağlığımı kaybettim ruh sağlında tedavi görüyorum yardım edin
HAPİSE FALAN GİRERMİYİM

canım geçmiş olsun,kendine gel herşey yoluna girer inşallah,serin kanlı olmak doğru şeyleyleri yaptırır bunu unutma dualarım seninle...

canım ya üzme kendini böyle takma kafana sen önüne bak arkana bakma artık önünde uzun ve çok mutlu bir hayat var üzme kendini.........

can1mm gecmis olsun senin sans1na ahlaks1z biri c1km1s kars1na hayat herseye ragmen yasamaya deger bunlar1 unutacaks1n herkez kötü degil yoksa hayat cekilmez olurdu inan bana zaman en iyi ilac iyilesmekde senin elinde bunu bil ve bir düsün degerli yasam1n1 5 para etmez biri icin mahfetmeye degmezzz yaz1k degimi sana anneni düsün degermi istersen düzelebilirsin bu senin elinde yasad1klar1n1 beyninde bitir istersen yapabilirsin hadi tatl1m yapabilirsin iyi haberlerini duymak beni mutlu edecek

Canım üzülme ya hiç bişe senin kendi canından kıymetli diil üzme kendini :teselli:

hayatta candan aziz hiçbirşey yoktur...lütfen kendini bu kadar gerdirme..
kötü şeyler olacağını düşünüp kendi kendini yersen kötü şeyler olacaktır

neyi düşünürsen o olur sakın bunu unutma canım

canım çok çok geçmiş olsun. gerçekten zor bir durum.

ben bu konuyu eşime danıştım, o şöyle diyor;

kredi alımı esnasında bolca atılan imzaların sahteliği polis kriminal laboratuarında kolayca tespit edilecektir. imzaları senin atmadığın takdirde, hiçbir tehlikesi olmayacağını söyledi...
sanırım evrakları o hazırlamış, senin imzan olmadığına göre hiç telaşlanma, sakin ol. hayat malesef böyle çirkin insanları karşımıza çıkarıyor...

Talihsiz bir olay yasamissin ancak hemen silkelende kendine gel,daha 23 yasindasin,ne ölümü ya...
Yapacagin ilk is bir avukata gidip danismak,hem bak serayy ne yazmis,eger imzayi atmamissan sorun yok..

henüz çok gençsin canım yaşayacak günlerin var kendi kendine ölümü seçip öteki tarafınıda mahvtme herşe y düzelir dualarımız seninle...

Bence Hemen Pes Etme Imza Senin Değilse Evraklarinda Sahte Olduğuna Eminsen Hemen Bi Avukata Git Vakit Kaybetme
Mucadeleye Devam
Untma Mucadele Etmeden Hayatta Mutlu Olunmuyo

Dünyanin En Kolay Şeyi Nasihat Etmekmiş,sana Ne Diyebilirimki Sağlikli Kararlar Vermen Dileği Ile Kendine Iyi Bai

Canım ya çok üzüldüm senin adına.Ama hayat herşeye rağmen çok güzel be.Karşına böyle kötü biri çıktı diye herkes kötü değil ki.Hayatını böyle biri için harcarsan o zaman kendine kötülük edersin canım.İyi haberlerini burda duymak istiyoruz bir tanem.

Canim birincisi kendini dusun imza olayini diger olaylari avukat yardimiyla ispat edebilirsin, diger olay senin moralin sana sadece sunu hatirlatmak istiyorum, dunyaya bir kere geldik ve bu sansimizi kimsenin elimizden almasina izin vermeyelim, senin canin hic birseyden daha onemli degil, daha onunde cok uzun yillar var, bu yillarini dusun ve hayati zehir etme kendine, herkesin degisik problemleri sorunlari oluyor ne benim sorunum sana benzer ne seninki bana ama ayni olan herkes mucadele halinde, hersey dort dortluk degil senin sansina ahlaksiz bir kisiyle karsilasmissin, bunun faturasini hayatinla odeme uzulmen normal, aci cekmen normal insaniz olaylara tepkisiz kalamayiz, ama ne olursun olaylara konusarak sitem ederek tepki goster canini ortaya koyma, unut gitsin, arkana bakma insan arkaya gecmise bakip yururken onune cikan herseye carpiyor gelecegini duzene koyamiyor, gecmis adi ustunde bitip gitmis, seni sevenleri dusun, sana mutlu yarinlar diliyorum.

Öncelikle geçmiş olsun ama ne ölümü ne hapisi anlamadım bence bunu bırakta o adam düşünsün sahte evrak düzenlemekte ne demek asıl o hapse girmekten korksun ona karşıda eğer görüşüyorsan bunların hesabını sor korksanda endişelerin olsada bunu sakın ona belli etme amacına ulaşmasına sebeb olursun,hakkını mahkemede ara şikayet edeceğini söyle dava aç ne biliyim ölümü düşünmek ve korkmak dışında elinden gelen herşeyi yap.

Bende kredi cekmiştim.Senin imzan olmadan verdilerse bu zaten bankanın sucu.Yani meraklanma bisey olmaz inşallah.

boşver hiç bişe için canından olmaya degmez hem emın olkı er yada geç suçlu cezasını çakecektır burda yada otekı tarafta....:çok üzgünüm:

sakin kendini koyuverme, dimdik hayata saril, o insana inat olsun diye ayakta dur simdikinden dahada güclü olmaya calis, caliski herkez sana imrensin, Allah´in izniyle hersey yine eskisindende daha güzel olucak insallah

Arkadaşim Hayat Güzel Kimse Için ölmeye Değmez Bunu Sakin Unutma Pse Ettiğin An Bittiğin Andir Güçl
ü Ol

Back
X