ölmek istemiyorum...........

sahte belge düzenlendiği belli ise ki sen zaten müşteki sıfatıyla ifade vermişsin hiç bi sorun olmaz...geçmiş olsun..daha 23 yaşındasın kendini acilen topla ve hayata sımsıkı sarıl..unutmaki bir tane daha sen yok..bir tanesin bu dünyada:)

Avukatlara Işin Ehline Danişip Rahatla Bence Hayatta Hiç Bi şey ölmek Için önemli Dgildir

Burda bulunan herkes muhakkak kötü olaylar yaşadı.Ama hepimiz güçlü olmaya çalışıyoruz.Daha çok geçsin, eğer sahteyse zaten çıkar merak etme sen.Ama avukata muhakkak git.sonuçtandanda bizide haberdar etmeyi unutma.Geçmiş olsun.

hepinize ilginizden dolayı çok teşekkür ederim.
zaman ayırıp yazdığınız yazılar sayesinde hayatımın bir kez daha kıymetini anladım ve artık ölmeyi düşünmüyorum şuan yeni hastaneden çıktım hayatla ve şerefsizle savaşacağım

herkeze mutlu huzurlu günler dileğimle......[/

bu mesaj eski ama olsun yinede yazmak istiyorum.burada anlatamayacağım kadar kötü hemde herkesin katlanamayacağı kadar kötü şeyler yaşadım 4 sefer intihar ettim(allahım affet)3 ü erken müdahele,4 üncüde yoğun bakıma yatırıldım 10 gün ölümle yaşam arasındaki o ince çizgide gittim geldim ve bilmiyorum gördüğüm rüyamı ne açıklaması zor.peygamberimizi(s.a.v)gördüm cana kıyan tüm insanlığı öldürmüş gibidir dedi.araştırdım şeytan onun kılığına giremezmiş gerçekten görmüşüm ve bunun bir ayet olduğunu öğrendim.ve yaptığımında büyük günah olduğunu tövbe ettim yaradanıma sığındım.bu dünyamız zaten içler acısı birde öbür dünyamızı karartmanın ne anlamı var bize düşen sabredip yaratıcımıza sığınmak kötü günlerimi atlattım allahın izniyle dualarım tüm zorda olanlar için.allah hepimizin yardımcısı olsun

canım geçmiş olsun öncelikle.İmza sana ait değilse sahte evrek tanziminden o yargılanacaktır.Sen zaten müştekisin.Hapse falan girmezsin.İmza örneğin alınacak ve adli tıpta incelenecek.Umarım herşey yolunda gider.Neden ölümü düşünüyosun ki senin suçun yok,çok gençsin değer mi lütfen at bunları kafandan.Ölüm hiçbirşeyin çözümü değildir.

herşeyin bir çözümü mutlaka vardır ama ölümün çaresi yok hayat yaşamaya değer kafandan at bu kötü düşünceleri

Canim gecmis olsun simdi sanirim daha iyisindir bize durumunla ilgili bilgi verirsen seviniriz

imzalar sana ait değilse hiç korkma..kolaylıkla çözülecektir.Hayat güzel ölümü düşünme,ne olursa olsun yaşamak güzel.

İmza size ait değilse hiçbir sorun yaşamazsınız..

Bu kişi hakkında suç duyurusunda bulunun ve ceza almasını sağlayın..

maalesef böyle hayvanlarda var hayatta baştan görtermiş ne olduğunu pis herif tekmele gitsin geberesice ne ölmesi kızım daha yaşanacak güzel günler var

Back
X