ölmek istiyorum artık :(

montesorri

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2013
519
101
ne kadar zor bir kaderim var benim :KK43: her gün daha da zorlaşıyor.dün nasıl oldu bilmediğim şekilde hoşlandığım çocuğu çağrı yapmışım ama nasıl yaptım bilmiyorum.çünki numarası ekli değildi numarayı ekler whatsapp last seene bakar silerdim.ama ona çağrı yapılmış.ama ben yapmadım.o kadar utandım ki.onun beni aramasıyla farkettim.bende beni aradı diye şaşırdım salak gibi :KK43:( arama geçmişine bakınca anladım önce benim telefondan çağrı yapıldığını .çok utanıyorum kendimden bu duruma düşmekten.
hayatımı bir düzene koyamadım.hala uğraşıyorum ve şuan ağlıyarak bunu yazıyorum.bazen ölen gençlerin ne kadar şanslı olduğunu düşünüyorum.ben çok yoruldum artık uğraşmaktan bir düzene sokamadığım hayatımdan.insanların kıskançlığından.düşmüş olduğum durumdan.utancımdan işe gidemedim.kendimi çok küçük düşürdüm :KK43:(çok utanıyorum.

Yapma böyle ama allah korusun sağlığın yerinde bi ailen var niye ölmek isteyesin ayrıca utanacak bir şey yok yanlışlıkla caldirmissin üzme kendini hayat zaten çok kısa belki bu yanlislik ilişkinin başlamasına vesile olur

Bunun için ölmek istenir mi ? Lütfen böyle konuşmayın , kendinizi ve yaşamayı sevin... Herşeyin mantıklı bir açıklaması vardır. Hoşlandığınız insanla aranızdaki ilişkiyi bilemediğim için şunu şunu yapın diyemeyeceğim ama oda bir insan neden bu kadar çekiniyorsunuz...

ne kadar zor bir kaderim var benim :KK43: her gün daha da zorlaşıyor.dün nasıl oldu bilmediğim şekilde hoşlandığım çocuğu çağrı yapmışım ama nasıl yaptım bilmiyorum.çünki numarası ekli değildi numarayı ekler whatsapp last seene bakar silerdim.ama ona çağrı yapılmış.ama ben yapmadım.o kadar utandım ki.onun beni aramasıyla farkettim.bende beni aradı diye şaşırdım salak gibi :KK43:( arama geçmişine bakınca anladım önce benim telefondan çağrı yapıldığını .çok utanıyorum kendimden bu duruma düşmekten.
hayatımı bir düzene koyamadım.hala uğraşıyorum ve şuan ağlıyarak bunu yazıyorum.bazen ölen gençlerin ne kadar şanslı olduğunu düşünüyorum.ben çok yoruldum artık uğraşmaktan bir düzene sokamadığım hayatımdan.insanların kıskançlığından.düşmüş olduğum durumdan.utancımdan işe gidemedim.kendimi çok küçük düşürdüm :KK43:(çok utanıyorum.
Ahhhh be guzelim ya, bilirim herkesin derdi kendine buyuktur Ama inan o kadar kucuk bi dert ki bu, olmeyi isteyecek kadar kendini kotu hissetmene gerek yok. Niye rezil olasin hem belki bi hayri vardir belki cocuk da senden hoslaniyordur bu vesileyle aranizda biseler baslar olamaz mi? :)

Ay yok artık ! Saçmalama ya , şükret sağsın elin kolun tutuyor .. Neymiş ölmek günaha giriyorsun bunları yazarak .

Her günün son gününmüş gibi yaşa takma kafana , eğlen , çalış gül çok gül kitap oku nette gezin yeni arkadaşlar edin . Ama Saçma egolar yüzünden böyle düşüncelere düşme .....

Çok sinirleniyorum böyle konulara , millet 1 gün fazla yaşamak için servetini verir , bizde hemen ölceeemm ben yeteer .. Oldu . Neymiş başka biri çağrı atmış .. Abartma balım abartma ..

Yapma böyle ama allah korusun sağlığın yerinde bi ailen var niye ölmek isteyesin ayrıca utanacak bir şey yok yanlışlıkla caldirmissin üzme kendini hayat zaten çok kısa belki bu yanlislik ilişkinin başlamasına vesile olur
utandım çok.her şey üstü üstüne geldi belki de ondan.bu da tuz biber oldu.

başka şeyler de varsa keşke onları da yazsaydın.
çünkü hoşlandığı çocuğa çağrı yaptı diye ölmek istemek 14-15 yaşlarında fırtınalı bir ergenlik geçiren kızlara göre bir laf; çocukça ve saçma...
böyle yazarsan kimse senin adına empati kuramaz aksine bunca ölüm gördüğümüz bu zamanda böyle bir sebepten isyan etmek çok itici görünüyor.

o arayınca açmadım zaten teyzemlerdeydim şaşırdım.ama mesaj çektim ben yanlışlakla oldu diye.ben o beni arıyor diye panik yaptım.ne kadar salağım ya.

Aman niye salak olasın gerçekten de arayabilirdin sonuçta. Sıkma tatlı canını. İlle de erkek arayack bi kanun yok ya. Zaten konuşmamışsın da.

X