Ölmek istiyorum :'( dismorfofobi

Ben ilk çocuğumu kaybettim çok kötü şeyler yaşadım . sonra babam hasta oldu .babam ölürse ben de ölürüm diyordum ama bak yaşıyorum .öyle ölürüm diyince ölünmüyor. Tedavine devam et ,daha çok yeni .ben de uzman yardımı alıyorum .bir aydan sonra etkisini görmeye başladım .
bende görürüm inşallah sabırla bekliyrum.

Allah yardımcın olsun canım, eminim ki psikoloğa gitmişsindir, biraz dua edip başka şeylere mi yönelsen acaba, dua seni rahatlatır inan ki

Ayşen gruda’dan hallice görüntümle Rusya’da yaşıyorum
Dört bir yanım İrina Shayk’larla neyim dolu biri üstüme toprak atsın :)

Biraz mesnevi okumanızı tavsiye ederim

Allah cc şifa versin

Ayşen gruda’dan hallice görüntümle Rusya’da yaşıyorum
Dört bir yanım İrina Shayk’larla neyim dolu biri üstüme toprak atsın :)

Biraz mesnevi okumanızı tavsiye ederim

Allah cc şifa versin
Siz neden bu kadar çirkin olduğunuzu düşünüyorsunuz ki nerden biliyorsunuz bakın hastalığa donuyor

Siz neden bu kadar çirkin olduğunuzu düşünüyorsunuz ki nerden biliyorsunuz bakın hastalığa donuyor
Yok canım şakaydı o kadar çirkin sayılmam ki olsam bile sorun etmezdim inan

Görünüşümden ziyade bu dünyadan giderken ardımda bıraktıklarım “iyi bilirdik” sözünü gönülden söylermi acaba diye düşünüyorum ve öyle yaşamaya çalışıyorum

Bunun bir hastalik olduğunu bilmiyordum ama bendede var.Kendimden okadar nefret ediyorumki ,ben bu cirkinlikle her kötülüğü hak ediyormuşsum.
Ben gercekten cirkinim,burnum çok büyük ve kemerli,yüzümde birsürü sivilce ve leke izleri .Kendime bakmiyorum bile sanki iki boyalaymi güzelleşeceğim .
Ben ergenliğimden berli bundan dolayi depression yaşiyorum .Çok ciddi sikintilarim oldu ,sosyal fobi ,kaygi bozukluğu veya kişilik bozukluğu.
Intihar etmeyi çok düşündüm ama insanlarin benim adima söyledikleri çok önemli olduğu için cesaret etmedim.
Yaşamaktan haz almiyorum,cinsellikten nefret ediyorum.
Annem beni bu duruma düşürdü,biliyorum bilincli değildi cahil okumamiş ve kendi ailesinden görmemiş.
Bana sürekli çirkof burnu koca palican burunlu seni kim ne yapsin anca s..meye alirlar diye diye.Asla güzel giyinmeme ve bakim yapmama izin vermezdi.Hemem küfür ederdi ,o..
Sonra okuldada aynisi oldu ,çocuklardan dişlandim ezildim küfür yedim ,bana mobbing yapiyorlardi.
Öylece tabii hiç arkadaşim olmadi,kizlar ne konuşur ne yaparlar hiç bilmiyordum.
Sosyal fobiye yakalandim insan içinde olmaktan korkuyordum,sanki herkes benim çirkinliğime bakiyor ve arkamdan konuşuyordu.
Birisi bana güzelsin derse yada iltifat ederse asla inanmiyordum.
Evlendim ,eşim beni olduğum gibi kabul ediyor hatta çok güzelsin çok cekicisin diyor,öpüyor sariliyor ,seni seviyorum diyor ama nedense bunlar bana ulaşmiyor.Kabul etmiyorum,kalbim yinede buzgibi.Bana yalan söylüyordur sirf cinsellik olsun diye .
Öyle böyle zaman gecti ,halen yaşiyorum.
Şimdi yaşim 40 üzeri,eski resimlerime bakiyorum ve diyorumki gercekten ben güzelmişsim aslinda.Keşke biraz daha bakimli olsaydim keşke biraz daha güzel giyinseydim yaşimin ve güzelliğimin tadini cikartsaydim diye efkarlaniyorum.
Artik okadar önemli değil güzellik ama halen kendimle barişik değillim.

Yani bir sende yok bu rahatsizlik.Malesef gecmiyor gibi .
Sen artik biliyorsun rahatsizliğini ,iç sesini duymazliktan gel.giyin kuşan boyan al çantani çik dişari.
Bu sadece beyinden gelen bir aldatmaca,seni yenmek istiyor.
Farz etki bunlari sana kv söylüyor,ne yaparsin ?
Bağirirsin karşi gelirsin savunmaya gecersin,ben dünyalar güzelliğim dersin.
Kv inat dahada güzel olmaya uģraşirsin.
Zaten gecmiyor ,iç sesin susmuyor boşver.
Sende benim gibi yillar sonra keşke deme
Git kendine bakim yaptir yeni sac modeli yeni kiyafetler sonra gezmeye çik hergün.
Biliyorum zordur içinden gelmiyor ama yap bir görev olarak gör mecburiyet olarak gör.
Zaman akip gidiyor öyle veya böyle..

Ü

Buradaki kimse, hicbir telkin sana yardim edemez tek cozum iyi biryerde terapi. Cok ciddi bir hastalik nedenlerine inmek lazim

Keşke ölüm çare olsa.
Hani ölünce her şey bitecek de biz "yok" olacak olsak neyse,ölüm iyi bir seçenek olurdu elbet.
Ama öyle değil işte.

Tedavinizi olun,umarım şifa bulursunuz.

Evet canım kitap okumayı severim konsantrasyon ,dikkat hayattan zevk alma sıfır arkadaş sohbetlerinden bile sıkılıyorum bütün gün bir odanın içinde çatlayana kadar uyumak istiyorum.Geceleri acılar içinde uyanıp birdaha uyuyamıyordum ilaçlar biraz düzene soktu çık şükür. 0_10 yaş arası çok mutlu bir çocuktum. Herşey hayal gibiydi sadece koşup zıplardım ve dünya umrumda değildi çevrem çok güzeldi. Ve ben çok mutluydum

Çok teşekkürler cevap için :KK200:

Doktorların koyacağı tespit ve tedavi dışında ben size nacizane bir kitap önereceğim. Şu andaki ruh durumunuzun bir kabz hali olduğunu hissettim, neden bilmem. O nedenle kendinizi ve sorununuzu tanımlamanıza yardımcı olacak ve bu kabz halinden çıkmanızı kolaylaştıracağını umduğum bir kitap; Dokuz Yüz Katlı İnsan. Yazarın bazı görüşleri şimdiden söyleyeyim herkesin inancına uymayabilir, ama söylediklerini evrensel bazda dikkate alır isek, inançtan bağımsız bir hakikat içerdiğini ve etrafımızı manalandırma "telaşımızda" çok ışık tuttuğunu düşünüyorum.

Garip bir his benimkisi. Siz aslında tamamen sorunlu değilsiniz gibi… Sanki... bir arayışınız var da... henüz adlandıramamış ve anlamlandıramamışsınız gibi… Yanılıyorsam da Rabbim affetsin…

Sağlık dolu günlere bir an evvel kavuşmanız dileği ile. :KK200:

Back
X